Cel mai bun ventilator de baie cu clapeta antiretur

Am modificat articolul ultima data pe: 30.09.20

 

Cum aleg cele mai bune ventilatoare de baie, cu clapeta antiretur

 

Ghidul cumparatorului

Dupa orice dus umiditatea din baie ajunge la valori mari, confortul si sanatatea ta fiind puse in pericol. Astfel ca, daca nu o dotezi cu un ventilator specializat, te poti astepta sa apara pe pereti igrasia. In plus, pentru a evita patrunderea prafului si microbilor din exterior, ar fi indicat sa decizi asupra unui model dotat cu clapeta antiretur. Ce anume ar trebui insa verificat atunci cand alegi?

 

ventilator-baie-cu-clapeta-antiretur-task

 

In primul rand, este necesar sa stii ca intalnesti pe piata produse de acest gen care se pot monta doar in perete, doar in tavan si mixte (ce permit ambele tipuri de amplasare). Primele mentionate pot fi instalate numai gaurind zidul sau in locasul deja existent (mica fereastra, de pilda). Cele de tavan trebuie racordate la sistemul de aerisire al locuintei. Nu in ultimul rand, ultimele aduse in discutie pun la dispozitia ta o mare flexibilitate, reprezentand, conform celor mai multe pareri despre cele mai bune ventilatoare de baie cu clapeta antiretur, solutia optima.

In al doilea rand, capacitatea de ventilare reprezinta un alt aspect important ce trebuie verificat, intrucat acesta este raspunzator de randamentul pe care il are modelul ales intr-o incapere de anumite dimensiuni. In principiu, in baile mici (10-12 m3) este extrem de eficient un produs cu o putere de aerisire de 80 m3/h. Daca locuinta ta dispune de o baie mai spatioasa (peste 20 m3), ideal ar fi sa optezi pentru un ventilator cu o capacitate de cel putin 150-160 m3/h. Rezumand, mai puternic inseamna mai bine.

Nu in ultimul rand, dotarile cu care se prezinta un model da si masura functionalitatii sale. In consecinta, multe produse de acest gen vin cu o serie de accesorii utile, precum: timerul reglabil, senzori pentru detectarea automata a umiditatii, dar si un interupator integrat, toate acestea contribuind la confortul tau.

Cat despre locul unde gasesc ventilator de baie cu clapeta antiretur la un pret bun toti cunoscutii tai, trebuie sa iti marturism ca acesta este mediul online, plin de reduceri si promotii.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Elicent E-style 120

 

1-elicent-e-style-120Daca detii o baie mai mare si ai nevoie de un ventilator cu clapeta antiretur eficient, modelul acesta este probabil cel mai potrivit nevoilor tale. Beneficiaza de o putere de aerisire considerabila (165 m3/h), astfel ca da rezultate in incaperi cu un volum aproximativ de 20 m3. Se inscrie in categoria modelelor mixte, putand fi atat amplasat in perete, cat si racordat la sistemul de ventilare al locuintei.

In plus, se bucura de un motor cu inductie si protectie la supraincalzire, drept pentru care poate functiona incontinuu. Elicea are un diametru de 12 cm. Este un produs care nu te va deranja din punct de vedere fonic, multumita nivelului redus de zgomot (cel mult 37dB).

Nu prezinta decat o singura viteza, in consecinta nu ai avantajul unei mari flexibilitati in ceea ce priveste ritmul eliminarii aerului viciat. Pretul este scazut, iar ventilatorul vine insotit de o garantie considerabila pe 5 ani.

 

button 1

 

 

 

 

Fresh Intellivent 2.0 0

 

2-fresh-intellivent-2-0-0Orice persoana care vrea produse de calitate in locuinta sa, are curiozitatea de a afla care este cel mai bun ventilator de baie cu clapeta antiretur. Conform specificatiilor sale, modelului realizat de brandul Fresh ii poate fi conferit titlul acesta.

Ideal pentru baile de dimensiuni medii (17-18 m3), se prezinta cu o putere de aerisire maxima de 134 m3/h. Ea poate fi adaptata situatiei si nivelului de umiditate apeland la cele 6 trepte de viteza, care sunt accesate in panoul de control cu LED-uri. Din punct de vedere al zgomotului produs, este un ventilator insesizabil (doar 21dB), multumita motorului cu bile.

Acesta are o durata de viata garantata de 60000h. In plus, produsul se poate monta atat in perete, cat si in tavan, pachetul incluzand toate accesoriile de care ai nevoie pentru a-l instala. Dintre dotarile sale merita amintite: intrerupatorul integrat, sistemul de auto-control al umiditatii si un timer reglabil. Pretul este mai ridicat iar garantia generoasa (5 ani).

 

button 1

 

 

 

 

Elicent MiniStyle 100G

 

3-elicent-ministyle-100gPentru un raport avantajos costuri-calitate, poti decide asupra acestui ventilator de baie cu clapeta antiretur ieftin si bun. In primul rand, ai posibilitatea de a-l instala si in perete si in tavan, fiind, prin urmare, un model mixt. Se prezinta cu un design simplu si compact, ceea ce ii asigura o rezistenta mare in timp.

Motorul sau este cu inductie, prezinta protectie la supraincalzire – deci il poti folosi incontinuu fara riscuri – si produce un zgomot maxim de 39dB. Se recomanda a fi utilizat (pentru rezultate bune) doar in incaperile mici, deoarece elicea de 10 cm si motorul de 14W asigura un volum de aer aerisit de cel mult 90 m3/h.

Produsul cantareste 0,5 kg si este disponibil pe piata in culoarea alb. Mai putin convenabil este insa faptul ca are o singura viteza de ventilare. Pretul de chilipir si garantia pe 60 de luni fac din acest model investitia cea mai inteleapta.

 

button 1

 

 

 

DMCA.com Protection Status