Cel mai bun radiator de 1800×600 mm

Am modificat articolul ultima data pe: 08.07.20

 

Cum aleg cele mai bune radiatoare 1800 x 600

 

Ghidul cumparatorului

Vine iarna, asa ca unii utilizatori incep sa caute de pe acum un aparat, care sa le asigure confortul termic dorit. Si pentru ca incaperile spatioase sunt cel mai greu de incalzit, un radiator de 1800 x 600 mm poate face minuni odata ce l-ai amplasat in camera de zi. Totusi, pentru a avea certitudinea ca investitia facuta isi merita banii, se impune respectarea a cativa parametri de selectie.

 

 

In functie de tipologie, radiatorul poate fi clasificat astfel: de tip conventional sau calorifer. Cei care pun mare pret pe mobilitate si-si doresc ca locuinta sa se incalzeasca in mod rapid, vor opta pentru primul model, caracterizat prin faptul ca radiaza caldura in exterior, aceasta fiind transferata in directia aleasa, adica obiectele tinta beneficiaza de un confort deplin.

Totusi, daca te afli la o anumita distanta de aparat, exista posibilitatea sa nu resimti capacitatile sale termice, astfel ca, desi procesul cu generare de caldura este mai lent, alege un calorifer, daca ceea ce te intereseaza este un produs care poate aduce la o temperatura optima si incaperi foarte mari.

Un alt factor important pe care trebuie sa-l urmaresti este puterea radiatorului care se masoara in metri cubi incalziti. Spre exemplu, o incapere de aproximativ 70 de metri cubi are nevoie de un dispozitiv de cel putin 2500 de W, pentru a fi incalzita eficient, in timp ce pentru una de 30 – 40 metri cubi, o putere de 1000 – 1500 de W este suficienta, pentru a asigura confortul termic dorit.

Nu uita totusi ca vorbim de puterea estimata la probe, intrucat dispozitivele nu se conecteaza la curent, ci sunt incalzite de un sistem care pompeaza apa calda in ele, intrucat functioneaza pe baza de record tur/retur.

Siguranta  la utilizare este alt parametru de selectie ce trebuie avut in vedere, astfel ca cele mai multe pareri despre cele mai bune radiatoare 1800 x 600 considera ca atat modelele cu infrarosu, cat si cele cu halogen, ar trebui sa beneficieze de protectie anti-inghetare si de oprire automata, in timp ce, in cazul caloriferelor alimentate la retea, indicii de fiabilitate se refera la presiunea suportata.

“Unde gasesc radiator 1800 x 600 la un pret bun?” este o intrebare ce-si are raspunsul in magazinele online, astfel ca iti poti comanda produsul preferat direct de pe Internet.  

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Airfel

 

Cand vine vorba de a-ti cumpara cel mai bun radiator 1800 x 600, o investitie buna o reprezinta produsul oferit de Airfel. Confectionat din otel de calitate superioara, acesta se bucura de un design compact, fiind prevazut cu doua randuri de panouri de incalzire si doi convectori, si ofera o putere termica nominala de 3902 W, ceea ce inseamna ca va incalzi eficient o camera cu un volum de 70 de metri cubi.

In ceea ce priveste amplasamentul la retea, presiunea maxima de lucru suportata este de 10 bar, iar cea de proba de 13 bar. Vine insotit de cateva accesorii foarte utile, precum: console de fixare, dop, ventil de aerisire, iar in cazul montarii in instalatie proprie, garantia inclusa in pret este de 12 ani.

Poate fi amplasat pe perete, ceea ce inseamna ca nu-ti va ingradi libertatea de miscare si nici nu va ocupa prea mult spatiu. Produsul prezinta un bun raport calitate – pret.

 

 

 

 

 

Radox Scala N 

 

Cauti un radiator 1800 x 600 ieftin si bun? Radox Scala N este exact ceea ce ai nevoie. In primul rand, multumita puterii nominale de 1209 W si celor 39 de elementi, fapt care se traduce printr-o cantitate de caldura destul de ridicata si prin incalzirea optima a unei  incaperi cu un volum de pana la 60 de metri cubi, acesta fiind special conceput pentru amplasarea in baie.

In al doilea, rand, deoarece garanteaza uscarea optima si rapida a prosoapelor sau a rufelor, in asa fel incat sa te poti folosi de ele chiar in ziua urmatoare. Este fabricat din otel, astfel ca produsul garanteaza o rezistenta mare in timp, iar presiunea maxima suportata este de 7 bar. Se monteaza direct pe perete, deci nu este obligatoriu ca baia sa aiba dimensiuni foarte generoase, pentru a-i gasi un loc in care sa se potriveasca.

Pretul este foarte avantajos si include o garantie pe 120 de luni.

 

 

 

 

 

Radox otel 

 

Radox este un radiator de tip panou, fabricat din otel de cea mai buna calitate (1,15 mm), ceea ce inseamna ca prezinta o durabilitate mare-n timp, si poate fi amplasat intr-o sufragerie de 70 – 80 de metri cubi, intrucat puterea termica nominala a acestuia (3710 W) garanteaza o inertie termica mare ce va fi resimtita in fiecare colt al incaperii.

Este vopsit in camp electrostatic, fiind trecut prin procesul de pre-testare (curatare, fosfatare si spalare). In ceea ce priveste conditiile de functionare, presiunea maxima suportata este de 10 bar, iar temperatura suportata nu trece de 110°C.

Are o greutate de 55.9 kg, asa ca vei avea nevoie de un ajutor din afara in timpul montarii, iar in cazul in care decizi sa-l conectezi la o centrala termica, te bucuri de o garantie extinsa (120 de luni).  Pretul este bun, astfel ca radiatorul se inscrie in categoria produselor de luat imediat acasa.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status