Cel mai bun convector electric Tesy

Am modificat articolul ultima data pe: 05.08.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune convectoare electrice de la Tesy

 

Ghidul cumparatorului

Mai ales cand se apropie sezonul rece, multi romani cauta sa descopere grabnic unde gasesc convector electric Tesy la un pret bun, iar asta pentru ca brandul in cauza si-a demponstrat, de-a lungul istoriei sale de peste 25 de ani, competentele in domeniul furnizarii dispozitivelor si sistemelor de incalzire si climatizare. Daca vrei si tu sa afli cum sa gasesti un convector bun printre ofertele acestei marci, iata ce alte detalii iti mai putem oferi:

a-convertor-electric-tesy

Brandul este foarte apreciat in Romania pe segmentul aparate de confort termic destinate uzului casnic, intrucat trimite pe piata aeroterme, calorifere, convectoare, boilere si seminee electrice. Constituie un renumit distribuitor al produselor DeLonghi Group pentru Bulgaria, ajungand sa produca sobe pe gaz, centrale murale pe gaz si radiatoare cu ulei, dupa anul 2000.

Decide-te intre un convector electric de podea Tesy sau unul cu montaj pe perete, in functie de suprafata pe care o ai de incalzit. Indiferent ce alternativa alegi, afla ca preturile practicate sunt indeajuns de accesibile, mai ales la modele de plasat pe pardoseala, cum sunt Tesy MC20111, Tesy CN203ZF sau Tesy CN202ZF. Daca tii neaparat sa alegi unul pentru perete, cele mai cautate modele ar fi  Tesy CN03200MIS, Tesy CN03200EIS si Tesy CN03250EIS.

Tesy ofera aparate cu minim 500W putere si maxim 3000W(acestea din urma ajungand la un consum de 3kWh). Te sfatuim ca pentru fiecare metru cub sa consideri o valoare de 40-50W. Astfel, un convector electric de perete Tesy de 2500W se potriveste in incaperi de pana la 50mc, cel mult 70mc, daca ai peretii foarte eficient izolati.

E bine sa amintim ca marca ofera convectoare cu aeroterma incorporata(convectie fortata) si modele cu convectie naturala(incalzesc mai lent spatiul). Noi recomandam mai ales prima varianta, in cazul dispozitivelor de podea. Alte functii sunt: reglaj de putere(multiple trepte), termostat mecanic sau digital(doar la modelele din gama EIS, la care temperatura dorita se seteaza la valori exacte), protectie la inghet si supraincalzire, toate indicate de pareri despre cele mai bune convectoare electrice Tesy.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Tesy CN03200EIS

 

1-tesy-cn03200eisIn urmatoarele randuri, vom explica de ce consideram ca modelul CN03200EIS  este cel mai bun convector electric Tesy cu termostat digital. Este vorba despre o optiune cu montaj pe perete, care necesita instalarea de catre un profesionist si ramane permanent in incaperea in care il plasezi, comportandu-se ca un adevarat calorifer.

Ofera o putere de 2000W, facand parte din noua generatie de convectoare, cu design slim si lamela din aluminiu. Recomandam instalarea intr-o camera de cel mult 40mc, iar datorita termostatului performant inclus, vei realiza si economie de energie. Beneficiezi de precizie de setare mare, cu o deviatie maxima de +/-0.1°C.

In plus, ai la dispozitie functie cu pornire intarziata(in intervalul a 24h) si reglaj intre 15 si 30°C. Modelul este silentios, bine protejat(IP24) beneficiaza de functie anti-inghet si de prevenire a supraincalzirii, iar marturiile utilizatorilor reflecta in majoritate aprecieri cat se poate de pozitve.

 

button 2

 

 

 

 

Tesy CN204ZF

 

convertor-electric-tesy-tesy-cn-204-zfPentru viitorii utilizatori care cauta un convector electric Tesy ieftin si bun, recomandam acest model de podea, care a primit si votul unanim al cumparatorilor. Este un model de 2000W, indicat pentru incaperi de maxim 40mc volum. Pentru economia energetica, poti folosi treptele de consum mai scazute, de 800W sau 1200W.

Include un termostat reglabil, de camera, insa, dat fiind ca acesta este mecanic, precizia la citirea temperaturilor nu este una foarte mare. Totusi, are aeroterma, care determina incalzire rapida, atunci cand se acceseaza optiunea Turbo.

De remarcat sunt si masurile de siguranta luate de catre proiectanti: protectia la supraincalzire si in caz de inghet, izolare electrica, indicator luminos pentru functionare, functie On/Off si termostat de siguranta. Are o carcasa robusta si niste picioare de sprijin stabile, iar datorita greutatii e 2.35Kg il poti muta din loc in loc fara probleme.

 

button 2

 

 

 

 

Tesy CN 03 200 MIS

 

3tesy-cn-03-200-misDaca te declari interesat de un convector electric Tesy de 2000W pe care sa il plasezi pe perete, consideram ca aceasta oferta iti va asigura cel mai bun pret, in raport cu functiile pe care le asigura.

Este un model proiectat pentru incalzire rapida, ce va putea fi instalat in camere cu 40mc volum si care se descurca destul de bine si un incaperi de 50-60mc, dar numai daca acestea sunt eficient izolate termic. Asta se datoreaza faptului ca ofera 2000W putere, care reflecta astfel si valorile de consum maxim.

Prezinta un termostat reglabil din gama mecanica(nu e cel mai performant), ce iti va permite sa ajustezi fucntionarea in raport cu temperaturile din camera. Nu lipseste protectia electrica, anti-inghet si la supraincalzire. Desi nu se specifica alte posibilitati de reglaj, consideram ca pentru randamentul oferit, acest dispozitiv se vinde destul de avantajos.

 

button 2

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status