Cel mai bun boiler electric ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 25.09.17

 

Cum aleg cele mai bune boilere electrice ieftine

 

Cand nu poti alimenta o locuinta cu apa menajera calda oferita de o centrala pe gaz, ar fi bine sa descoperi unde gasesc boiler electric ieftin, la un pret bun, si restul persoanelor aflate in aceeasi dilema. Bineinteles, pretul variaza legat de capacitate, eficenta si facilitati, deci daca vrei sa cheltui putin, poate ca e normal sa faci un mic rabat de calitate. Ca sa stii ce poti alege, iti oferim cateva sugestii practice.

boiler-electric-ieftin-task

Prima data se cuvine sa alegi capacitatea in raport cu durata unui ciclu de incalzire. Modelele care au rezervor cu volum de 30l sunt recomandate pentru utilizare in regim minim de furnizare la o persoana. Pentru doua persoane se recomanda 50l sau 80l, iar cand vine vorba despre 3 utilizatori sau de folosire temporara pentru o familie, e necesar sa cauti un boiler electric de 100l ieftin.

In functie de puterea dispozitivului, cantitatea de apa(mai mica sau mai mare) va fi incalzita proportional. Modelele cu capacitate medie, de 50 – 80l, pot incalzi apa in 1h si 30 de minute, daca ofera puteri de lucru de 1200 – 2000W. Daca puterea consumata este mica, iar boilerul are un rezervor incapator, apa se incalzeste mai greu; la fel se intampla si atunci cand setezi temperatura interna mai ridicata, de peste 50 de grade Celsius. Consumul la peste 1200W va fi ridicat, motiv pentru care majoritatea produselor ieftine nu sunt foarte economice si des sunt incadrate in clase de eficienta energetica medii sau mici, C sau D.

Nu vei avea foarte multe functii la un produs comercializat la pret scazut. Vei beneficia de termostat reglabil si presiune standard(0.8Mpa), dar nu si de alte setari, iar controlul va fi, in mare parte din cazuri, unul mecanic. De asemenea, asteapta-te la o garanite limitata si la un strat de izolare subtire(18mm sau mai mic).

 

Cateva pareri despre cele mai bune boilere electrice ieftine ne-au determinat sa-ti oferim si o selectie de produse, pe care le cumperi avantajos online.

 

 

Modele recomandate in 2017

 

 

Ariston Pro R 80 EU

 

1-boiler-electric-ariston-pro-r-80-euDaca ai nevoie zilnic de o cantitate mai mare de apa incalzita, poate ca cel mai bun boiler electric de 80l ieftin de la Ariston este modelul Pro R 80 EU si iti va fi de real folos sa il alegi. Oferind o astfel cantitate de apa, se potriveste in locuinte cu 2 persoane, acoperind deci minmul necesar de apa menajera. Avand 1800W putere, aparatul poate oferi apa calda in mai putin de 2 ore, si sa o trimita la consumator cu o presiune de 0.8Mpa, ceea ce e de ajuns pentru un singur nivel de distributie. Se instaleaza usor, caci are doar 22Kg, include anod de magneziu si supapa de siguranta, pentru fiabilitate mare, iar protectia la curent electric este buna, cu un coeficient IPX3. Panoul de setare extern permite sa stabilesti temperatura dorita a apei, iar controlul este electronic. Eficienta energetica de clasa D sugereaza consum relativ ridicat.

 

button 1

 

 

 

Tesy BiLight GCV503520B11TSR

 

2-boiler-electric-tesy-bilight-gcv503520b11tsrDaca vei cauta printre ofertele brandului Tesy, va fi foarte usor sa identifici un boiler electric 50l ieftin si bun. In acest caz descriem GCV503520B11TSR, un produs cu instalare verticala si control mecanic ce se integreaza bine intr-o locuinta cu necesitati moderate de apa menajera calda. Consuma 2000W pe ora, deci este situat in clasa de eficienta energetica C, asigurand inclazirea intregii cantitati de lichid 1h si 27 de minute. Presiunea de livrare va fi cea standard, de 0.8Mpa, deci permitand trimiterea pana la consumatori pe acelasi nivel. Produsul are protectie din sticla ceramica, izolatie termica de 18mm, supapa de siguranta la suprapresiune si un anod de magneziu – toate semne ale unei fucntionari fiabile si eficiente. Un indicator luminos te avertizeaza la functionare, termoratul reglabil te ajuta sa setezi temperatura interna, iar intrerupatorul On/Off te ajuta sa economisesti energie. Ca orice dispozitiv de calitate, este prevazut cu protectie anti-inghet.

 

button 1

 

 

 

Tesy BiLight GCV303512B11TSR

 

3-boiler-electric-tesy-bilight-gcv303512b11tsrIata un boiler electric de 30 litri ieftin oferit de Tesy, care va asigura un minim de apa calda, in eventualitatea in care incalzirea acesteia trebuie facuta electric. Se monteaza vertical si are un rezervor de acumulare cu protectie ceramica si izolatie conventionala, in strat de 18mm. Ofera o putere de 1200W, ceea ce determina includerea in clasa D ca eficienta energetica – de nivel mediu. Apa din interior se incalzeste intr-o ora si jumate pana la temperatura dorita de utilizator, valorile putand fi setate cu ajutorul unui termostat incorporat. Ca elemente durabile si de siguranta, remarcam ca nu lipsesc anodul de magneziu, protectia anti-inghet si supapa de siguranta, in caz de acumulare de presiune. Functioneaza cu valori de 0.8Mpa, trimitand apa eficient la robinete sau dus, pe acelasi nivel. Beneficiaza de control mecanic, se monteaza facil, cantarind doar 11.8Kg, si ofera 30l de apa calda, necesarul minim unei persoane.

 

button 1

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...