Cel mai bun convector electric de podea

Am modificat articolul ultima data pe: 06.04.20

 

Cum aleg cele mai bune convectoare electrice de podea

 

Ghidul cumparatorului

Ai nevoie de un dispozitiv conectat in reteaua electrica, menit sa produca rapid caldura si sa aiba o portabilitate buna? Daca nu mergi pe optiunea aeroterma, atunci va trebui sa te informezi corespunzator si sa descoperi, la randul tau, unde gasesc convector electric de podea la un pret bun ceilalti potentiali cumparatori.

Acest tip de aparat prezinta avantajul ca incalzeste aerul din incapere, iar rezistenta electrica integrata este foarte rar vizibila, deci se considera sigur de utilizat si din punct de vedere al reglementarilor de siguranta. In continuare, iti aratam ce aspecte trebuie sa verifici inainte de a-ti cumpara un astfel de dispozitiv.

a-convector-electric-de-podea

Prima data ai sa hotarasti daca preferi un model cu convectie naturala sau fortata, unde in cel de-al doilea caz, produsul va avea integrat un ventilator, pentru a incalzi mult mai rapid camera in care il plasezi. Si noi consideram ca e de preferat aceasta a doua optiune.

Consulta puterea oferita, pentru ca asa afli in ce spatii se descurca sa lucreze eficient si calculezi din start consumul energetic. Un model de 2000W consuma 2kW pe ora la conectare continua, iar fiecare producator iti spune ce suprafata sau ce volum poate avea camera pe care o incalzeste eficient. Se considera ca 2000W sunt suficienti pentru incaperi de pana la 40mc volum, deci poti lua in calcul cate 50W pentru fiecare metru cub.

Unele pareri despre cele mai bune convectoare electrice de podea te indeamna sa optezi mereu pentru varianta cu reglaj al puterii de lucru, astfel incat sa poti face si economie de energie in spatii mai reduse, selectand o treapta de incalzire inferioara. Termostatul mecanic sau electronic constitie un avantaj suplimentar, mai ales ca cel electronic poate fi setat exact la temperaturile dorite in locuinta.

Recomandam intotdeauna modele cu baza solida, care nu prezinta riscul de rasturnare, variante cu protectie la inghet, protectie la supraincalzire si indicator luminos la functionare.

Cele mai interesante oferte din comertul pe Internet le poti analiza in cele ce urmeaza.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

PNI Turbo Heat 2000W

 

1-pni-turbo-heat-2000wNotele excelente primite de la mai multi dintre utilizatori si pretul scazut de achizitie ne demonstreaza ca, din prisma raportului pret/calitate, acest produs poate fi considerat cel mai bun convector electric de podea de pe piata actuala.

Este prevazut cu sistem de convectie fortata, format din ventilator cu functie Turbo, care iti permite sa incalzesti in foarte scurt timp incaperea in care il plasezi; se recomanda pentru camere de pana la 40mc, intrucat ofera 2000W putere de lucru. Cele 3 trepte de putere si cele 6 de temperatura te ajuta sa il administrezi astfel incat sa functioneze cat se poate de economic.

Are si temporizator cu termostat mecanic, nu foarte precise, insa indeajuns de bune, avand in vedere costul total al aparatului. Termostatul de siguranta, protectia la supraincalzire, functia On/Off si picioarele stabile, alaturi de grilajul care acopera in totalitatea rezistenta, constituie aspecte ce-i demonstreaza fiabilitatea.

 

button 1

 

 

 

 

Tesy CN 204 ZF

 

2-tesy-cn-204-zfCand tot ceea ce te intereseaza e ca aparatul pe care il cumperi sa fie un convector electric de podea ieftin si bun, sfatul nostru e sa incerci una dintre ofertele firmei Tesy.

Modelul de fata a primit recenzii foarte bune de la cumparatori, mai ales ca are o aeroterma incorporata, care va accelera procesul de convectie, incalzind rapid aerul din camera. Cu o putere de 2000W, acest dispozitiv furnizeaza eficient caldura in incaperi cu maxim 40-42mc volum.

Se poate ajusta pentru trei trepte de putere, in special cand preferi o intrebuintare economica. Are termostat de camera ce poate fi reglat, functie cu avertizare luminoasa la pornire si buton pornit/oprit, asa cum se cuvine in cazul produselor fiabile. Se plaseaza facil, datorita picioarelor de sprijin, iar greutatea de 2.35Kg iti asigura transportarea fara efort .

 

button 1

 

 

 

 

Tesy CN 202 ZF

 

3-tesy-cn-202-zfSpre deosebire de alte modele conventionale si chiar de la acelasi producator, acest convector electric de podea Tesy oifera, nu 3, ci 4 trepte diferite de incalzire, ceea ce demonstreaza cat de usor se va adapta in orice incapere.

Dat fiind ca include si aeroterma, poti sa utilizezi aceasta functie ca sa ridici temperatura camerei cu cateva grade Celsius in decurs de cateva minute. Ofera trepte de putere de la 800W, la 2000W, iar maximul demonstreaza ca poate administra eficient temperatura intr-o camera de cel mult 40mc.

Are un indicator de functionare luminos, protectie la inghet si supraincalzire, termostat de siguranta si termostat reglabil(de camera), toate laolalta cu o constructie robusta, dar usoara, cantarind doar 3Kg. Designul modern si fiabil, cu picioare de sprijin mari si rezistenta perfect izolata, te va convinge ca merita o sansa.

 

button 1

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status