Cel mai bun convector electric de 3000 W

Am modificat articolul ultima data pe: 30.03.20

 

Cum aleg cele mai bune convectoare electrice de 3000 W

 

Ghidul cumparatorului

Confortul si sanatatea noastra depind de incalzirea optima a incaperilor in care ne petrecem timpul si dormim, iar atunci cand nu dorim sa pornim centrala termica sau sistemul de incalzire nu ofera o temperatura optima, apelam la alte variante practice, printre care caloriferele electrice, aerotermele sau convectoarele (ce pot avea o putere intre 500 si 3000 W).

Pentru o incapere inchisa destul de spatioasa, alternativa cea mai eficienta o reprezinta un convector electric de 3000 W (incalzeste in timp scurt o camera de pana in 80 mc, asadar cu o suprafata de aproximativ 30 mp).  Aerul intra in partea de jos a aparatului, e incalzit si apoi iese prin grila din partea de sus, circuland in mod natural. In cazul in care nu stii inca daca puterea de 3000 W e cea mai adecvata, e bine sa stii ca la fiecare metru patrat din incapere e nevoie de circa 100 W(pana la 40-50W pe metru cub).

Asa cum arata unele pareri despre cele mai bune convectoare electrice de 3000 W, ai de ales intre modele de podea si de perete; atunci cand nu ai nevoie sa muti aparatul dintr-o camera intr-alta, cand doresti o incalzire treptata si vrei sa economisesti spatiul, poti opta pentru un convector mural.

Te vor interesa cateva functii utile: mai multe trepte de incalzire, un termostat de ambianta reglabil care sa iti permita sa alegi valoarea dorita si astfel sa economisesti consumul de energie si panoul digital care sa ofere un control simplu. Siguranta este data de functia de protectie anti-inghet (de altfel, sunt sigure si in camera copiilor deoarece nu sunt fierbinti la atingere), protectia la umiditate (daca doresti amplasarea in baie), iar confortul e asigurat de un nivel cat mai redus de zgomot (intre 45 si 50 dB de preferat).

 

Vrei sa stii unde se gasesc convectoare electrice de 3000 W la un pret bun? Este simplu: o cercetare scurta pe Internet va scoate la iveala o varietate de oferte atractive, cu garantie si posibilitate de returnare.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Tesy CN03300EIS

 

Iti doresti sa achizitionezi cel mai bun convector electric de 3000 de W? Iti putem recomanda acest produs Tesy, care va asigura confortul termic dorit pentru o incapere cu volum de aproximativ 80 mc (asadar cu valori cuprinse intre 22 si maxim 32 mp).

Puterea termica de 3000 W asigura o incalzire rapida si de durata in camerele ce se incadreaza intre aceste dimensiuni. Acest convector are doua termostate, unul de ambianta reglabil, care iti permite controlul precis al temperaturii si astfel si economia de consum si unul de siguranta.

Timer-ul este util, lasandu-te sa setezi convectorul sa porneasca/ opreasca intr-un interval de pana in 12 ore. Siguranta la exploatare este data de functia de protectie impotriva inghetului (ce mentine temperatura peste limita de inghet) si de protectia IP24 (ce ofera posibilitatea de a-l monta si in camere cu umezeala precum baia).

Aerul va circula in mod natural in incapere, nu va antrena praful si nu va produce nici un fel de noxe. Ofera camerei un design modern, montandu-se foarte simplu in perete (are dimensiuni de 118 x 45 x 9 cm si cantareste 8, 06 kg). Este un aparat destul de silentios si poate fi amplasat si in dormitor, unii utilizatori mentioneaza anumite sunete in momentul racirii, care insa nu sunt descrise ca fiind deranjante. Produsul are inclusa o garantie extinsa pe o perioada de 36 luni.

 

 

 

 

 

Tesy CN 03 300 MIS

 

Modelul CN 03 300 MIS poate fi descris ca fiind un convector electric de 3000 W ieftin si bun, puterea termica ridicata facandu-l o solutie de incalzire moderna si practica pentru o incapere cu un volum de aproximativ 80 mc (de maxim 32 mp). Asigura o incalzire rapida in camera, circulatia aerului cald creand in timp scurt o temperatura placuta.

Panoul de comanda cu intrerupator cu indicator luminos permite o utilizare cat mai simpla. Acest convector electric dispune de doua termostate: unul de camera reglabil, care ofera posibilitatea sa alegi valoarea dorita a temperaturii (astfel se va economisi consumul, aparatul oprindu-se la atingerea valorii) si unul de siguranta.

Alte avantaje il reprezinta protectia anti-inghet (pastreaza temperatura deasupra limitei de inghet) si protectia la umiditate IP24; asadar, poate fi amplasat in siguranta si in incaperi umede precum camera de baie. Poate fi montat pe perete in orice incapere din locuinta (are dimensiuni de 118 x 45 x 9 si o greutate de 8, 06 kilograme ), inclusiv in camera copilului, fiind silentios si sigur (convectoarele nu se incing).

Cu un profil subtire, are un design modern si in acelasi timp economiseste din spatiu. Aerul incalzit circula natural fara a se starni praf si fara a se elibera noxe. Produsul este unul durabil si are inclusa o garantie pe o perioada de 24 luni.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status