Cel mai bun dezumidificator DeLonghi

Am modificat articolul ultima data pe: 06.04.20

 

Cum aleg cele mai bune dezumidificatoare de la DeLonghi

 

Ghidul cumparatorului

Excesul de umiditate nu este tolerabil, nici in spatiile de locuit si nici intr-un depozit. El sta la baza a numeroase probleme, de la dezvoltarea mucegaiului atat de daunator pentru sanatate, pana la deteriorarea mobilierului sau a produselor depozitate. Un dezumidificator de calitate este singura solutie eficienta impotriva acestei probleme, si daca vrei un produs de calitate, te sfatuim sa te orientezi catre un aparat DeLonghi.

dezumidificator-delonghi-task

Daca te intrebi deja  unde gasesc dezumidificator DeLonghi, la un pret bun, alti cumparatori, trebuie sa incepem prin a-ti spune ca acesta este unul dintre producatorii cei mai apreciati din comert. Brandul exista pe piata inca din anul 1902, in prezent impresionand prin sistemele de racire, sistemele de incalzire portabile si cele de tratare a aerului, dar si electrocasnicele mari si mici fac parte din categoria produselor de lux.

Exista numeroase pareri despre cele mai bune dezumidificatoare DeLonghi – desigur, subiective. Daca vrei sa beneficiezi de premizele necesare pentru a face o alegere inteleapta, exista cativa parametri tehnici cu care ar trebui sa fii familiarizat.

Capacitatea reprezinta primul aspect la care trebuie sa fii atent. Ea iti spune, practic, ce cantitate de apa este aparatul capabil sa extraga din incapere. Masurata in litri pe zi, ea trebuie aleasa in asa fel incat sa faca fata volumului incaperii in care va functiona aparatul. O camera obisnuita ar trebui sa beneficieze de un dezumidificator cu o capacitate de 10-15 litri.

Functiile suplimentare fac diferenta intre un aparat obisnuit si unul care impresioneaza. Modul de stocare a apei, higrometrul, timerul, optiunea de functionare la temperaturi scazute sunt de un real ajutor in procesul de reducere a umiditatii din locuinta. Astfel, aparatul va functiona practic singur, mentinand nivelul maxim de umiditate pe care le-ai selectat si indepartand excesul de apa, in grija ta ramanand, la unele modele, golirea periodica a recipientului pentru apa.

Specialistii nostri au verificat oferta disponibila pe piata si au selectat pentru tine cateva dintre cele mai avantajoase produse care pot fi cumparate online.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

DeLonghi DES12

 

1-delonghi-des12Daca e sa ne orientam dupa opiniile cumparatorilor, cel mai bun dezumidificator DeLonghi disponibil pe piata este modelul DES12. Este vorba despre un echipament de uz casnic cu o capacitate de lucru de 12 litri / 24 ore si cu o putere de 180 W, alimentat la reteaua de tensiune electrica 220 V.

Produsul are un sistem dublu de eliminare a apei, fie direct din rezervorul cu o capacitate de 3 litri, fie prin intermediul furtunului din dotare, caz in care poate functiona continuu. Sistemul de control al rezervorului iti permite sa vezi nivelul de apa acumulat, astfel incat sa nu ai surpriza de a constata ca aparatul s-a oprit din cauza de preaplin.

Datorita higrostatului, poti regla functionarea aparatului in asa fel incat sa mentina un nivel maxim de umiditate constant in incapere. Dispozitivul electronic anti-inghet se activeaza la temperaturi de 2 grade Celsius, astfel incat aparatul este perfect protejat.

 

button 1

 

 

 

 

DeLonghi DNC65

 

2-delonghi-dnc65Un model de dezumidicator DeLoghi, ieftin si bun, este DNC65. Discutam despre un aparat cu o capacitate de absorbtie de 18 litri / 24 ore, cu o putere de 495 W si un flux de aer de pana la 160 mc/ora.

Rezervorul are o capacitate de 2 litri si este prevazut cu sistem de control care indica nivelul de apa acumulata si cu sistem de siguranta care intrerupe automat functionarea in momentul in care rezervorul este plin. Cele 3 niveluri de putere: Auto, Max si Min iti permit sa reglezi procesul in functie de momentul zilei sau de nevoi.

Timerul electronic opreste automat aparatul dupa 8 ore de functionare, dar poate fi setat sa se opreasca mai repede, daca este necesar. Ionizatorul contribuie la purificarea aerului, in timp ce filtrul antibacterian reprezinta o adevarata binecuvantare in cazul celor care sufera de alergii sau de afectiuni respiratorii. Functia Swing consta in fante de ventilatie oscilante in asa fel incat sa nu fii deranjat in timpul functionarii.

 

button 1

 

 

 

 

DeLonghi DEM8.5

 

3-delonghi-dem8-5Un alt model pe care ti-l propunem este DEM 8.5. Produsul dispune de un higrostat incorporat, astfel incat va fi eficient in a mentine constant umiditatea selectata. Rezervorul cu o capacitate de 2 litri este perfect transparent, permitandu-ti sa observi cantitatea de apa acumulata.

Dispozitivul de protectie impotriva inghetului iti permite sa folosesti produsul si la temperaturi mai mici de 2 grade, iar modul silentios de functionare garanteaza ca somnul nu iti va fi deranjat.

In cazul in care lipsesti mult de acasa, poti inlocui optiunea de colectare a apei cu cea de evacuare continua, prin intermediul furtunului cu o lungime de 2 litri. Sistemul de control al rezervorului opreste aparatul automat in cazul in care apa acumulata nu este evacuata la timp. Manerul ergonomic face ca transportul dispozitivului sa se faca usor, astfel incat il poti deplasa, dupa nevoi, dintr-o zona in alta a spatiului de locuit.

 

button 2

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status