Cel mai bun semineu electric 3D

Am modificat articolul ultima data pe: 22.02.19

 

Cum aleg cele mai bune seminee electrice 3D

 

Ghidul cumparatorului

Tehnologia avanseaza pe zi ce trece, iar marturie stau semineele electrice care au luat locul celor clasice si sunt preferate de majoritatea clientilor, deoarece ofera un aer modern incaperii si o atmosfera linistita, fiind totodata usor de instalat (nu necesita cos de fum). Un astfel de obiect presupune un efect optic de flacara pe care cu siguranta il doresti cat mai apropiat de realitate. De aceea, orienteaza-te catre unul 3 D.

semineu-electric

Primul criteriu de selectie se refera la designul semineeului. Ai de ales intre modele clasice, seminee de tip consola media si cele de perete. Piesele dintai se aseamana cu modelele traditionale si pot fi pozitionate in orice loc al incaperii, sub forma de corp, garantand o incalzire optima a camerei. Dimensiunile mari le recomanda pentru apartamentele spatioase. Semineele de tip consola media vor bucura persoanele care doresc sa economiseasca spatiu, intrucat pot fi incorporate in diverse obiecte de mobila, si vor sa se bucure de un efect vizual deosebit. Cele mai multe pareri despre cele mai bune seminee electrice 3 D recomanda insa piesele de perete, deoarece acestea ofera un randament optim, fara a-ti limita in nici un fel libertatea de miscare.

Indicatorii de performanta constituie al doilea parametru de selectie si includ puterea si capacitatea de incalzire. Daca esti proprietar de vila sau locuiesti la casa, orienteaza-te catre un model de 1800 – 2000 W pentru un randament optim. In ceea ce priveste apartamentele, un semineu de 1600 de W ar trebui sa fie suficient, in timp ce pentru o suprafata de 90 de metri cubi, nu ai nevoie de o piesa cu o putere mai mare de 1200 de W.

Nu in ultimul rand, o atentie deosebita trebuie acordata functionalitatii. Aceasta este definita de optiuni ca: termostat reglabil – asigura un confort sporit in orice anotimp si-ti permite sa setezi temperatura camerei in functie de propriile nevoi; telecomanda –  te scuteste de orice deplasare pana la semineu pentru modificarile dorite; temporizator – iti permite sa programezi o ora de functionare a dispozitivului etc.

In inchiere tinem sa-ti spunem ca magazinele online raspund cel mai bine la intrebarea: “unde gasesc seminee electrice 3 D la un pret bun?”, multumita promotiilor si reducerilor pe care le ofera.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

ClassicFlame Newcastle

 

1-classicflame-newcastle“Care este cel mai bun semineu electric 3 D?” ClassicFlame Newcastle se bucura de un design modern si elegant, care ii permite sa fie montat atat pe perete (109 x 94 x 33.5 cm), cat si pe colt (109 x 94 x 65 cm) in functie de preferintele utilizatorului. In plus, focarul electric din dotare dispune de tehnologie 3 D LED, deci foloseste doar 11.2 Watt, astfel incat consumul de energie electrica va fi unul redus.

In ceea ce priveste imaginea proiectata, semineul include un afisaj digital care se aprinde si dispare automat dupa 5 minute, si care, multumita tehnologiei Spectrafire Plus, pune la dispozitia cumparatorului o combinatie de 125 de culori si de efecte diferite ale flacarilor.

Alte avantaje pe care le ofera: termostat digital cu afisare numerica a temperaturii; timer incorporat (de la 30 de minute pana la 9 ore); telecomanda si dispozitiv de sunet care imita trosnetul bustenilor si reproduce sunetul focului arzand. Pretul e avantajos.

button 1

 

 

 

 

Dimplex Optiflame DF2010-EU

 

2-3d-dimplex-optiflame-df2010-eu-cu-sunetDimplex Optiflame DF2010-EU este un semineu electric 3D ieftin si bun, dat fiind ca foloseste tehnologia de producere a flacarii Dimplex Optiflame, adica efectul de foc este rezultatul proiectiei luminii pe un suport fotosensibil si a unui sistem de protectie 3 D. Cu alte cuvinte, flacara se bucura de o culoare si o miscare naturala (fara efect sacadat; nu se repeta), in timp ce lemnele din interiorul focarului sunt realizate dupa mulaj de lemn ars.

Totodata, incalzeste cu succes o locuinta de dimensiuni medii (110 mc), multumita aerotermei incorporate, cu o singura treapta de incalzire (1700 de W). Este un model incorporabil si poate fi controlat atat din telecomanda (functiile Pornit/Oprit), cat si manual (se pot accesa: efectul de flacara 3 D, incalzirea si termostatul dispozitivului).

Se alimenteaza la o priza de 220 de V si beneficiaza de un dispozitiv de sunet care reda atmosfera placuta a lemnelor care ard (3 trepte de volum: Low/Medium/High).

button 1

 

 

 

 

Dimplex Optiflame Synergy

 

3-semineu-synergy-tehnologie-3dIata un semineu electric 3 D cu sunet, care va reda perfect zgomotul lemnelor care trosnesc sub puterea flacarii, avand in vedere ca beneficiaza de trei trepte de volum: Low/Medium/High! Dincolo de acest aspect si de efectul optic de flacara foarte apropiat de realitate, dispozitivul se numara printre preferintele utilizatorilor si multumita faptului ca este un model de perete, deci  vei putea economisi spatiu, astfel incat salonul in care-l amplasezi sa nu para prea aglomerat.

Mai mult decat atat, dispune de o putere mare de incalzire, mai exact 2000 de W, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru locuintele mari, precum vile sau case etajate. Se lauda cu o aeroterma moderna, incorporata, insa zgomotul produs de aceasta este insesizabil.

In ceea ce priveste actionarea aparatului, unitatea centrala nu include nici un panou pentru setari, putand fi controlat doar prin telecomanda. Pe scurt, vorbim de un plus estetic si de unul practic. Pretul e usor ridicat.

button 1

 

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...