Cel mai bun dezumidificator de apartament

Am modificat articolul ultima data pe: 19.10.17

 

Cum aleg cele mai bune dezumidificatoare de apartament

 

Exista locuinte in care nivelul de umiditate este destul de ridicat, fapt care duce la aparitia condensului, deci la un mediu care favorizeaza aparitia bacteriilor si pune in pericol bunastarea peretilor, a pieselor de mobilier si pe cea a electrocasnicelor, astfel ca un dezumidificator devine mai mult decat necesar.

dezumidificator-apartament-task

Atunci cand achizitionezi un astfel de aparat, trebuie sa ai in vedere, in primul rand, capacitatea acestuia, adica posibilitatile de eliminare ale umiditatii pe care le ofera in raport cu dimensiunile apartamentului. Ideal ar fi ca pentru o locuinta de 20 de mp sa te orientezi intotdeauna catre un model  care se incadreaza intre 10 – 20 l/zi. Daca spatiul este micut, te poti multumi cu unul care are o capacitate de 7l/zi. Nu confunda acest aspect cu capacitatea de colectare, intrucat asta face referire la cantitatea de apa stransa in recipientul de stocare!

Dar, ca tot veni vorba, asigura-te ca dezumidificatorul beneficiaza de o capacitate de colectare de peste 1,5 l, deoarece cu cat acesta va fi mai mare, cu atat mai rar va trebui sa golesti recipientul de apa. Pentru a evita eventualele scurgeri, orienteaza-te catre un aparat care include functia de oprire automata, deoarece acesta va sti cand trebuie sa intre in stand-by, iar tu nu vei fi nevoita sa scoti mopul.

Dincolo de aceste aspecte, tot mai multe pareri despre cele mai bune dezumidificatoare de apartament militeaza pentru un higrostat incorporat in aparat, deoarece ai garantia ca umiditatea va fi adusa la nivelul selectat de tine. Spre exemplu, pentru a evita aparitia mucegaiului si a bacteriilor, acesta ar trebui sa fie cuprins intre 30% – 50% in spatiile inchise. In cazul in care bugetul nu-ti permite, cumpara un model cu timer.

 

Te intrebi unde gasesc dezumidificatoare de apartament la un pret bun ceilalti interesati? Afla ca raspunsul il vei gasi in magazinele online, mereu dispuse sa ofere promotii sau reduceri.

 

 

Modele recomandate in 2017

 

 

Argo DRY 11

 

1-argo-dry-11Atunci cand te confrunti cu probleme precum mucegaiul, ai nevoie de cel mai bun dezumidificator de apartament. Poti incerca acest produs, intrucat este un model cu higrostat incorporat, ceea ce inseamna ca permite dezumidificatorului sa detecteze umiditatea din incapere si sa o aduca la nivelul dorit de tine cu ajutorul celor 10 trepte de viteza – intre 80% si 35%. Beneficiaza de un rezervor de stocare generos (3 l), astfel ca nu va trebui sa-l golesti foarte des, si se lauda cu o capacitate maxima de dezumidificare de 11l/zi.

Randamentul optim pe care-l ofera se datoreaza, insa, si functiilor din dotare, precum cea de dezghetare – functioneaza la temperaturi scazute (de la +5 la +35°C) si  Auto-restart – dupa o pana de curent, aparatul porneste din nou.

Este un model silentios (43 dB) si include o alarma cu avertizare sonora la umplerea rezervorului, respective un filtru lavabil de purificare a aerului. Pretul este avantajos.

 

button 2

 

 

 

Trotec TTK 24 E

 

2-trotec-ttk-24-eLocuiesti intr-un apartament mare, iar umezeala isi face de cap, punandu-ti in pericol mobila si aspectul peretilor? Acest exsicator este potrivit pentru incaperi de pana la 15 mp, intrucat prezinta o capacitate de dezumidifcare mare (10l/zi) si o putere de 250 de W. Din pacate, recipientul de stocare permite doar colectarea a 1,6 l de apa, ceea ce inseamna ca va trebui sa-l golesti des. Nu beneficiaza de higrostat, dar, in ceea ce priveste domeniul de functionare legat de umiditate, valorile sunt cuprinse intre 30% – 100%.

Totodata, poate fi racordat la canalizare pentru evacuarea externa a condensului. Avantajele care, insa, ii conving pe cumparatori sa-l ia acasa consta in functia de dezghetare automata (electronic), in protectia la preaplin prin deconectare automata si-n filtrul de aer lavabil.

Nivelul de zgomot este mic (42 dB), iar actionarea aparatului se face usor, multumita taboului de deservire iluminat cu LED. Pretul este accesibil.

 

button 2

 

 

 

Ceresit Aero 360

 

3-ceresit-aero-360De cate ori nu ai cautat un dezumidificator pentru apartament ieftin si bun? Iata ca acum poate fi al tau! Este un aparat cu forma aerodinamica ce previne condensul, mucegaiul, mirosurile neplacute, decojirea tapetului si alergiile, multumita circulatiei aerului de 360°C. Nu are nevoie de curent electric pentru a functiona, iar timp de 3 luni de zile va da randament optim in orice incapere de 20 de mp. Poate fi folosit, deci, in baie, bucatarie, dormitor si living.

Contine o tableta Ceresit Aereo 360 care, multumita denivelarilor pe care le prezinta la nivelul fetei absorbante si orificiului central, se bucura de o circulatie a aerului pe toata intinderea sa, astfel ca absorbtia umiditatii incepe imediat ce aceasta este introdusa in aparat.  Apa colectata este transformata in salina.

Dispune de un sistem anti-varsare si de unul de inchidere, asa ca vei fi in siguranta ori de cate ori il vei folosi. Pretul este redus.

 

button 2

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...