Cel mai bun convector electric Albatros

Am modificat articolul ultima data pe: 31.03.20

 

Cum aleg cele mai bune convectoare electrice de la Albatros

 

Ghidul cumparatorului

Atunci cand iti doresti sa incalzesti in timp cat mai scurt o incapere, un convector de caldura poate fi o alternativa practica, avand avantajele de a fi eficient, silentios, sigur (nu se incinge, nu produce noxe). Exista multe modele disponibile astazi pe piata, iar daca doresti un produs de calitate fara a investi insa o suma prea mare, te poti orienta asupra gamei de convectoare electrice Albatros.

Albatros este cunoscut pentru diversitatea de aparate electrocasnice oferite consumatorilor: aparate frigorifice, masini de spalat, cuptoare, hote, fiare de calcat, calorifere, aeroterme si convectoare. Este o firma apreciata datorita faptului ca produsele sale sunt practice si eficiente, dar raman la un pret accesibil, oferind si o retea extinsa de suport pentru clientii sai.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi un convector, este bine sa iei in vedere cateva aspecte inainte de a alege. In primul rand, exista modele simple, care preiau aerul prin partea de jos, il incalzesc si il elimina in sus (convectie naturala), sau aparate care au incorporat un ventilator care sufla aerul cald in incapere, ceea ce contribuie la o incalzire mai rapida.

De asemenea, vei opta fie pentru un convector de podea, fie pentru unul de perete; dupa cum arata si unele pareri despre cele mai bune convectoare electrice Albatros, cele montate mural economisesc spatiul, dar sunt mai adecvate pentru camere mici (aerul se incalzeste mai degraba in apropierea aparatului). In schimb, cele de podea pot fi deplasate si pot fi asezate chiar in mijlocul camerei, pentru o incalzire uniforma.

Te va interesa puterea modelului, ce poate varia de la 500 la 3000 W; se recomanda 100 W ca pentru fiecare metru patrat din incapere.  O camera de dimensiuni medii (aproximativ 60 mc) va fi eficient incalzita cu un aparat cu puterea de 2000 W (cum este Albatros CTB-24TURBO). Ca functii utile, cauta un produs cu mai multe trepte de putere si cu termostat reglabil care iti permite sa setezi o anumita valoare a temperaturii.

Daca vrei sa afli unde se gasesc convectoare electrice Albatros la un pret bun, raspunsul este simplu: in magazinele online exista o oferta generoasa de produse, cu garantie extinsa si posibilitate de returnare.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Albatros CT-23TURBO

 

Doresti sa gasesti cel mai bun convector electric Albatros? Iti sugeram sa analizezi specificatiile modelului CT-23TURBO, un aparat cu puterea de 2000 de W, ceea ce asigura o incalzire eficienta in camerele de aproximativ 60 mc. Pentru confortul termic, ai de ales intre trei trepte de putere, in functie de preferinte.

Este un convector de podea cu picioruse pentru stabilitate, ceea ce inseamna ca il poti deplasa dintr-o camera intr-alta (are 4 kilograme in greutatesi dimensiuni de 37.5 x 58.3 x 11) si il poti amplasa in centrul camerei asa incat sa incalzeasca uniform; un avantaj este ca il poti monta si pe perete daca doresti sa faci economie de spatiu si nu vrei sa il transporti.

Va incalzi in timpul cel mai scurt incaperea, datorita ventilatorului frontal care va uniformiza aerul cald suflat. Siguranta exploatarii este garantata de protectia la supra-incalzire. Este silentios, poate fi amplasat fara griji si in camera copilului. Are inclusa o garantie de 24 luni.

 

 

 

 

 

Albatros CTB-24TURBO

 

CTB-24TURBO este un convector de podea de la Albatros ce poate fi asezat pe podea (cu picioruse) sau montat pe perete; asadar, poti opta pentru amplasare murala daca vrei sa nu ocupi din spatiul si asa aglomerat sau il poti lasa pe podea, in special daca vei dori sa il si muti in alte camere.

Cu un bun raport calitate-pret si o garantie de 24 de luni, aparatul are o putere maxima de 2000 W, cu trei trepte de intensitate; va fi astfel o solutie practica pentru a incalzi in scurt timp incaperi de pana la 60 mc. Termostatul de camera reglabil iti ofera posibilitatea sa alegi valoarea dorita a temperaturii (la atingerea acesteia, convectorul se opreste).

Aerul cald este suflat uniform in camera datorita ventilatorului frontal incorporat. Este stabil, cu picioruse pentru asezarea pe podea si sigur (are protectie la supra-incalzire, nu se incinge la exterior, nu elimina noxe). Cu dimensiuni de 37. 5 x 58.3 x 11 si greutatea de 4 kilograme, nu va ocupa prea mult loc in camera.

 

 

 

 

 

Albatros CT-21TURBO

 

Un convector electric Albatros ieftin si bun este o alternativa practica si moderna de incalzire a camerei, iar acest model este potrivit unui spatiu de maxim 60 mc, avand 2000 W putere termica. Ai de ales intre 3 trepte de intensitate si dispui si de termostat reglabil care iti permite sa setezi cu precizie temperatura dorita.

Este un convector de podea cu picioruse, il poti asadar aseza chiar in centrul incaperii pentru a beneficia de o incalzire uniforma si nu va ocupa mult din spatiu (are greutatea de 4 kilograme si dimensiuni de 57 x 13.4 x 40). Pe de alta parte, daca il vei folosi intr-o singura camera, il poti monta mural, ceea ce contribuie la un design modern.

Incalzeste in scurt timp datorita functiei Turbo (cu un ventilator lateral incorporat). Este un aparat eficient si sigur de utilizat, cu sistem de protectie la supra-incalzire. Produsul are inclusa o garantie extinsa pe 24 de luni.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status