Cel mai bun semineu electric modern

Am modificat articolul ultima data pe: 08.08.20

 

Cum aleg cele mai bune seminee electrice moderne

 

Ghidul cumparatorului

Solutiile moderne de incalzire sunt din ce in ce mai ingenioase, iar pe langa aeroterme, convectoare si calorifere alimentate in retea, si la noi au inceput sa fie utilizate semineele cu focar. Pe langa caldura, aceste dispozitive ofera si efecte optice de flacara, uneori chiar si fond sonor, permitand obtinerea unei atmosfere placute si primitoare in locuinta.

Din aceste motive, dedicam acest ghid tuturor cititorilor care doresc sa cumpere un astfel de aparat, ajutandu-i sa afle unde gasesc semineu electric modern la un pret bun.a-semineu-electric-modern

Prima data vei face in calcul de buget si vei stabili daca iti permit un simplu focar de integrat pe perete  sau varianta cu tot cu masca, sub forma unui model ce poate fi astfel integrat in ambient. Cele cu masca se comercializeaza la preturi mai mari decat focarele simple.

Puterea oferita te ajuta sa intuiesti cat va consuma si pentru ce suprafete este mai potrivit. Puteri de circa 2000W sunt recomandate in incaperi cu volum de 40 – 50mc, intrucat se calculeaza cate 50W la fiecare metru cub, daca principiul de incalzire este cel tip convector sau aeroterma. Modele cu randament avansat pot fi adecvate si in spatii dublu de mari, insa acestea vor trebui corespunzator izolate.

Multe pareri despre cele mai bune seminee electrice moderne iti propun sa te orientezi catre functii cat se poate de utile: termostat(de preferinta digital si cu reglaj precis de temperatura), timer digital reglabil, aeroterma incorporata(convectia va fi una fortata, aerul din apropiere incalzindu-se mult mai rapid), afisaj electronic si panou de control pe masura, reglaj pe trepte de putere, buton On/Off si chiar telecomanda.

Pe ecranul digital vor fi proiectate diverse imagini, uneori doar flacari, alteori busteni cu flacari. Unele modele ofera mai multe astfel de moduri de afisaj, permitandu-ti sa-l alegi pe cel pe care il consideri mai potrivit. Nu uita sa asortezi mobilierul din camera cu designul aparatului.

In cele ce urmeaza iti prezentam cateva modele, in speranta ca vei gasi dispozitivul care te intereseaza pe Internet, unde ai sansa sa-l cumperi la pret mai avantajos.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

ClassicFlame 23EFU31GRA

 

1-classicflame-23efu31graCauti  cel mai bun semineu electric modern de perete? – Ei bine, suntem de parere ca acesta poate fi pentru tine modelul oferit de ClassicFlame. Datorita tehnologiei Spectrafire+, vei avea parte de confortul unui camin calduros si decorat traditional, dar cu un dispozitiv cat se poate de modern.

Se comercializeaza doar focarul, pe care il poti insera in perete, conform unor conditii de instalare precise. Utilizeaza tehnologie LED, cu consum redus de energie, astfel incat necesita 1900W si ofera suficienta caldura pentru a administra termic eficient incaperi de pana la 100-110mc volum.

Ca functii, le amintim pe cele mai laudate: timer cu programare pana la 9 ore si oprire automata, 125 de efecte ale flacarii ce pot fi setate dupa bunul plac din telecomanda, termostat de siguranta  si de camera(reglabil), siguranta la supraincalzire si aeroterma. Nu doar noi, ci si majoritatea cumparatorilor, au considerat ca aceasta oferta ar fi de nota 10.

 

button 2

 

 

 

 

Tesy WEF200SREL

 

2-tesy-wef200srelIti propunem un semineu electric modern ieftin si bun oferit de brandul Tesy, firma ce are mai bine de 25 de ani de traditie in domeniul dispozitivelor electrocasnice de incalzire si climatizare. Era si firesc ca, din moment ce are un pret atat de bun, este vorba despre un focar ce se poate monta pe orice perete.

Deoarece include o rezistenta din sarma si o putere de 2000W, aparatul este capabil sa ofere eficient caldura, ca un convector clasic, in incaperi de pana la 40mc. Asigura reglajul in doua trepte de functionare, de 1000W si de 2000W, astfel incat sa poti face si ceva economie la factura.

Alaturi de  termostatul de camera, cel de siguranta si indicatorul de functionare cu avertizare luminoasa constituie functii fiabille. Mai include telecomanda si buton Pornit/Oprit, elemente care iti permit confortul la utilizare.

 

button 2

 

 

 

 

Home FKK 2000

 

3-home-fkk-2000In acest caz, chiar ca avem dat exemplu un semineu cat se poate de modern, reprezentat printr-un focar cu efect digital de flacara. Imaginea se poate comuta separat, iar luminozitatea este una ajustabila, pentru a permite obtinerea unei atmosfere primitoare.

Platforma este realizata din sticla plata calita iar incalzirea se face prin intermediul unui ventilator cu aer cald, cu o putere de 2000W. Avand aceasta aeroterma incorporata, aparatul se poate instala in incaperi cu cel mult 40mc spatiu total.

Daca vrei sa-l tii la o treapta mai scazuta de consum, poti utiliza valoarea de 1000W. Ai la dispozitie telecomanda, pentru a face orice setare fara eforturi. Se remarca panoul frontal construit cu lemn si plastic, elemente ce ii confera un aer modern si elegant. In mod firesc, nu-i lipseste nici protectia la supraincalzire.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status