Cel mai bun umidificator Beurer

Am modificat articolul ultima data pe: 26.10.20

 

Cum aleg cele mai bune umidificatoare Beurer

 

Ghidul cumparatorului

In anotimpul rece, utilizarea incalzirii centralizate determina crearea unei atmosfere cu o umiditate scazuta in locuinta. Acest lucru poate cauza neplaceri, atat in cazul adultilor, dar mai ales in randul copiilor, care necesita o atmosfera cu o umiditate de peste 50%, pentru a fi protejati impotriva infectiilor cutanate sau de tract respirator. Pentru a remedia situatia, va recomandam sa achizitionati un umidificator de camera, dar inainte de a afla raspuns la intrebarea “unde gasesc umidificator ieftin si bun?”, trebuie sa luati in considerare o serie de caracteristici, precum brandul, tipul, suprafata deservita, functiile.

 

Beurer LB44

 

Brandul: avand in vedere rolul acestui aparat, de a crea o atmosfera sanatoasa in locuinta dumneavoastra, este important sa achizitionati un model de calitate, oferit de o firma cu experienta in fabricarea acestui tip de produse. O astfel de companie este Beurer, un brand german de traditie, fondat in anul 1919, care ofera o gama larga de produse pentru sanatate, precum umidificatoare, glucometre, tensiometre, apreciate la nivel mondial.

 

Tipul: pentru a alege umidificatorul Beurer potrivit, tineti cont de tipul de aer cu care lucreaza, rece sau cald. Aparatele cu aer rece sunt de trei tipuri, prin evaporare, ultrasonic sau rotativ. Modelul prin evaporare utilizeaza un ventilator, care sufla aer peste un fitil umed, cel ultrasonic utilizeaza vibratiile la frecvente foarte inalte pentru a nebuliza apa, iar cel rotativ utilizeaza un disc care se roteste si evapora apa. Umidificatorul cu apa calda fierbe apa si elimina aburul rezultat. Daca doriti un astfel de aparat pentru camera copilului, va recomandam sa optati pentru unul cu aer rece, deoarece are un mod de functionare silentios si nu exista riscul arsurii prin lichid fierbinte in caz de accidente.

 

Suprafata deservita: trebuie sa fie un factor in alegerea dimensiunii aparatului. Daca acesta este prea mic, atunci nu va produce o umiditate corespunzatoare. Pe de alta parte, daca este prea mare ar putea produce o umiditate prea mare, favorizand aparitia condensului si a mucegaiului in incapere, asadar alegeti modele care sa aiba inscriptionata pe ambalaj suprafata deservita.

 

Functii: umidificatoarele pot fi din cele mai simple, pana la modele complexe, prevazute cu humidistat, temporizator, functia de ionizare si protectie la lipsa apei.

Humidistatul este un senzor care masoara nivelul de umiditatea din atmosfera. Acesta ofera posibilitatea de a seta o anumita umiditate dorita in incapere, iar in momentul atingerii acesteia, aparatul va inceta din functiune.

Temporizatorul va ofera posibilitatea de a seta o anumita ora la care aparatul sa intre in functiune, astfel incat atmosfera din incapere sa aiba o umiditate potrivita atunci cand ajungeti acasa. Acest aspect presupune stagnarea apei in rezervor o perioada, care poate favoriza multiplicarea bacteriilor, asadar curatati aparatul conform instructiunilor prevazute de producator.

 

Functia de ionizare: daca incaperea in care utilizati aparatul este localizata intr-o zona cu mult praf, aceasta functie va ajuta sa curatati atmosfera. Aceasta incarca particulele de apa cu ioni negativi, care vor atrage ionii pozitivi din particulele de praf si microorganismele din zona de actiune, curatand aerul.

Odata ce ati stabilit caracteristicile umidificatorului Beurer potrivit pentru dumneavoastra, este momentul sa achizitionati aparatul potrivit. Pentru a dispune de o gama variata de modele si preturi, precum si pareri despre cele mai bune umidificatoare Beurer, va sfatuim sa apelati la oferta magazinelor online.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

LB44

 

1) Beurer LB44Modelul LB44 este un umidificator Beurer ieftin si bun, accesibil pentru toti aceia dintre dumneavoastra care se confrunta cu o atmosfera prea uscata in locuinta. Acesta este un aparat cu vapori reci, ce functioneaza pe baza de ultrasunete, oferind o actiune silentioasa. Produsul este fabricat din plastic si are o portiune  transparenta, asadar veti putea verifica cu usurinta nivelul apei din rezervor.

Acesta din urma are o capacitate de 2.8 litri, deci este indicat pentru a fi utilizat intr-o incapere de pana la 25 metri patrati. De asemenea, rezervorul este detasabil, asadar il veti putea curata si umple cu usurinta. Modelul este prevazut cu functie de oprire automata la golirea rezervorului, asadar il veti putea lasa sa functioneze nesupravegheat, fara a va ingrijora de faptul ca aparatul se va defecta in cazul in care va functiona fara apa.

Umidificatorul Beurer LB44 este un model de baza, simplu de utilizat, recomandabil pentru uz domestic. El beneficiaza de o perioada de garantie de 36 de luni din partea comerciantului.

button 1

 

 

 

 

Beurer LB50

 

2) Beurer LB50Pentru incaperi cu o dimensiune ceva mai mare, respectiv de pana la 40 de metri patrati, puteti opta pentru umidificatorul Beurer LB50. Acesta este un model compact, ce utilizeaza vaporii de aer rece, functionand prin evaporarea apei cu ajutorul unui ventilator. Modelul are doua trepte de putere, de 180, respectiv 380 de watti, generand o viteza de vaporizare a apei intre 0.15 si 0,4 litri pe ora.

Produsul are un design elegant, fiind fabricat din plastic mat, alb, iar pentru a verifica cu usurinta nivelul apei din rezervor, prezinta o portiune transparenta. Modelul este ceva mai voluminos fata de precedentul, iar asta datorita faptului ca rezervorul are un volum mai mare, respectiv de 5 litri.

Totodata, rezervorul nu este detasabil, asadar poate fi mai greu de alimentat cu apa. Ca un element de noutate, umidificatorul de camera Beurer LB50 este prevazut cu tampoane pentru evitarea calcifierii rapide, asadar in cazul in care apa din regiunea dumneavoastra este deosebit de dura, aceasta nu va deteriora aparatul. Produsul beneficiaza de o garantie de 3 ani.

button 2

 

 

 

 

Beurer LW110

 

3) Beurer LW110Un alt model care poate accede la titlul de cel mai bun umidificator Beurer este si LW110. Acesta este un model cu aer rece, care indeplineste atat functie de umidificator, cat si de purificator de aer, eliminand praful, polenul, parul de animale si mirosurile din aer, cu ajutorul functiei de ionizare.

Modelul este prevazut cu senzor pentru nivelul apei si senzor de siguranta in cazul in care rezervorul este gol, asadar acesta se va opri atunci cand ramane fara apa. De asemenea, acesta ofera posibilitatea de reglare a nivelul de umiditate dorit, oferind trei trepte de intensitate, dintre care treptele 1 si 2 se recomanda pentru functionarea pe timp de noapte.

Umidificatorul LW110 are un rezervor de o capacitate de 7,25 litri, fiind adecvat pentru incaperi cu suprafata de pana la 36 de metri patrati. De asemenea, produsul este prevazut cu un ecran LCD, care afiseaza nivelul de umplere al aparatului. Acesta este simplu de dezasamblat si poate fi curatat in masina de spalat vase. Produsul beneficiaza de o perioada de garantie de 36 de luni.

button 1

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status