Cel mai bun termometru cu infrarosu

Am modificat articolul ultima data pe: 19.02.20

 

Cum aleg cele mai bune termometre cu infrarosu

 

Ghidul cumparatorului

Termometrul este unul dintre instrumentele care nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa, mai ales daca esti parinte, intrucat este important sa putem monitoriza singuri sanatatea noastra sau pe cea a copiilor nostri, daca vrem sa prevenim tot felul de probleme medicale.

Si pentru ca un termometru bun este cel care indica intr-un mod corect temperatura pacientului, iti recomandam achizitionarea unui model cu infrarosu, deoarece detecteaza radiatiile emise de corpul uman cu ajutorul unui senzor, ceea ce inseamna ca citeste valorile rapid si este foarte precis.

 

 

Termometrele cu infrarosu se impart in mai multe categorii: multifunctional – cu ajutorul acestuia poti obtine temperatura corpului pe cale orala, rectala sau pozitionandu-l axilar. Poate fi achizitionat la un pret redus, iar avantajul major consta in faptul ca, multumita senzorului incorporat, ofera informatii foarte precise, mai ales atunci cand este folosit rectal; temporal – este suficient un mic contact cu fruntea pentru a putea stabili temperatura corpului.

Totodata, se numara printre cele mai folosite termometre in spitale, deoarece sunt sigure si confortabile deopotriva; de ureche – masoara temperatura la nivelul canalului auditiv, citind gradele corpului in cateva secunde; non-contact – nu este necesar sa interactioneze cu pielea pacientului, garantand masuratori precise in mod igienic.

Odata ce te-ai decis asupra modelului, numeroase pareri despre cele mai bune termometre cu infrarosu considera ca un dispozitiv bun este acela care indeplineste mai multe functii simultan. De aceea, daca bugetul iti permite, cumpara un model care poate masura atat temperatura corpului uman, cat si pe cea a obiectelor din jur (ex: biberon, mancare), implicit a camerei. Pe scurt, achizitioneaza un termometru 3 in 1.

Daca esti parinte, mai ales de copii mici, memoria termometrului iti va fi de mare ajutor, oferindu-ti posibilitatea de a-ti diagnostica intr-un mod corect micutul. Altfel spus, poti urmari fluctuatiile de temperatura ale bebelusului, pe piata existand dispozitive ce stocheaza automat rezultatele pana la 32 de masuratori.

Si pentru ca de promotii sau reduceri se poate bucura orice client care comanda online, iti recomandam sa cumperi produsul direct de pe Internet, locul unde gasesc termometru cu infrarosu la un pret bun toate mamicile.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Omrom Gentle temp 521 

 

Cauti cel mai bun termometru cu infrarosu pentru copilul tau? Omrom Gentle temp 521 este un model 3 in 1: masoara temperatura corpului la nivel timpanic, pe cea de suprafata si a mediului ambiental. Timpul de raspuns este extrem de rapid (1 secunda) si poti fi sigura de valorile afisate, intrucat folosind dispozitivul la nivelul urechii, elimini un numar mare de surse de erori ca, de pilda, pozitionarea gresita a temometrului.

Afisarea rezultatelor se poate face in grade C sau F, aparatul beneficiind de un semnal sonor la inceputul si sfarsitul masuratorii. Afisajul mare, autoiluminat, permite citirea acestora chiar si pe intuneric, iar un alt avantaj al termometrului consta in memoria acestuia, care poate retine pana la 25 de masuratori.

Poate fi folosit cu succes chiar si-n cazul nou-nascutilor, singura conditie fiind aceea de a utiliza termometrul intocmai cum este recomandat de catre producator.  Durata de viata a bateriei permite pana la 2.500 de masuratori.

 

 

 

 

 

U-Grow U001-T

 

Daca iti doresti un termometru cu infrarosu ieftin si bun, U-Grow U001-T este cel mai potrivit. Acesta se lauda cu un design special, cu ajutorul caruia poti obtine temperatura corpului uman de la o distanta de 3 – 5 cm (1.2 – 2 inch) de frunte, incadrandu-se in categoria dispozitivelor multifunctionale, astfel ca nu este invaziv si ofera un rezultat precis. Pe scurt, este usor de utilizat.

Dispune de un ecran LCD in 3 culori, pentru o citire optima a rezultatelor, si de o alarma sonora, care se activeaza odata ce temperatura trece de 38°C. Valoarea acesteia poate fi afisata atat in grade Celsius, cat si Fahrenheit.

Un alt avantaj consta in memoria termometrului, care permite 32 de masuratori de la ultima citire, astfel ca vei putea monitoriza mai usor starea de sanatate a copilului. Face fata unei utilizari prelungite (40.000 de masurari), oprindu-se automat dupa 5 secunde, pentru conservarea energiei. Pretul e accesibil.

 

 

 

 

 

SilverCloud UF41 

 

Unii parinti prefera pentru copiii lor un termometru cu infrarosu non-contact, principul de baza al acestuia bazandu-se pe faptul ca radiatiile infrarosii emise de corpul nostru pot fi detectate si masurate cu ajutorul senzului incorporat. In plus, nu este nevoie sa interactioneze cu trupul pacientului, masurarea temperaturii putandu-se realiza in ureche sau la frunte de la 5 – 10 cm distanta.

Rezultatele obtinute sunt precise, timpul de masurare fiind de maxim 1 secunda. In plus, dureaza la fel de putin si daca doresti sa stabilesti temperatura mancarii bebelusului sau a mediulu ambiental, cu limite cuprinsa intre 0° – 100°C.

Un alt avantaj pentru care se numara printre cele mai cautate termometre de catre parinti consta in faptul ca pe cat este de precis si igenic, pe atat este de sigur, intrucat riscul de a te rani este redus. Dispune de alarma in caz de febra (temperatura mai mare de 37,8°C)si permite 32 de masuratori.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 4.67 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status