Cel mai bun calorifer electric Tesy

Am modificat articolul ultima data pe: 08.07.20

 

Cum aleg cele mai bune calorifere electrice Tesy

 

Ghidul cumparatorului

Producatorul Tesy este unul dintre furnizorii apreciati de catre numerosi cumparatori care au ales sa investeasca intr-un calorifer electric de calitate, pentru incalzirea spatiilor de dimensiuni medii. In cazul in care vrei sa faci si tu o investitie si nu stii ce sa alegi, iti prezentam cateva aspecte pozitive, intalnite la produsele acestui brand.

 

 

Ceea ce apreciaza foarte multi dintre cei care au acceptat sa exprime pareri despre cele mai bune calorifere electrice Tesy este tocmai gama larga de dispozitive, care poate satisface nevoi de confort si bugete diferite. Sub aceasta marca sunt produse doar calorifere cu ulei, ce mentin caldura mai mult timp, iar eficienta lor se bazeaza, in mare parte, pe modul de producere a caldurii: 80% se realizeaza prin convectie si 20% se produce sub forma de energie radianta.

Acest lucru e posibil gratie ventilatorului pe care il incorporeaza unele dispozitive, ce permite un flux constant de aer cald, transmis rapid in incapere. Un produs cu aeroterma incorporata e acest calorifer electric Tesy CB 2512 E01 R.

Vrei un aparat pe care sa il folosesti in perioadele mai putin calduroase din toamna? Iti recomandam Tesy CB 1507 E01 R, ce incorporeaza 7 elementi, are o putere de 1500 W si e eficient in incaperi de 30-45 m3. Preferi ceva mai puternic? – Poti alege un calorifer precum CB 2512 E01 V, cu 12 elementi si o putere de 200W, ce il recomanda spatiilor de 60-80 m3. In cazul in care esti dispus sa investesti intr-un aparat capabil de randament inalt, iti sugeram modelul CB 3014 E01 R, cu 14 elementi si o putere de 3000W, pentru camere de pana la 80 m3.

Temperatura dorita se va mentine cu ajutorul termostatului de camera, prezent la fiecare dispozitiv Tesy, iar timerul asigura un regim de lucru non-stop, mai eficient energetic.

Daca ai decis, e momentul sa-ti spunem unde gasesc calorifer electric Tesy, la un pret bun, alti doritori: in magazinele online.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Tesy CB 3014 E01 R

 

Cand vrei cel mai bun calorifer electric Tesy, inevitabil te vei indrepta catre cel mai puternic aparat din gama, adica spre modelul CB 3014 E01 R, cu o putere de 3000W. Randamentul pe care il promite este datorat modului de incalzire prin convectie si energie radianta, specific produselor acestui producator. De asemenea, dispune de un termostat de camera reglabil, care va mentine temperatura la valorile stabilite de tine si va face ca aparatul sa porneasca doar pentru gradele setate.

Astfel, se obtine si o economie de energie, iar gratie celor 3 trepte de lucru, vei putea utiliza aparatul in orice anotimp. Trebuie spus ca acest calorifer electric Tesy, 14 elementi, este recomandat pentru incaperi cu volum de 58-63 m3 sau pentru suprafete de 22-24 m2.

E echipat cu protectie anti-inghet si un termostat de siguranta, cu indicator luminos de functionare si buton pentru pornit/oprit. Il vei manevra usor, intrucat are roti pentru transport si spatiu de stocare a cablului.

 

 

 

Tesy CB 2512 E01 R 

 

Calorifer electric Tesy CB 2512 E01 R, cu 12 elementi, se remarca prin prezenta aerotermei incorporabile, care aduce un plus de putere si asigura raspandirea imediata a aerului cald in incapere. Mai mult, caldura va fi imprastiata uniform, asa ca nu vei ramane niciodata cu picioarele reci. E un produs pe care il recomandam cumparatorilor interesati de un raport avantajos calitate-pret, dar si care doresc sa il instaleze in camere cu volum de pana la 57 m3.

Dispozitivul are o putere de 2500W si vine cu 3 trepte de lucru, de 1000W, 1500W si 2500W. Asa cum e de asteptat, e prevazut cu termostat de camera reglabil, ce permite mentinerea unei temperaturi interioare confortabile. Drept masuri de protectie, putem enumera termostatul de siguranta, protectia anti-inghet si indicatorul luminos de functionare, ce-ti atrage atentia de a nu te apropia de suprafata dispozitivului.

Are o greutate de aproximativ 16 kg, dimensiuni de 64, 5 x 28,6 x 55 cm si e echipat cu roti pentru a-l cara usor prin casa.

 

 

 

Tesy CB 2009 E01R 

 

In cazul in care nu doresti sa incalzesti o incapere prea voluminoasa sau doar ai nevoie de o sursa suplimentara de caldura, la care vrei sa apelezi in zilele reci de toamna/primavara, in care nu doresti sa dai drumul la centrala sau sa faci focul in teracota, ei bine, nu-ti ramane decat sa alegi un calorifer electric Tesy, cu 9 elementi, precum acesta.

Pentru a-ti da seama daca este ceea ce ai nevoie, iti spunem de la inceput ca e recomandat camerelor cu volum de pana la 34 m3, intrucat are o putere maxima de 2000W. Desigur, daca preferi sa incalzeasca mai putin, poti opta pentru una din celelalte doua trepte inferioare de putere, de 1200W sau de 800W.

In interior, temperatura se va mentine constanta, datorita termostatului incorporabil, ce are grija sa porneasca si sa opreasca aparatul, cand sunt atinse gradele setate.  Pe langa toate acestea, e un calorifer electric Tesy, ieftin si bun, ce presupune o investitie accesibila.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status