Cel mai bun convector electric cu telecomanda

Am modificat articolul ultima data pe: 30.03.20

 

Cum aleg cele mai bune convectoare electrice cu telecomanda

 

Ghidul cumparatorului

Un convector electric reprezinta o metoda foarte eficienta de a obtine confortul termic intr-un spatiu care nu este prevazut cu alte sisteme de incalzire. Aparatul preia aerul rece din partea de jos a incaperii, il incalzeste si il elimina prin partea de sus. Iar daca el poate fi controlat cu ajutorul unei telecomenzi, inseamna ca ai libertate de instalare oriunde doresti si ca beneficiezi de un confort sporit in utilizare.

Daca o sa cauti pareri despre cele mai bune convectoare electrice cu telecomanda, e posibil sa nu gasesti informatii satisfacatoare, deoarece aceste aparate nu sunt foarte raspandite. De aceea e mai bine sa iti bazezi alegerea pe cateva criterii obiective. De exemplu, tipul de convectie, naturala sau asistata: prima este recomandata in camerele mici sau in care e nevoie de o incalzire lenta, in timp ce a doua varianta e mai potrivita in spatiile de dimensiuni mari sau care trebuie incalzite rapid.

Puterea unui produs din aceasta gama variaza de obicei intre 500 si 3000 W. Alegerea depinde de dimensiunile spatiului in care vei instala aparatul: intr-un apartament, o putere de cel mult 1500 W este suficienta, pe cand intr-o incapere mare de birouri sau intr-un living tip open space, un minim de 2000 W poate fi preferabil.

In functie de locul de montare, trebuie sa stii ca exista convectoare de podea, dar si modele care accepta montarea murala, astfel ca poti face o oarecare economie de spatiu. Avand in vedere ca acest gen de aparate nu se incalzeste si nu exista pericolul ca micutii sau batranii sa sufere arsuri in urma contactului cu el, convectorul poate fi amplasat in siguranta si pe podea.

Cele mai apreciate optiuni suplimentare includ termostatul, care va porni si va opri automat aparatul, in scopul mentinerii temperaturii programate, rezultand astfel o economie de energie asociata unui confort termic sporit. Existenta mai multor trepte de intensitate este de asemenea un aspect care merita luat in calcul, de el depinzand rapiditatea cu care va fi incalzit spatiul si permitandu-ti sa reglezi functionarea aparatului conform preferintelor tale.

Daca te intrebi unde gasesc convector electric cu telecomanda, la un pret bun, alti cumparatori, se pare ca cele mai avantajoase oferte sunt disponibile in mediul online. Iata doar cateva dintre ele.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Star-Light GCRX-2000B

 

Cel mai bun convector electric cu telecomanda pe care ti-l prezentam astazi este un produs cu excelente caracteristici tehnice, completate de un design modern, care efectiv iti va infrumuseta livingul. Este vorba despre modelul Star-Light GCRX-2000B.

Aparatul poate fi usor controlat, fie prin intermediul telecomenzii, fie al afisajului touchscreen cu butoane, care permit pornirea/oprirea aparatului, reglarea temperaturii si selectarea nivelului de putere. Termostatul poate fi setat direct din telecomanda, la temperaturi intre 15 si 35 de grade Celsius.

Temporizatorul care acopera 24 de ore iti permite sa inchizi, de exemplu, aparatul pe perioada cand esti la serviciu sau cat dormi, si sa il setezi sa porneasca cu 1-2 ore inainte sa ajungi acasa sau sa te trezesti. Puterea maxima este de 2000W, repartizata in 2 trepte. In plus, echipamentul este perfect sigur, fiind echipat cu functie de protectie anti-inghet, siguranta si protectie la supraincalzire si termostat de siguranta.

 

 

 

 

 

Vortex CH-09FLCD

 

Un convector electric cu telecomanda, ieftin si bun, si mai ales puternic este modelul Vortex CH-09FLCD. Produsul are o putere maxima de 2300 W, repartizata in 3 trepte, de 1000, 1300 si 2300 W. Discutam despre un aparat de podea cu un design clasic, alb, care poate fi operat integral cu ajutorul telecomenzii.

Butonul pornit / oprit este insotit de un indicator luminos care iti va spune in fiecare clipa daca dispozitivul functioneaza sau nu. Termostatul de camera reglabil iti permite sa faci economie de energie electrica, in timp ce, in incapere, temperatura este mentinuta exact la valoarea care te face sa te simti confortabil.

Afisajul LCD iti indica in fiecare moment setarile sub care functioneaza aparatul, iar manerul de transport iti permite sa il deplasezi cu usurinta dintr-o incapere in alta. Datorita sigurantei si protectiei la supraincalzire, aparatul este perfect sigur. In cazul in care, din greseala, o haina cade peste gura de ventilare, de exemplu, el se va opri automat in momentul in care temperatura depaseste un anumit prag, evitandu-se astfel riscul de incendii.

 

 

 

 

 

Tesy CN 205 EASLFR

 

Tesy iti pune la dispozitie un convector electric cu telecomanda, cu o putere maxima de 2000 W si cu o treapta intermediara de 1000 W, pe care sa o poti utiliza pentru mentinerea temperaturii in incapere, cu un consum minim de energie.

Display-ul LED de culoare albastra iti afiseaza programul zilnic de functionare a aparatului, in functie de setarile pe care i le faci chiar tu, gratie timerului de 24 de ore. Aparatul poate fi montat pe podea sau pe perete, in cazul in care amplasarea sa va fi una permanenta, iar tu ai nevoie de economie de spatiu.

Touch controlul va face deliciul tuturor, caci este mult mai placut de accesat decat butoanele mecanice clasice. Termostatul de camera reglabil, impreuna cu timerul, iti permit sa te bucuri de confort termic, configurand functionarea aparatului in vederea economiei de curent. Protectia la supraincalzire il face sa fie un aparat extrem de sigur.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status