Cel mai bun semineu electric ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 31.10.20

 

Cum aleg cele mai bune seminee electrice ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Un semineu electric iti ofera confortul unui dispozitiv de incalzire modern, dar si o ambianta deosebita; in plus, fiind un aparat cu focar alimentat la reteaua electrica, nu implica neajunsurile unuia clasic (dimensiuni mari, achizitionare lemne, intretinut foc, cos de fum etc.).

In cazul in care considerai ca aceste piese sunt pentru cei care au un buget considerabil, vei fi surprins sa afli ca astazi poti gasi seminee electrice ieftine, intr-o varietate de stiluri asa incat sa se integreze de minune in decorul oricarei incaperi.

a-semineu-electric-ieftin

Aceste piese pot fi utilizate ca orice alt aparat de incalzire, ca simple aeroterme sau doar ca elemente de design (poti opri caldura, ramanand doar cu efectul vizual al flacarilor si cu cel auitiv, daca e inclus – sunetul bustenilor ce ard). Se conecteaza la o priza cu pamantare si nu consuma mai mult curent decat alte dispozitive electrice de incalzire (precum aeroterma).

Asa cum arata destule pareri despre cele mai bune seminee electrice ieftine, in alegerea unui model, decorul incaperii si spatiul disponibil sunt foarte importante; exista seminee de sine statatoare, ce vor fi amplasate in locul ales, exista modele de colt si modele de perete, ambele economisind spatiu si modele incorporabile, ce se vor monta intr-un suport special sau in mobilier (sau in vatra semineului clasic). Ca design, ai de unde alege: unele au linii clasice si ample, altele linii moderne, drepte, existand si piese ce pot fi utilizate si ca stand media (comoda PC, TV).

Un criteriu de alegere il reprezinta puterea: astfel, pentru o incapere medie, de sub 60 mc, un aparat de 1200 W poate fi multumitor, dar daca spatiul va depasi 60 mc, ai nevoie de o valoare de macar 2000 W. Ca functii utile, cauta un model cu mai multe trepte de incalzire, cu termostat reglabil, eventual cu telecomanda pentru un control rapid si usor; de asemenea, semineele electrice 3D ieftine aduc un plus de atmosfera, display-ul imitand cat mai realist flacarile.

Nu stii unde se gasesc seminee electrice ieftine, la un pret bun? Trebuie doar sa intri pe Internet si poti vedea o diversitate bogata de modele, din care in mod sigur vei descoperi un produs ce-ti va face cu ochiul (ai aceeasi garantie si posibilitate de returnare).

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Home FKK 2000

 

1-home-fkk-2000Daca-ti doresti cel mai bun semineu electric de perete, iti sugeram sa analizezi acest model Home FKK 2000, ce imbina confortul unui dispozitiv de incalzire cu designul deosebit, in linii elegante. Se va potrivi in decorul unei incaperi de zi moderne, dar si intr-un spatiu intim, cum e dormitorul.

Cu o putere maxima de 2000 W, e adecvat pentru camere de marime medie sau mai mica (nu peste 60 mc); are doua trepte de viteza, pentru ca tu sa alegi nivelul de caldura confortabil si telecomanda pentru un control simplu si rapid (cu baterii AAA). Este confectionat din lemn, sticla calita plata, iar panoul frontal e din plastic.

Il poti folosi ca aparat de incalzire, ca aeroterma, dar si doar ca element decorativ cand nu doresti caldura, ci vrei doar sa te bucuri de efectul vizual al flacarilor ce ard (are luminozitate reglabila, asa incat il poti lasa si pe timpul noptii, pe post de lampa de veghe – sursa de lumina LED). Spatiul nu va constitui o dilema, fiind un model ce se monteaza in perete, cu dimensiuni de 90 x 56 x 11 cm.

 

button 2

 

 

 

 

Argo Flamenco

 

2-argo-flamenco-2000wAcest model de la Argo este un semineu electric ieftin si bun, cu o putere maxima de 2000 W (este potrivit pentru o incapere de aproximativ 60 mc). Dispune de 2 trepte de putere (1000 si 2000 W) si deci de 2 moduri de incalzire, Eco si Confort, asa incat vei putea alege nivelul de caldura optim.

Este un model de tip sobita, de sine statator, care va fi amplasat in camera in functie de dorinte si decorul general. Mai mult, implica si avantajul ca il poti transporta dintr-o incapere in alta, oferind o ambianta deosebita atat in living, cat si in dormitor (are dimensiuni de 410 x 300 x 140 mm si pentru mutarea usoara, exista un maner in partea de spate).

Este dotat cu un dispozitiv de siguranta impotriva rasturnarii si cu protectie dubla impotriva supra-incalzirii. Efectul vizual este unul agreabil, focul ce arde mocnit creand o atmosfera placuta, calduroasa si deosebita (va infrumuseta fara indoiala orice spatiu).

 

button 2

 

 

 

 

Galileo Gold

 

3-galileo-goldUn semineu electric 3D ieftin creeaza o atmosfera relaxanta, agreabila, transformand intreaga incapere, iar acest model Galileo Gold are un design clasic, elegant, rafinat, cu rama si micul grilaj aurii. Este un model incorporabil, ceea ce implica faptul ca se va monta intr-un suport special din lemn ce imita semineul clasic sau in mobilier (are dimensiuni de 43 x 58 x 15 cm).

Cu o putere maxima de 2000 W si 2 trepte ce-ti permit sa reglezi nivelul de caldura, este potrivit camerelor intre 30 si maxim 60 mc. De altfel, poate fi folosit ca aeroterma sau doar ca element decorativ, efetul de flacara functionand independent de functia de incalzire.

Imaginile realiste cu flacari vor putea crea o atmosfera calduroasa si vesela sau una intima si romantica (efectul depinde si de decorul general in care va fi amplasat). Iti permite un control simplu, cu termostat si buton pornire/oprire, iar functia de protectie la supra-incalzire ofera un plus de siguranta.

 

button 2

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status