Cel mai bun dezumidificator de aer

Am modificat articolul ultima data pe: 10.04.20

 

Cum aleg cele mai bune dezumidificatoare de aer

 

Ghidul cumparatorului

Daca te confrunti cu mucegai aparut pe peretii din locuinta, fie ca vorbim de baie, beci, garaj sau pivnite, atunci s-ar putea sa ai nevoie de un dezumidificator. Aparatul va extrage umezeala in exces, ce poate afecta grav copiii, dar si persoanele care sufera de diferite probleme respiratorii. Cei care vor sa cumpere un astfel de produs, vor descoperi unde gasesc dezumidificator de aer, la un pret bun, citing ghidul de mai jos.

 

Dezumidificator aer - task

 

Ceea ce ne intereseaza la aceste produse este, in primul rand, capacitatea de dezumidificare, care se masoara in litri pe zi, iar modelele casnice vor avea un randament intre 7 l/zi si 20 l/zi, o capacitate optima pentru spatii de pana la 20 mp. Principiul de functionare e simplu: aerul umed din incapere e trecut prin serpentine metalice reci, e transformat in apa si impins prin serpentine metalice calde, dupa care e expulzat in incapere, fiind adus la temperatura camerei. Procesul e eficientizat prin intermediul unui ventilator. Capacitatea de dezumidificare nu trebuie confundata cu cea de colectare, care se refera la cat lichid poate strange recipientul si care poate avea cel putin 1, 5 l – 2 l. Functionarea aparatului va fi oprita, cand vasul e umplut, dar daca nivelul umiditatii din spatiul respectiv e prea mare (peste 70%), cauta un model cu sistem de drenare a apei.

Cele mai multe pareri despre cele mai bune dezumidificatoare de aer spun ca un produs eficient trebuie sa permita stabilirea nivelului de umiditate care se doreste si e necesar sa aiba higrostat, pentru masurarea umiditatii. De asemenea, e bine sa aiba o functionare silentioasa, sa se opreasca la umplerea recipientului cu apa, precum si sa aiba filtre de purificare a aerului.

Poti descoperi cele mai eficiente si interesante modele de umidificatoare intrand pe Internet. In plus, nu doar ca vei avea de unde alege, dar vei beneficia si de reduceri si transport gratuit.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Stadler Form Albert White

 

1.Dezumidificator STADLER FORM ALBERTDaca esti interesat sa achizitionezi cel mai bun dezumidificator de aer rece, care sa lucreze in spatii de dimensiuni mari, s-ar putea sa consideri util produsul oferit de Stadler. Modelul are o capacitate de dezumidificare de 20 l/zi, putand acoperi suprafete de pana la 60 mp.

Asadar, este un produs ideal pentru spatiile unde exista un grad inalt de umiditate, precum subsolurile, parterele sau spalatoriile, si, in plus de asta, are o capacitate mare a rezervorului, de 4, 6l. Vine cu trei trepte de viteze de lucru, cu higrostat incorporabil, precum si cu timer pe care il poti programa la minut, timp de 24 de ore, dar si cu functie de selectare a nivelului de viteza, afisat pe ecranul cu LED.

Aparatul e prevazut cu furtun pentru drenaj, iar aerul e raspandit uniform in incapere prin modul swing de operare. Trebuie spus ca e silentios (33 -44 dB) si economic (LED-ul se opreste pe timp de  noapte).

 

button 1

 

 

 

 

Trotec TTK 24 E

 

2.Dezumidificator Trotec TTK 24 E, 10 litriPersoanele care au nevoie sa extraga umiditatea din spatii de pana la 15 mp vor considera foarte practic acest umidificator de aer, ieftin si bun. Modelul are o capacitate de dezumidificare de 10 l/zi, precum si un debit de aer de 100 mc/h, astfel ca va fi eficient in camere cu un volum de pana la  37 mc.

Functiile de lucru vor putea fi urmarite pe panoul iluminat cu LED. Vine echipat cu un rezervor de 1,6 l, iar in momentul in care acesta se va umple, va porni o lumina de semnalizare. Mai mult decat atat, daca rezervorul intra in condens, din cauza ca e prea plin, aparatul se deconecteaza de la sine.

Produsul are in dotare un filtru de aer, pe care il poti spala pe masura ce aduna impuritati. Este si foarte silentios, emitand un nivel de zgomot de 42 dB. Produsul vine cu termen de garantie, valabil 24 de luni.

 

button 1

 

 

 

 

Carrier Nuvo10 CDT-105E3

 

3.Dezumidificator de aer CARRIER Nuvo10 CDTProducatorul Carrier scoate pe piata un dezumidificator de aer eficient in spatiile mai mari, de pana la 80 mp. Asadar, trebuie zis ca modelul are o capacitate de absorbtie de 10 l/zi, precum si un flux de aer de 120 mc/h. In acelasi timp, rezervorul e de 1,4 l, iar aparatul se va opri automat, in momentul in care capacitatea a fost atinsa.

Vei putea controla electronic atat nivelul umiditatii din incapere, iar condensul format poate fi condus atat catre recipient, dar si catre canalul de scurgere din dotare. De asemenea, este anti-bacterian, avand filtru pentru  captarea acarienilor de praf, a putregaiului de lemn si a mucegaiului.

Fiind alimentat electric, va consuma o putere de 220W, iar in cazul unei caderi de tensiune, se va opri automat si va reporni de la setarile stabilite initial, in momentul revenirii curentului. Nivelul de zgomot atins e 43 dB, are dimensiuni de 33, 5 x 28 x 43, 5 cm si o greutate de 10, 5 kg.

 

button 1

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status