n n
n
n
▷ Panouri radiante electrice. Analiza comparativa

Cel mai bun panou radiant electric

Am modificat articolul ultima data pe: 14.12.19

 

Cum aleg cele mai bune panouri radiante electrice

 

Ghidul cumparatorului

Panourile radiante reprezinta o sursa stabila de caldura, ideala fie in spatiile in care varianta instalari unei centrale termice nu este posibila, fie daca ai nevoie, din diverse motive, de o sursa auxiliara de caldura. Selectarea unui produs cu alimentare electrica poate fi totusi o provocare, deoarece oferta este variata, iar caracteristicile functionale ale fiecarui produs in parte pot necesita lamuriri suplimentare.Numeroase pareri despre cele mai bune panouri radiante electrice tind sa favorizeze fie varianta care functioneaza pe baza de convectie, fie pe cea pe baza de radiatii infrarosii. Fiecare prezinta avantaje si dezavantaje, cele mai adaptabile fiind piesele care le incorporeaza pe ambele.

Adaptarea panoului la dimensiunile si caracteristicile spatiului pe care trebuie sa il incalzesti este de asemenea esentiala pentru ca eficienta obtinuta sa fie maxima, la un cost de exploatare minim. Pentru spatii de pana la 30 metri cubi, panouri de 1000 W sunt de obicei suficiente ; pentru spatiile care depasesc acest volum, vei opta pentru piese de 1500, 1800 sau chiar 2000 W. Dimensiunile fiecarui panou in parte reprezinta de asemenea un criteriu important, deoarece eficienta maxima se obtine combinand o putere mica cu o suprafata radianta cat mai mare.

Tipul de rezistenta cu care este echipata piesa este de asemenea esentiala pentru a stabili durata de viata a dispozitivului. Cele mai ieftine variante au rezistente de aluminiu ; rezistentele ceramice sunt mai durabile, in timp ce modelele cu radiatii infrarosii pot functiona si pe baza de rezistente de argint. Tipul de rezistenta influenteaza de asemenea pretul de achizitie.

Pentru ca a venit momentul sa raspundem la una dintre cele mai presante intrebari, si anume unde gasesc panouri radiante electrice la un pret bun alti utilizatori, te invitam sa studiezi selectia noastra de produse disponibile on-line, la un raport extrem de avantajos calitate / pret.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Dual Therm Klima 7

 

Cel mai bun panou radiant electric Radialight pe care il poti achizitiona pentru n spatiu de pana la 27 mc este modelul Dual Therm Klima 7. Este vorba despre un panou radiant infrarosu cu o putere maxima de 750 W, echipat cu modulator de putere incorporat.

Piesa include un termostat de camera reglabil cu afisaj digital, care iti permite sa urmaresti atat evolutia temperaturii din incapere, cat si curba de consum a aparatului. Dimensiunile panoului sunt de 50 x 67 x 12 cm, ceea ce echivaleaza cu o eficienta crescuta la puterea data.

Avand o greutate mai mica de 7 kg, aparatul poate fi montat cu usurinta pe perete. Senzorul de prezenta face ca functionarea sa sa se adapteze la prezenta sau absenta persoanelor in incaperea in care este montat, pentru a se evita situatiile in care functionarea este inutila. De asemenea, aparatul este capabil sa sesizeze prezenta unei ferestre deschide, intrand automat in stand-by pentru a minimiza pierderile de energie.

 

 

 

Ensa P750E

 

Daca esti in cautarea unui panou radiant ieftin si bun, Ensa P750E este o solutie atragatoare. Piesa permite montarea in retea a 2 panouri de acelasi timp, ambele controlate cu aceeasi telecomanda, solutie ideala pentru birouri, pentru un apartament sau pentru un spatiu comercial de dimensiuni ceva mai mari.

Transferul de caldura se face atat prin convectie cat si prin infrarosu, piesa fiind deosebit de eficienta din acest punct de vedere. Combinand aceasta caracteristica cu durata de viata estimata la 30 de ani, deducem ca avem de-a face cu un aparat rezistent, durabil, conceput pentru utilizare indelungata.

Puterea totala este de 750 W ; combinata cu dimensunile de 100 x 50 x 5 cm, rezulta o eficienta deosebita in incalzirea camerelor de pana la 15 mp. Termostatul incorporat iti permite sa realizezi setari de temperatura conform preferintelor si nevoilor de moment. Ecranul digital de tip touch screen este prietenos de utilizat, iar timerul iti permite sa personalizezi tiparul zilnic de functionare.

 

 

 

Aurora Halos

 

Aurora Halos este un panou radiant electric care functioneaza pe baza de radiatii infrarosii si care se caracterizeaza printr-un design extrem de modern si prin tehnologia exclusiva QuickSun. Datorita acesteia, distributia caldurii este optima, iar energia este utilizata cu 20% mai eficient.

Puterea totala a piesei este de 1500W, ea avand si o treapta inferioara de putere de numai 750W. Este adecvat in incaperi de pana la 20 mp, respectiv 45 mc, piesa in sine avand dimensiuni de 48 x 79 x 10 cm. Instalatia poate fi portabila, sau poate fi fixata pe perete. Protecta electrica IP24 clasa II permite montajul inclusiv in medii cu umiditate si praf.

Termostatul de camera reglabil si functia de protectie impotriva inghetului fac ca aparatul sa poata functiona eficient inclusiv in case de vacanta sau spatii vizitate rar. Fiind echipat si cu functie de protectie la supraincalzire, acest panou radiant reprezinta o solutie sigura si demna de toata increderea cumparatorilor.

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status