Cel mai bun convector electric ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 28.01.20

 

Cum aleg cele mai bune convectoare electrice ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Odata cu venirea zilelor (si mai ales a noptilor) mai friguroase, daca incalzirea centrala de la bloc nu este satisfacatoare sau daca inca nu doresti sa pornesti centrala termica, ai nevoie de alte solutii practice, rapide si simple pentru a incalzi incaperea.

Pentru camere mici, un calorifer electric sau o aeroterma pot fi optiuni multumitoare, insa convectoarele de caldura (ce preiau aerul rece de jos, il incalzesc si il elimina in sus) sunt aparate ce prezinta multiple avantaje.

a-convector-electric-ieftin

In afara de faptul ca azi se gasesc convectoare electrice ieftine, cu un pret accesibil, alte beneficii se refera la marimea spatiului ce poate fi incalzit, pretandu-se si incaperilor mai mari, la incalzirea treptata si in timp foarte scurt (ofera si mai multe trepte de putere), la confortul fonic.

In alegerea unui model, este util in primul rand de stiut ca exista produse de podea si de perete; primele sunt adesea preferate, avand forma unui calorifer, fiind simplu de asezat in mijlocul incaperii pentru o distribuire uniforma a aerului cald si la fel de simplu de mutat dintr-o camera intr-alta.

Cele de perete sunt mai mari si se vor monta intr-o singura incapere, fiind potrivite in dormitoare de dimensiuni moderate sau mici (deoarece vor incalzi mai degraba in zona unde sunt amplasate).

Asa cum arata destule pareri despre cele mai bune convectoare electrice ieftine, puterea rezistentei iti  va indica atat randamentul, cat si consumul si poate fi situata de la 500 W pana la 2000 W; vei alege o valoare in functie de spatiul ce trebuie incalzit: de exemplu, pentru o camera de tip living sau un dormitor ceva mai mare (cam 42 metri cubi), o putere de 2000 W este optima, chiar una de 1600 W.

In general, convectia se face natural, dispozitivul preluand aerul rece de jos, incalzindu-l intern si eliminandu-l; exista si modele cu functie de ventilatie ce permit circulatia aerului pe distante mai mari. Ca functii de interes, se pot mentiona treptele de intensitate (puterea se regleaza pe mai multe trepte in functie de necesitati), termostat de ambianta sau cronotermostat si panou cu afisaj digital pentru o utilizare mai simpla.

Vrei sa afli unde se gasesc convectoare electrice ieftine, la un pret bun? Simplu: ai nevoie doar de o scurta cautare pe Internet si vei descoperi o serie de modele, cu costuri adesea mai reduse decat in magazine, cu aceeasi garantie si calitate.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

PNI Turbo Heat 2000W

 

1-pni-turbo-heat-2000wDaca-ti doresti cel mai bun convector electric ieftin de podea, pentru o incapere de pana in 40 metri cubi (calculezi inmultind latimea cu lungimea si cu inaltimea camerei), poti incerca acest produs PNI cu o putere a rezistentei interne de 2000 W maxim.

In functie de nevoi si de dimensiunea camerei, poti regla puterea pe trei trepte: de la 800 la 1200 la 2000 W. Ca functii utile se pot mentiona termostatul de camera, care iti permite sa setezi exact temperatura dorita pe 6 trepte posibile si deconecteaza automat dispozitivul la atingerea treptei alese, temporizatorul ce iti da posibilitatea sa stabilesti precis durata de functionare, de incalzire, in diviziuni de cate 15 minute si protectia oferita la supra-incalzire.

Functia Turbo imbunatateste circulatia aerului in intreaga incapere, ventiland aerul incalzit. Este un convector stabil, cu picioare de sprijin fixe si cu manere care faciliteaza transportul dintr-o camera in alta (are o greutate de 3300 g).

 

button 2

 

 

 

 

Tesy CN214ZF

 

2-tesy-cn214zfAcest model de convector electric de la Tesy, producator cunoscut pe piata, este un model de podea ce va incalzi in timp scurt orice incapere sub 42 metri cubi. Rezistenta interna are o putere maxima de 2000 W, cu trei trepte diferite intre care poti alege: de la 800 la 1200 la 2000 W.

Este simplu de utilizat, cu buton oprire/pornire si indicator luminos de functionare, cu un termostat reglabil care permite setarea precisa a temperaturii dorite si cu functie de protectie anti-inghet.

Convectia se realizeaza natural, aparatul preluand aerul rece de jos, incalzindu-l in interior si eliminandu-l in sus, ceea ce asigura o operare silentioasa si o incalzire uniforma si rapida, degajand aer cald aproape imediat. Cu o greutate de 2, 96 kilograme, acest convector electric se transporta usor dintr-o camera in alta si este stabil, putand fi asezat chiar in mijlocul camerei pentru distribuirea optima a aerului cald. Produsul are inclusa o garantie de 24 luni.

 

button 2

 

 

 

 

Star-Light CC2000TFT

 

3-star-light-cc2000tftNu este foarte simplu sa gasesti un convector electric ieftin si bun, insa acest model Star-Light iti poate satisface asteptarile, fiind o solutie simpla, rapida, eficienta si accesibila in termeni de pret de incalzire a unei incaperi de pana in 42 metri cubi (asadar e potrivit cam oricarei camere dintr-un apartament de bloc).

Puterea maxima a rezistentei interne este de 2000 de W si poate fi reglata pe 3 trepte, de la 800 W la 1200 W si 2000 W prin intermediul celor doua comutatoare. Durata de functionare se poate seta precis cu ajutorul temporizatorului, in segmente de timp de cate 15 minute, iar temperatura dorita se alege prin termostatul de camera.

Are si timer si functie de ventilatie, care ofera circulatia aerului cald in incapere (are incorporata aeroterma). Cu un buton oprit/pornit si indicator luminos de functionare, cu protectie anti-inghet si supra-incalzire si cu o greutate de 3, 21 kilograme, este un aparat simplu de utilizat, sigur, practic si usor de transportat.

 

button 2

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status