Cel mai bun ventilator de acoperis Dospel

Am modificat articolul ultima data pe: 18.01.20

 

Cum aleg cele mai bune ventilatoare de acoperis, de la Dospel

 

Ghidul cumparatorului

In cazul in care trebuie sa asiguri o aerisire eficace unor suprafete mari, ar trebui sa optezi pentru un ventilator de acoperis, intrucat beneficiaza de o capacitate mare de evacuare a aerului viciat, care cu certitudine nu va reveni in interiorul incaperii. Totusi, pentru a evita derizoriul de pe piata, noi te sfatuim sa apelezi la un brand renumit precum Dospel.ventilator-de-acoperis

Firma de fata (poloneza) se numara printre cei mai importanti producatori de sisteme de climatizare la nivel mondial, avand o experienta in domeniu de circa patru decade. S-a remarcat de-a lungul timpului prin modelele de ventilatoare fabricate, acestea dispunand de o calitate superioara. Ca dovada a eficientei si sigurantei produselor, trebuie amintit ca sunt certificate si comercializate in peste 50 de state din intreaga lume.

Atunci cand cumperi un astfel de dispozitiv este important sa verifici debitul de aer. Se masoara in m3/h si variaza de la un model la altul, drept pentru care trebuie sa afli ce suprafata trebuie aerisita pentru a decide optim. In urma consultarii a nenumarate pareri despre cele mai bune ventilatoare de acoperis Dospel, putem deduce ca un produs eficient este acela care poate recircula de 3-4 ori volumul total de aer din incapere (daca e vorba de o locuinta), respectiv de 10-12 ori (in cazul spatiilor industriale).

Materialul de fabricare conteaza, de asemenea, pentru majoritatea cumparatorilor. In principiu, poti alege intre modele confectionate din metal si dispozitive ce au carcasa din plastic ABS pentru a proteja motorul in cazul conditiilor meteo nefavorabile. Sunt mai usoare si mai putin costisitoare, insa nu prezinta o mare duritate.  Primele poseda o masa considerabila, fapt care le face sa fie mai greu de instalat, dar sunt foarte rezistente la orice fel de socuri mecanice si la rugina. Sunt, de regula, realizate din otel galvanizat, adica acoperit cu un strat de zinc.

Indiferent de modelul asupra caruia decizi, merita sa stii ca il poti comanda de pe Internet, acesta fiind locul unde gasesc ventilatoare de acoperis Dospel la un pret bun toti cei interesati.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Dospel WD II 250

 

1-dospel-wd-ii-250Daca te numeri printre utilizatorii care vor calitate, cu siguranta cel mai bun ventilator de acoperis Dospel este ceea ce cauti. In consecinta, modelul WD II 250 ar putea sa te multumeasca pe deplin, deoarece beneficiaza de o capacitate de aerisire generoasa (1800m3/h), care il face potrivit chiar si spatiilor industriale.

Este fabricat din metal, ceea ce inseamna ca are o masa considerabila (5,68 kg), iar rezistenta la uzura este ridicata. Se alimenteaza de la reteaua de energie electrica (220-240V). Intr-o alta ordine de idei, motorul dezvolta o putere de 210W si se bucura de protectie la supraincalzire, asadar ai posibilitatea de a folosi ventilatorul neintrerupt.

Produce destul de mult zgomot (72 dB), insa nu se resimte auditiv la fel de puternic in interiorul incaperii. In ceea ce priveste elicea, vine cu un diametru de 25 cm. Pretul este usor piperat, echilibrat, totusi, de o garantie avantajoasa pe 3 ani.

 

button 2

 

 

 

 

Dospel WD 200

 

2-dospel-wd-200Pentru o eficienta ridicata, iti recomandam acest ventilator centrifugal de acoperis Dospel, care asigura o aerisire net superioara oricarui model axial. Se infatiseaza potentialilor cumparatori cu un debit mare (circa 1200m3/h). Fabricat din metal galvanizat, are avantajul rezistentei la uzura, la conditii meteo nefavorabile si la socuri mecanice.

Partea goala a paharului este reprezentata de faptul ca se instaleaza cu dificultate din cauza greutatii (6,79 kg). Poseda o elice cu un diametru de 20 cm si un motor cu o singura viteza. Acesta este inzestrat cu protectie in caz de supraincalzire, prin urmare il poti folosi pentru mult timp fara oprire.

Se alimenteaza la o tensiune cuprinsa intre 220 si 240V, dezvoltand o putere de 170W si un zgomot ce masoara 72 dB. In legatura cu raportul calitate – costuri, trebuie mentionat ca este convenabil oricarui posibil cumparator, cu atat mai mult cu cat produsul vine insotit de o garantie pe 36 de luni.

 

button 2

 

 

 

 

Dospel Euro 0D

 

3-dospel-euro-0dUn ventilator de acoperis Dospel ieftin si bun este modelul Euro 0D. Acesta prezinta o carcasa din plastic ABS, avand rolul de a proteja motorul impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. Dispune de o capacitate de aerisire medie (550m3/h), ceea ce il recomanda spatiilor industriale cu dimensiuni mai reduse si locuintelor.

Motorul de 70W are o singura viteza si trebuie alimentat la o tensiune intre 220 si 240V. Este inzestrat cu protectie la supraincalzire, drept pentru care nu se deterioreaza chiar daca folosesti ventilatorul 24 de ore din 24. Elicea masoara 15 cm in diametru, realizand 2400 rpm.

Zgomotul produs inregistreaza o valoare de doar 62 dB, asadar modelul este unul destul de silentios. Nu vei depune un efort foarte mare la instalare multumita faptului ca beneficiaza de o greutate de 2,57 kg. Vine pe culoarea alb, cu o inaltime de 41 cm si insotit de o garantie pe 36 de luni.

 

button 2

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status