Cel mai bun dezumidificator profesional

Am modificat articolul ultima data pe: 06.04.20

 

Cum aleg cele mai bune dezumidificatoare profesionale

 

Ghidul cumparatorului

Un dezumidificator profesional reuseste sa extraga umiditatea din spatii mai extinse, fiind eficient in locuintele unde nu exista izolatie interioara sau exterioara si unde infiltratiile au inceput sa dezafecteze peretii, cum e cazul camerelor de la subsol. Daca te confrunti cu astfel de probleme si vrei sa faci o investitie, afla cum sa alegi un produs din urmatorul mini-ghid.

 

dezumidificator-profesional-task

Conform celor mai inspirate pareri despre cele mai bune dezumidificatoare profesionale, randamentul de care da dovada aparatul depinde de debitul de apa pe care e in stare sa il extraga intr-o zi. Intr-un spatiu de pana la 50 mp, o capacitate de dezumidificare de 20 l/zi va fi suficienta. Aparatul poate incorpora un ventilator, pentru a usca cu spor. Verifica si capacitatea de colectare, mai exact, volumul rezervorului in care se strange apa. Cu cat acesta e mai mare, cu atat va trebui sa il deserti mai rar, iar in momentul in care este umplut, un indicator luminos se va activa, iar  functia de oprire automata se va declansa. Daca preferi sa dezumidifice in mod continuu, cauta un model cu sistem de evacuare a apei din condens, care incorporeaza un furtun de scurgere.

Iti sugeram sa investesti intr-un dispozitiv cu higrostat, prin care poti seta nivelul de umiditate dorit, iar dezumidificatorul va avea grija sa se incadreze in valorile alese de tine. De asemenea, un temporizator va permite functionarea doar intr-un anumit interval de timp. Aparatele pot  avea functie de purificare a aerului, prin intermediul unor filtre anti-bacteriene, ce extrag parul de animale, bacteriile, scamele, fumul, etc. Intrucat un model profesional tinde sa fie mai voluminos, e necesar ca acesta sa aiba roti si maner de transport.

Vrei sa afli unde gasesc dezumidificator profesional, la un pret bun, alti doritori? Descoperi usor printr-o simpla cautare pe Internet. Numeroasele reduceri online te vor convinge ca merita sa faci o comanda.

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Supra Franta DU201

 

1-supra-franta-du201Supra Franta DU201 ne-a convins repede ca merita titlul de cel mai bun dezumidificator profesional de apartament, dupa ce am vazut dotarile de care dispune. In primul rand, poate extrage umiditatea din intreaga locuinta, fiind eficient in spatii de pana la 60 mp si avand un debit de pana la 10 l/zi. Apoi, incorporeaza un higrostat ce monitorizeaza in permanenta nivelul umiditatii, facand aparatul sa se declanseze, atunci cand sunt depasite valorile normale.

Rezervorul are un volum de 4,5 l, e prevazut cu atentionare luminoasa la preaplin, precum si cu protectie care deconecteaza automat dispozitivul. Totodata, il poti lasa sa functioneze in regim continuu, gratie sistemului de evacuare, cu posibilitatea racordarii unui furtun de scurgere. Are filtru anti-bacterian lavabil, temporizator (1-8 ore), display digital pentru control, functie de silentiozitate si ventilator cu 2 viteze.

Aparatul consuma o putere de 360 W, este mobil, avand roti si maner pentru carat, si emite un nivel de zgomot de 45 dB.

 

button 2

 

 

 

 

Trotec TTK 75 E

 

2-trotec-ttk-75-eCine zicea ca trebuie sa scoti toti banii din buzunar, daca vrei sa scapi de umiditatea din incapere? Ei bine, cu acest dezumidificator profesional, ieftin si bun, vei reusi sa mentii o atmosfera sanatoasa in locuinta si sa eviti formarea mucegaiului si degradarea peretilor si a mobilierului. Aparatul are o capacitate de dezumidificare de 20 l/zi si un debit de aer de 192 mc/h, ceea ce-l face potrivit pentru incaperi de pana la 45 mp.

Vei pastra nivelul de umiditate optim cu ajutorul higrostatului, ce functioneaza chiar si in lipsa locatarilor. Cand rezervorul este umplut, dispozitivul se va opri din functionare, iar un indicator luminos va fi pornit, asa incat sa te atentioneze ca e cazul sa golesti containerul.

Totodata, ii poti atasa un furtun de scurgere, asa incat sa nu mai fie nevoie de golirea rezervorului. In cazul in care se opreste curentul in lipsa ta, aparatul va pastra setarile, asa incat sa functioneze in continuare cand porneste energia.

 

button 2

 

 

 

 

Trotec TTK 100 E

 

3-trotec-ttk-100-eTrotec ofera cumparatorilor un dezumidificator profesional, capabil de un randament exceptional. Acesta poate fi utilizat in apartamente de pana la 90 mp, avand o capacitate de dezumidificare de 30 l/zi (debit de 220 mc/h). Si acesta dispune de higrostat pentru controlul umiditatii, precum si de functie de temporizare, cu valori setate intre 0 – 12 ore. Va usca si cu ajutorul ventilatorului, ce functioneaza pe 2 viteze.

Toate setarile, precum si procesul de functionare pot fi reglate si urmarite prin intermediul display-ului digital, ce ofera informatii legate de temperatura si umiditatea din aer. Apa colectata poate fi restransa in rezervor sau eliminata printr-un furtun de scurgere, asa incat sa nu mai fie nevoie sa deserti in permanenta containerul unde este adunata.

Desigur, dispune de protectie la preaplin, precum si de semnal luminos. Va fi usor de mutat dintr-o incapere in alta, intrucat are maner rabatabil si roti. Vine cu garantie de 24 de luni.

 

button 1

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status