Cel mai bun boiler Ferroli

Am modificat articolul ultima data pe: 05.04.20

 

Cum aleg cele mai bune boilere Ferroli

 

Ghidul cumparatorului

Boilerul este o metoda ieftina de a beneficia de apa calda repede si la un cost redus. Desi sunt preferate cel mai adesea de persoane care nu isi permit costul de achizitie si montare a unei centrale termice, sau care locuiesc in zone in care alimentarea cu gaz nu este o optiune, boilerele nu reprezinta o solutie disperata, din contra. Avantajele utilizarii unui astfel de dispozitiv sunt numeroase, unul dintre cele mai importante fiind pretul scazut al combustibilului si randamentul mare. Pentru a beneficia insa de toate avantajele utilizarii acestui tip de aparat, este necesar sa alegi unul de inalta calitate, fiabil si corect dimensionat pentru nevoile tale.

 

Boiler-Ferroli---task

 

Grupul Ferroli este in prezent leaderul de piata in sectorul aparatelor de incalzire si racire si de asemenea in ceea ce priveste utilizarea surselor alternative de energie. Brandul investeste in cercetare si inovatie in domeniul aparatelor termodinamice de peste 50 de ani, fiind recunoscut la nivel mondial pentru produsele de calitate superioara, cu cel mai bun randament energetic. Daca intentionezi sa achizitionezi un boiler marca Ferroli, putem spune deja ca ai facut o alegere inspirata. Inainte de a cauta sa afle unde gasesc boiler Ferroli la un pret bun, cumparatorii sunt interesati de caracteristicile tehnice ale produsului cel mai adecvat nevoilor lor. Iata asadar ce trebuie sa ai in vedere cand intentionezi sa cumperi un boiler.

 

Sursa de incalzire: in functie de sursa de incalzire pe care o folosesc, exista 3 tipuri principale de boilere Ferroli: electrice, termoelectrice si cu acumulare. Boilerele electrice folosesc curentul electric ca si combustibil. Boilerele termoelectrice sunt generatoare de inalta eficienta care folosesc ca si combustibil atat curentul electric cat si agent termic obtinut cu ajutorul combustibilului solid  sau energiei solare. Boilerele cu acumulare sunt generatoare cu regim de stocare marit, care pot folosi mai multe surse de energie, cea electrica numarandu-se intotdeauna printe acestea.

 

Volumul de apa: alegerea boilerului potrivit depinde in mare masura de nevoile de apa calda menajera pe care le ai. Daca boilerul este instalat intr-o locuinta in care exista unul sau doi consumatori, un boiler de 40l este de multe ori suficient. Pe de alta parte, daca discutam despre o familie activa, cu copii care, dupa cum se stie, nu exceleaza la economia de apa, va trebui sa optezi pentru un model cu o capacitate mai mare. Nu uita insa ca un volum mai mare de apa necesita si un interval de timp mai mare pentru incalzire, asadar daca rezerva de apa calda a fost epuizata, va trebui probabil sa astepti mai mult timp pana sa beneficiezi din nou de apa calda.

 

Alte functii: puterea boilerului determina viteza cu care este unitatea capabila sa incalzeasca apa pana la temperatura dorita. Presiunea de functionare poate face ca boilerul sa fie adecvat unui apartament mic, sau, daca are o presiune de functionare crescuta, ar putea face fata chiar unei case cu etaj. Termostatul iti permite sa setezi temperatura la care doresti sa incalzeasca apa curenta menajera. Diverse setari de siguranta contribuie la utilizarea in siguranta a dispozitivului, evitand eventuale accidente sau defectarea boilerului.

„Unde gasesc boiler Ferroli la un pret bun?” este urmatoarea intrebare a oricarui potential cumparator. Desi sunt disponibile in numeroase magazine de profil, cele mai avantajoase preturi se gasesc de regula in magazinele virtuale. In continuare iti prezentam doua exemple de boilere Ferroli pe care trebuie sa le iei in calcul.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Ferroli Power Thermo 80V

 

1. Ferroli Power Thermo 80V

Ferroli Power Thermo 80V este cel mai bun boiler Ferroli disponibil in prezent pe piata. PowerTermo este un boiler termoelectric echipat cu doua surse de incalzire. El utilizeaza o rezistenta electrica de 1,5 kW, dar poate realiza si transferul de caldura de la agentul termic din interior si serpentina de otel portelanat. Practic, boilerul poate folosi apa calda din interiorul instalatiei de incalzire a locuintei.

Cele doua surse de caldura vor actiona sinergic, determinand o viteza superioara de incalzire a volumului maxim de 80l de apa. Produsul exceleaza nu doar din punctu de vedere al eficientei, ci si al sigurantei. Ferroli a echipat acest dispozitiv cu protectie la supraincalzire si suprapresiune si cu un termostat care determina oprirea automata in momentul in care apa a ajuns la temperatura dorita. Termostatul de protectie impotriva supraincalzirii este dotat cu dubla siguranta si cu supapa de siguranta.

De asemenea, acest biler este dotat cu o protectie electrica de clasa superioara IP24. Si materialele folosite la realizarea dispozitivului sunt de calitate superioara: interiorul rezervorului este acoperit cu un smalt special pe baza e siliciu, apoi supus unui tratament de vetroportelanare care asigura protectia impotriva socurilor si coroziunii. Fiind un produs cu putere mare si cu un volum util de apa menajera mare, aparatul este adecvat inclusiv familiilor cu 4 membri si unei gospodarii cu dimensiuni medii sau mari.

 

button 2

 

 

 

 

Ferroli Power Thermo 100V

 

2. Ferroli Power Thermo 100V

Ferroli Power Thermo 100V este un alt exemplu de boiler Ferroli ieftin si bun. Produsul este „fratele mai mare” al modeluluiprezentat anterior, avand volumul maxim de apa de 100 litri, ceea ce il face adecvat inclusiv gospodariilor cu mai mult de 4 membri si cu un numar crescut de consumatori de apa calda menajera. Presiunea de functionare este de 0.8 Mpa, ceea ce face ca aparatul sa poata fi folosit cu succes inclusiv intr-un apartament de dimensiuni mari, sau intr-o locuinta cu etaj cu dimensiuni de pana la 120mp.

Puterea maxima este de 1500W, dar fiind un produs cu functionare de tip termoelectrica, curentul nu este singura sursa de incalzire. Acest boiler poate folosi energia termica degajata de apa calda din interiorul instalatie de incalzire centrala, pentru incalzirea volumului maxim de apa. Aceasta caracteristica duce la un randament crescut, o viteza sporita de incalzire a apei si la o economie de energie electrica. Practic, costurile de functionare sunt echivalente cu cele ale unui boiler cu o capacitate la jumatate.

Aparatul este dotat cu numeroase dispozitive de siguranta: protectie la supraincalzire, protectie la suprapresiune, termostat, buton pornit/oprit dotat cu indicator luminos si protectie electrica. Anodul de magneziu are dimensiuni mari pentru un produs din aceast agama, asigurand, alaturi de interiorul smaltuit cu siliciu, o protectie superioara impotriva coroziunii.

 

button 1

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status