Cel mai bun semineu electric de perete

Am modificat articolul ultima data pe: 03.06.20

 

Cum aleg cele mai bune seminee electrice de perete

 

Ghidul cumparatorului

Un semineu joaca un dublu rol in incaperea in care este montat. Functia sa estetica este dublata de o functie de incalzire similara celei a unui radiator electric. Nu in ultimul rand, unele dispozitive de acest tip pot servi si ca suport pentru TV, de exemplu. Dar daca spatiul de care dispui este limitat, poti opta pentru un semineu de perete. Numeroase pareri despre cele mai bune seminee electrice de perete sustin ca partea estetica si capacitatea de incalzire reprezinta parametrii cei mai importanti de care sa tii cont in momentul achizitiei.

 

a-semineu-electric-de-perete

 

Daca te intrebi unde gasesc semineu electric de perete la un pret bun alti cumparatori, iti atragem atentia asupra faptului ca designul poate influenta semnificativ pretul de achizitie. Piesa trebuie armonizata cu restul decorului din incapere, in asa fel incat sa formeze un tot unitar.

Puterea unui asemenea element variaza destul de mult. Poti achizitiona o piesa cu o putere in jur de 1000 W, care va incalzi eficient incaperi de pana la 35 metri patrati. Pentru spatii mai mari, pentru livinguri gen open space sau pentru camere foarte inalte, e recomandat sa optezi pentru un model cu o putere mai mare.

Functionalitatea piesei este caracterizata de elemente ca telecomanda, termostatul cu diferite trepte de putere, timerul, optiuni de sunet, display LCD cu afisaj mai mult sau mai putin realist care imita flacarile si asa mai departe. Avand in vedere ca cine achizitioneaza un astfel de aparat o face fiind interesat si de aspectul sau estetic, indraznim sa spunem ca acest element este de multe ori considerat cel mai important, dupa capacitatea de incalzire. Timerul iti permite sa setezi intervalul de timp in care va functiona semineul, urmand ca el sa se opreasca automat. Termostatul te ajuta sa controlezi temperatura din incapere, mai eficient decat daca ai porni sau opri manual aparatul.

Locul de unde poate fi achizitionat un astfel de aparat poate fi greu de identificat; daca nu esti dispus sa strabati orasul in lung si in lat in cautarea modelului perfect, sau daca pur si simplu in orasul in care locuiesti nu exista o oferta variata, iti recomandam magazinele online. Iata o scurta selectie de produse.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

ClassicFlame Newcastle

 

1-classicflame-windsorCel mai bun semineu elctric de perete cu un design clasic disponibil la un pret convenabil in raport cu calitatea oferita este modelul ClassicFlame Newcastle. Montat pe perete, dimensiunile sale sunt de 109 x 94 x 33.5 cm. Culoarea Brown Cherry este una usor de armonizat in aproape orice decor. Partea superioara are o bordura eleganta, cu accente in relief, pentru un aspect clasic. Datorita tehnologiei LED, consumul displayului este unul redus.

Recomandat pentru incaperi de pana la 110 metri cubi, aparatul are o putere de 1900 W. Termostatul reglabil cu afisaj digital iti permite sa mentii in camera o temperatura adecvata, in functie de preferintele individuale.

Aeroterma icorporata contribuie la distributia uniforma a aerului cald in incapere. Timerul digital reglabil iti permite sa setezi pentru cat timp sa mai functioneze dispozitivul. Datorita tehnologiei Spectrafire+, aspectul flacarilor jucause este unul extrem de realist.

 

button 2

 

 

 

 

Tesy WEF200SREL

 

2-tesy-wef200srelUn semineu electric de perete ieftin si bun de care te poti bucura in locuinta ta este modelul Tesy WEF200SREL. Este un incalzitor de interior cu rezistenta de sarma, recomandat in incaperi cu un volum de pana la 40 metri cubi. Puterea maxia de 2000 W il face eficient in incalzirea spatiului in care este montat. Avand doua trepte de putere, il poti seta sa functioneze in functie de nevoile de moment.

Cu ajutorul telecomenzii poti seta termostatul de camera reglabil, in asa fel incat in incapere sa beneficiezi mereu de o temperatura optima. Indicatorul luminos de functionare iti permite sa vezi mereu daca dispozitivul este sau nu pornit.

Termostatul de siguranta reprezinta o protectie binevenita impotriva potentialelor accidente. Dimensiunile semineului sunt de 63 x 97.5 x 19.5 cm, ceea ce il face relativ usor de integrat in decorul oricarei incaperi.

 

button 2

 

 

 

 

Home FKK 2000

 

3-home-fkk-2000O alta varianta de semineu de perete alimentat electric pe care ar trebui sa o iei in considerare este Home FKK 2000. Aparatul are doua trepte de putere, cu puterea maxima de 2000 W. Incalzitorul isi datoreaza partial eficienta vetilatorului care ajuta la distribuirea uniforma a caldurii in incapere. Semineul este construit din lemn si sticla si are panoul frontal din plastic.

Dimensiunile sunt de 90 x 56 x 11 cm, piesa creand un ambient placut indiferent de dimensiunile incaperii in care este instalat. Protectia la supraincalzire face ca utilizarea aparatului sa fie perfect sigura. Setarile pot fi facute fie manual, fie cu ajutorul telecomenzii alimentata cu 2 baterii tip AAA.

Displayul are un efect de flacara cu luminozitate reglabila, efect comutabil separat in caz de nevoie. Sursa de lumina LED este alimentata cu o putere de doar 10W, fapt ce optimizeaza consumul energetic al semineului.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status