Cel mai bun ventilator de baie cu temporizator

Am modificat articolul ultima data pe: 31.07.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

Cum aleg cele mai bune ventilatoare de baie, cu temporizator

 

Ghidul cumparatorului

Daca deja te-ai obisnuit sa vezi pete de mucegai pe peretii din baie, inseamna ca ai o problema cu umiditatea in exces. Nu doar ca, in timp, poate duce la grave afectiuni respiratorii, insa va dezafecta si mobilierul si peretii. Din fericire, poti evita aceste situatii prin montarea unui ventilator, iar unul cu temporizator va fi mai eficient.

ventilator-baie-cu-temporizator-task

Un prim lucru pe care trebuie sa-l stii despre aceste dispozitive e ca necesita montare in circuitul de lumina din incapere. In felul acesta, de fiecare data cand vei iesi din baie si vei inchide intrerupatorul, ventilatorul se va declansa si va extrage umiditatea lasata de dus si chiar si mirosul neplacut. Vei putea selecta timpul de functionare, acesta fiind exprimat in parametri exacti de catre producator (intervalul 2-30 minute e cel uzual). La fel de practice sunt si variantele cu senzor de umiditate, care in momentul depasirii nivelului acceptat, ventilatorul porneste, iar dupa scaderea umiditatii, e activat temportizatorul.

Conform celor mai populare pareri despre cele mai bune ventilatoare de baie, cu temporizator, eficienta acestora depinde de debitul de aer extras. Intr-o baie obisnuita de bloc, cu un volum maxim de 10 mc, un debit de 80 mc/h si o conducta de evacuare cu diametrul de 100 mm vor asigura o aerisire optima. Pentru incaperi medii, de pana la 20 mc, se impune un debit de 160 mc/h si o gaura de ventilatie de 150 mm. Pentru a preveni aerul viciat sa patrunda inapoi, cauta un model cu jaluzele care se inchid si se deschid automat. De asemenea, va trebui sa optezi pentru un aparat montat pe perete, cu evacuare in exterior, sau pe plafon, cu evacuare intr-o conducta comuna a imobilului.

Unde gasesc ventilator de baie, cu temporizator, la un pret bun, alti doritori? Cel mai sigur, pe Internet, unde ofertele sunt mai scazute, iar livrarile se fac gratuit.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Vents 100MAT

 

1-vents-100matCel mai bun ventilator de baie, cu temporizator, trebuie sa fie eficace cand vine vorba de eliminarea umiditatii, iar daca locuiesti la bloc, intr-o baie de cel mult 10 -12 mc, inseamna ca te poti bucura de performantele produsului Vents 100MAT. Acesta este un model axial de perete, pe care il vei putea monta in conducte cu diametrul de 100 mm.

Temporizatorul din dotare permite functionarea in intervalul de timp 2 – 30 de minute, setare pe care o poti face in functie de nivelul de umiditate care e atins. Aerul viciat va fi extras rapid, gratie debitului ridicat, de 128 mc/h.

Este un produs fiabil, avand carcasa si elicea realizate din plastic durabil, tratat anti-UV. Vine echipat cu jaluzele, care sunt inchise si deschise printr-un dispozitiv de actionare termic, ce are grija sa previna returul aerului scos. Motorul ventilatorului e conceput pentru functionare continua, avand protectie la supraincalzire si un consum redus de curent.

 

button 1

 

 

 

 

Vents 100LDTH 98

 

2-vents-100ldth-98Daca iti doresti un ventilator cu temporizator, iar aspectul este la fel de important precum randamentul de care e in stare dispozitivul, sunt mari sanse sa-ti fie pe plac produsul Vents 100LDTH 98. Este un model axial de perete, decorativ, care dispune de un panou frontal, vopsit gri, care ii confera un design elegant si minimalist.

Insa, pentru ca ne interseaza mai mult eficienta in functionare, iti spunem ca aparatul dispune de timer si senzor de umiditate, care se declanseaza in momentul in care nivelul optim este depasit, iar dupa ce acesta scade, va fi inlocuit de temporizator.

Va face fata cu brio intr-o incapere cu volumul de pana la 12 metri cubi, intrucat are un debit de extractie de 88 mc/h. Modelul se monteaza in tubulaturi cu diametrul de 100 mm. De asemenea, consuma o putere de doar 14W, iar aparatul este foarte silentios. Asigura un raport calitate-pret foarte avantajos.

 

button 1

 

 

 

 

VENTS 100LDT 88

 

3-vents-100ldt-88VENTS 100LDT 88  este un ventilator de baie, cu temporizator, ieftin si bun, care se va potrivi in orice incapere de la bloc. Pe langa faptul ca necesita o investitie mai scazuta, fiind pe placul celor care doresc sa cumpere economic, acest dispozitiv simplu este in stare de un randament foarte bun.

Este capabil sa extraga umiditatea si mirosul din bucatarie foarte rapid, mai ales in camerele care au un volum maxim de 12 mc, iar asta datorita debitului de evacuare de 88 mc/h. Temporizatorul poate lucra intr-un interval cuprins intre 2 si 30 de minute.

Montarea acestuia se poate face prin orice sistem de tubulatura care are un diametru de 100 mm. Carcasa si rotorul sunt facute dintr-un plastic tare, rezistent la radiatiile UV, iar motorul va functiona continuu, fara a avea nevoie de ingrijire. De asemenea, dispune de protectie la supraincalzire. Produsul vine cu garantie extinsa pe 60 de luni.

 

button 1

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status