Cel mai bun calorifer electric mic

 

Cum aleg cele mai bune calorifere electrice mici

 

Ghidul cumparatorului

Daca sursa de incalzire din locuinta dumneavoastra nu face fata si sunteti in cautarea unei solutii economice pentru a creste temperatura in camera, atunci va sfatuim sa achizitionati un calorifer electric mic. Acesta ofera avantajele unui calorifer de dimensiuni normale, fiind insa mai economic si mai usor de mutat dintr-o incapere in alta. Pentru a alege cel mai bun calorfer electric mic, luati in considerare urmatoarele aspecte: tipul caloriferului, suprafata de incalzit, termostatul, sistemele de protectie.

 

Cel mai bun calorifer electric mic

Tipul: In functie de mecanismul de producere a caldurii, caloriferele electrice pot fi pe baza de ulei, prin conventie, de tip panou, panou micatermic, cu ventilator. Caloriferele electrice pe baza de ulei utilizeaza electricitatea pentru a incalzi coloane de ulei localizate in interiorul elementilor. Caldura este transferata aerului care circula in interior, la elementi si apoi in atmosfera. Avanatajul acestor calorifere este faptul ca pot fi utilizate o perioada indelungata fara a fi supravegheate. Caloriferele prin convenctie trag aerul din camera, il incalzesc cu ajutorul unei rezistente si apoi il elimina inapoi in incapere. Daca alegeti un astfel de model, optati pentru unul dotat cu ventiator, care va asigura circulatia aerului cald si incalzirea uniforma a atmosferei. Daca nu utilizeaza ventilator, se pot forma straturi de aer de diferite temperaturi. Caloriferele electrice de tip panou functioneaza tot prin convectie, insa sunt mult mai subtiri. Totodata, acestea pot fi montate pe perete. Panoul micatermic este un tip de panou electric care are panouri de mica in jurul fiecarui element de incalzire. Mica este un mineral care absoarbe si radiaza caldura eficient, care ajuta la scurtarea timpului de incalzire.

 

Suprafata de incalzit: Pentru alegerea numarului de elementi ai caloriferului, luati in considerare suprafata incaperii pe care doriti sa o incalziti. Acesta nu trebuie sa fie nici prea mic, deoarece nu va fi eficient, nici prea mare, deoarece va crea un consum care nu este necesar. Totusi, daca doriti sa utilizati acelasi calorifer pentru camere de dimensiuni diferite, luati in considerare suprafata cea mai mare, dar optati pentru un model cu termostat. In acest fel, aparatul se va opri din functionare cand se atinge temperatura setata, economisind energie.

 

Termostatul: Dupa cum am specificat mai sus, termostatul opreste caloriferul din functiune in momentul in care se atinge o anumita temperatura. Acesta permite alegerea temperaturii din camera si economiseste energie, deoarece dupa atingerea valorii selectate, aparatul va functiona doar pentru mentinerea caldurii.

 

Sistemele de protectie: Pentru utilizarea in conditii de maxima siguranta a caloriferului, optati pentru un model cu sisteme de protectie impotriva supraincalzirii aparatului sau in cazul in care acesta se rastoarna. Aceste elemente sunt extrem de importante, mai ales atunci cand aveti in locuinta un copil mic, sau un animalut, care nu stiu sa se protejeze.

Odata ce ati bifat caracteristicile pe care doriti ca noul dumneavoastra calorifer sa le indeplineasca, atunci trebuie sa va intrebati “unde gasesc calorifer electric mic la un pret bun?” Pentru a afla pareri despre cele mai bune calorifere electrice mici si care dintre acestea se potriveste cerintelor pe care le aveti, va sfatuim sa apelati la magazinele online. Acestea au o gama variata de modele, in care veti gasi cu siguranta produsul dorit.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Star-Light YOH9

 

1.Star-Light YOH9Doriti sa achizitionati cel mai bun calorifer electric mic? Atunci modelul Star-Light YOH9 este exact ceea ce cautati. Produsul este un calorifer cu ulei, alcatuit din 9 elementi, prevazut cu 5 coloane de ulei per element. Acest model de calorifer este recomandat pentru incalzirea incaperilor de pana la 60 de metri cubi.

Caloriferul are o putere maxima de 2000 W, insa puteti adapta consumul in functie de necesitati, prin alegerea uneia dintre cele trei trepte de putere, de 800, 1200 sau 2000 W. Fiind un calorifer pe baza de ulei, acesta este conceput pentru a fi utilizat nesupravegheat perioade indelungate de timp. Aceste caracteristici de siguranta sunt intarite prin sistemele de protectie la supraincalzire si rasturnare.

Un consum redus de energie poate fi inregistrat si cu ajutorul termostatului de camera reglabil. Acesta permite oprirea caloriferului atunci cand se atinge temperatura aleasa, pentru ca apoi aparatul sa functioneze doar perioade scurte de timp, pentru mentinerea caldurii. Datorita design-ului compact si a rotilor cu care este prevazut, acest model poate fi mutat cu usurinta dintr-o camera in alta, in functie de necesitati.

 

 

 

 

 

Adler AD 7801

 

2.Adler AD 7801Un alt model de calorifer electric mic ieftin si bun este Adler AD 7801. Acesta capteaza atentia in primul rand prin design-ul atragator, rosu cu negru si decoratiuni florale. Insa dincolo de aspectul decorativ se afla un calorifer electric eficient si economic.

Produsul este pe baza de ulei, fiind conceput pentru a fi utilizat intervale prelungite de timp in deplina siguranta. Acesta este alcatuit din 7 elementi si are o putere maxima de 1500 W. Totodata, modelul ofera posibilitatea de a alege intre doua trepte de functionare.

Asadar, daca doriti sa incalziti repede o incapere, atunci alegeti treapta de 1500 W, iar pentru a mentine temperatura, comutati pe treapta de 600 W. O alta metoda de economisire a energiei este oferita de termostatul reglabil, care opreste functionarea caloriferului atunci cand este atinsa temperatura setata. Acesta va reporni doar pentru mentinerea caldurii. Pentru utilizarea in conditii de deplina siguranta, modelul este prevazut cu sisteme de protectie la supraincalzire. Rotile de transport si locul de stocare pentru cablu permit mutarea facila a aparatului, fara a exista riscul de a va impiedica de cablul de alimentare.

 

 

 

 

 

Tesy LB 1506 E04 TRV

 

3.Tesy LB 1506 E04 TRVUn alt model de calorifer electric mic si eficient este acest produs marca Tesy. Acesta este alcatuit din 6 elementi, fiind recomandat pentru incalzirea unei incaperi de 42-49 metri cubi.

Acesta beneficiaza de sistemul Heat Machine, care ofera o suprafata de incalzire cu 81% mai mare pentru fiecare element, asigurand o incalzire accelerata. Design-ul aparatului ofera o siguranta crescuta, deoarece temperatura maxima de functionare este atinsa doar la imbinarea elementilor, portiune inaccesibila din exterior.

In functie de timpul in care doriti sa incalziti incaperea, precum si de dimensiunile acesteia, modelul ofera posibilitatea de a alege intre 3 trepte de functionare, de 600, 900 si 1500 W. Totodata, aparatul va permite sa setati timpul de functionare, cu ajutorul unui cronometru, precum si temperatura din incapere, cu ajutorul termostatului reglabil. Caloriferul electric mic Tesy ofera o eficienta crescuta de incalzire, deoarece este prevazut cu aeroterma incorporata. Aceasta creste circulatia aerului in incapere si nu permite formarea straturilor de aer cu temperaturi diferite, rezultand o incalzire uniforma a camerei.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status