Cel mai bun umidificator ecologic Stadler Form Oskar

Am modificat articolul ultima data pe: 24.04.24

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai ieftine si bune umidificatoare ecologice de la Stadler Form

 

Nivelul de umiditate din incaperi este una dintre coordonatele care trebuie mereu verificate, daca vrei sa ai o locuinta caracterizata prin confort. Prea multa poate determina aparitia mucegaiului/igrasiei – prea putina poate declansa afectiuni respiratorii, sensibilizand organismul la tot felul de viroze.

Am analizat cateva oferte comercializate online, pentru a ne alinia trendurilor in cumparaturi, iar pe baza specificatiilor tehnice, am considerat modelul Oskar de la Stadler Form ca fiind un aparat ce-si va demonstra cu promptitudine utilitatea intr-o locuinta.

Sursele de informatie

Am consultat pagina oficiala a producatorului, manualul cu instructiuni de folosire si impresiile utilizatorilor, inclusiv pe site-urile de comercializare importante. Am comparat datele identificate, considerand in principal tehnologia de proiectare, sustinuta si de prestigiul firmei elvetiene care distribuie pe piata dispozitivele. Am aflat ca produsul este opera designerului elvetian Matti Walker, care in prezent detine nenumarate premii pe acest segment de activitate, inclusiv German Desing Award.

 

De ce ecologic?

Pe langa faptul ca va avea un consum energetic redus(putere 6 – 18W), principiul de functionare al acestui aparat este cel al evaporarii. Apa din rezervor este absorbita in doua filtre evaporative, din gama Eco Friendly. Din acestea va ajunge eliberata in incapere, in stare de vapori, prin intermediul a doua orificii si pe baza unui sistem de aspirare cu ventilator. Cand aerul trece prin filtre, retine o parte din vapori, oferind un proces de umidificare foarte apropiat de cel natural, numai ca micsorand timpul alocat.

 

Avantaje deductibile pe baza caracteristicilor tehnice

Din tehnologia de vaporizare utilizata deriva urmatoarele avantaje: functionarea silentioasa, cu 26 – 39dB produsi(care demonstreaza ca e adecvat pentru dormitoare si implicit pentru camera copilului); puterea de umidificare extinsa, ilustrata printr-o capacitate de evaporare de 370 de grame/minut – asadar, se poate intrebuinta cu succes in orice tip de incapere(orice suprafata), inclusiv in camerelele de dimensiuni ceva mai extinse – cu volum de pana la 125 de metri cubi( si suprafata de 50mp); in plus, metoda de evaporare si dispersie este sigura pentru camera copiilor.

 

Alte functii importante

Pentru ca Oskar sa demonstreze cat de fiabil va fi in locuintele de familie, inginerii de la Stadler Form l-au inzestrat cu un modul de functionare auto, care permite sistarea activitatii in momentul in care rezervorul(cu volum de 3.5l) ajunge gol.

Fiecare locuinta e diferita, asa ca dispozitivul beneficiaza si de un higrostat incorporat, pe baza caruia doar trebuie sa setezi nivelul de umiditate dorit in incapere, ca aparatul sa il obtina rapid. Vei fi mereu avertizat despre acest coeficient, pe baza LED-urilor incorporate, la fel de usor cum vei sti exact cand trebuie sa inlocuiesti filtrele. Daca te deranjeaza lumina in timpul somnului, poti renunta cu totul la functia respectiva.

Tehnologia Ionic Silver Cube include o piesa interna de mare importanta, care la contactul cu apa se va activa automat si va oferi un an de protectie antibacteriana, iar asta fara sa consume electricitate – deci aerul pe care il vei respira va fi si lipsit de microorganisme.

Aspecte mai putin avantajoase

E dificil sa-i multumesti pe toti potentialii cumparatori si, in ciuda faptului ca Stadler Form are toate sansele sa faca acest lucru, putem sa trecem si cateva detalii pe lista celor nu tocmai apreciate.

Dupa cum spuneam, filtrele trebuie schimbate periodic, pentru a-si pastra eficienta in timp, iar asta presupune o cheltuiala suplimentara, la fel cum se intampla si cu modulul de ionizare antibacterian(Ionic Silver Cube) care poate oferi protectie pana la un an.

Vestea buna e ca poti cumpara ambele tipuri de accesorii de pe pagina oficiala a producatorului, pentru Romania, iar pretul total ca sa inlocuiesti cele 3 piese ajunge la cel mult o treime din costul dispozitivului.

 

Concluzie

Pentru umidificarea locuintelor si, mai cu seama, in cazul utilizatorilor foarte pretentiosi cu dispozitivele pe care le intrebuinteaza(asigurand un mediu cat mai sanatos pentru copii lor), putem spune ca produsul poate constitui principalul exemplu.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status