Cel mai bun dezumidificator electric

Am modificat articolul ultima data pe: 30.03.20

 

Cum aleg cele mai bune dezumidificatoare electrice

 

Ghidul cumparatorului

Mucegaiul care se instaleaza pe pereti este un semn al unui nivel crescut de umiditate in incapere, ceea ce poate conduce la grave probleme respiratorii, mai ales daca locuiesti impreuna cu copii sau bebelusi. Problema poate fi rezolvata usor, cu ajutorul unui dezumidificator electric, ce impiedica formarea unui mediu propice pentru dezvoltarea ciupercilor in casa.

A.1 Dezumidifcator electric

Indiferent de produsul pe care il alegi, acesta trebuie sa aiba higrostat incorportabil, intrucat doar asa va extrage eficient umiditatea din incapere si o va aduce la nivelul selectat de tine. Astfel, vei avea siguranta ca in casa exista un nivel sub 50 % al umiditatii, acesta fiind pragul minim la care se pot dezvolta bacteriile si mucegaiul.

Pentru a-ti da seama daca aparatul va fi eficace, e musai sa urmaresti care e capacitatea maxima de dezumidificare, exprimata in litri pe zi, in raport cu suprafata locuintei. De pilda, un model ce poate extrage pana la 16 l/zi va functiona optim intr-o incapere de pana la 31 mp. Pentru a creste randamentul, investeste intr-un dispozitiv cu o capacitate mai mare, comparativ cu dimensiunile casei, mai ales daca vorbim de mai multe camere sau de spatii deschise. In plus, produsele superioare vor avea higrostat cu mai multe viteze si ventilator cu cel putin doua trepte.

Numeroase pareri despre cele mai bune dezumidificatoare electrice sustin importanta alegerii unui produs economic, iar cel mai probabil, e unul dintre aspectele care te preocupa si pe tine. Poti opta pentru un model cu o putere ceva mai ridicata, intrucat acesta va atinge mai rapid valorile setate de tine la higrometru, dupa care se va opri, ceea ce inseamna si un consum mai redus, raportat la o zi de functionare.

Internetul este locul unde gasesc dezumidificatoare electrice la un pret bun cei mai multi cumparatori interesati sa faca o investitie economica, de aceea e sursa pe care ti-o recomandam si noi. Te vor incanta numeroasele oferte si reduceri disponibile online.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Trotec TTK 51 E

 

1.Trotec TTK 51 ETTK 51 E poate fi vazut drept cel mai bun dezumidificator electric casnic, care poate da randament pe suprafete de pana la 32 mp. Asta intrucat are o capacitate de dezumidificare de 16 l/zi, precum si un debit de aer de 126 mc/h. In plus, e dotat cu higrostat reglabil, in 7 trepte, ce poate fi actionat printr-un buton rotativ, ce mentine un nivel optim in incapere chiar si atunci cand esti plecat de acasa. Cand valoarea setata de tine e atinsa, aparatul se opreste, urmand a porni in momentul in care umiditatea creste din nou.

Va asigura un climat sanatos, intrucat are filtru anti-bacterian ce combate inmultirea bacteriilor si filtreaza scamele, praful sau parul de animale. Are rezervor cu o capacitate de 2,3 l, iar protectia la preaplin deconecteaza dispozitivul, atunci cand cilindrul e umplut.

Un semnal luminos te va avertiza de noua stare de lucru. Daca lipsesti des de acasa si nu iti permiti sa golesti recipientul, poti racorda produsul la un furtun de scurgere.

 

button 1

 

 

 

 

Argo DRY 11

 

2.Argo DRY 11Argo scoate pe piata acest dezumidificator electric, ieftin si bun, care mai are si un consum redus de energie, de doar 190 W. Insa, ceea ce ne intereseaza este randamentul de care e capabil, iar in acest sens trebuie zis ca produsul are o capacitate de extragere a apei de 11l in 24 de ore. In plus, e echipat cu higrostat prin care poti stabili pana la 10 trepte de setare a  nivelului de umiditate dorit, ce poate varia intre 80% si 35%. Rezervorul e de 3 l, iar la umplerea acestuia, LED-ul se va aprinde, dupa care o alarma sonora va porni.

De asemenea, are filtru pentru purificarea aerului, pe care il poti spala cand se umple de impuritati. E confortabil de tinut in camera, intrucat emite un zgomot redus, de doar 43 dB.

Desigur, il poti muta din incapere in incapere, intrucat incorporeaza manere si roti pentru transport.

 

button 2

 

 

 

 

Trotec TTK 40 E

 

3.Trotec TTK 40 EIata inca un dezumidificator foarte eficient, care va da randamentul dorit, daca il vei amplasa intr-o incapere cu suprafata de pana la 25 mp. Modelul atinge o capacitate maxima de dezumidificare de 14 l/zi, avand un debit al aerului rece emis de 100 mc/h. Asa cum e de asteptat, are in dotare un higrostat ce permite controlul nivelului de apa din incapere, iar daca valoarea setata este depasita, aparatul va porni in mod automat, asa incat sa fie asigurat un climat optim, chiar si in lipsa ta.

Cand nivelul e atins, dispozitivul se deconecteza, avand, implicit, un consum redus de energie. De mentionat ca are in dotare si un ventilator in 2 trepte, precum si un filtru anti-bacterian, lavabil. Rezervorul are o capacitate marisoara, de 3,5 l, iar in momenul in care colecteaza prea multa apa, se opreste, iar tu vei fi anuntat ca necesita a fi golit printr-un semnal sonor.

Pe langa pretul avantajos, are si un termen de garantie mare, de 36 de luni.

 

button 2

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status