Cel mai bun aparat de aer conditionat multisplit

Am modificat articolul ultima data pe: 16.10.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune aparate de aer conditionat multisplit

 

Ghidul cumparatorului

Vara nu este pe placul tuturor, mai ales cand zilele caniculare te fac sa transpiri in nestire, cu toate ca nu depui nici un efort, iar gura nu inceteaza sa-ti mai ceara apa. Tocmai de aceea, achizitionarea unui aparat de aer coditionat multisplit este o alegere cat se poate de inspirata, avand in vedere ca asta inseamna ca vei putea beneficia, pe langa cea exterioara, de mai multe unitati interioare montate pe perete in diferite camere, deci de o atmosfera placuta in orice colt al casei ai decide sa te retragi.

aparat-de-aer-conditionat-multisplit-task

Desigur, toti vrem sa stim unde gasesc aparate de aer conditionat multisplit la un pret bun ceilalti utilizatori, insa inaintea pretului ar trebui sa ne preocupe dimensiunile camerei pe care dorim sa o aerisim, deci capacitatea pe care un astfel de electrocasnic o poate oferi.

Recomandat ar fi sa alegi un produs care sa elimine un volum cat mai mare de aer intr-un interval de o ora. De pilda, daca livingul tau e de 50 mp, orienteaza-te intotdeauna catre un model de 18000 btu sau de 12000 btu, daca acesta este mediu.

Totodata, un produs bun va utiliza o tehnologie pe masura, mai ales ca aceasta conditioneaza performantele unui astfel de aparat. Cu alte cuvinte, chiar daca asta ar insemna sa scoti ceva mai multi banuti din buzunar, cumpara un model cu inverter, deoarece aceasta tehnologie regleaza puterea (racire si incalzire) in asa fel incat sa corespunda cerintelor reale, deci te vei bucura de un consum energetic redus.

Nu in ultimul rand, tine cont de cele mai multe pareri despre cele mai bune aparate de aer conditionat multisplit, care afirma ca un bun de calitate e acela care include functii precum: cea de racire, incalzire, de dezumidificare (extrage si elimina din aerul camerei umezeala), de ventilatie, de temporizare (aparatul poate porni sau opri la un interval orar dorit) etc.

 

Orice ai alege, nu uita sa apelezi la magazinele online. Cu siguranta promotiile si reducerile aferente produselor te vor suprinde in mod placut.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Vivax ACP-27COFM79AERI / 2x ACP-09CIFM25AERI + ACP-12CIFM35AERI

 

1-vivax-acp-27cofm79aeriDaca vrei ca atmosfera din casa sa-ti fie intotdeauna pe plac, te poti opri direct asupra acestui produs. Este un aparat de aer conditionat multisplit format din trei unitati interioare, dintre care doua se bucura de 9000 btu, iar una de 12000 btu.

Dispune de tehnologie si de motor DC-Inverter, lucru care permite etichetarea echipamentului cu A++ in ceea ce priveste eficienta energetica si care asigura un nivel de zgomot redus (20 dB). Se bucura de functii ca: “I Feel”  – senzorul incorporat in telecomanda simte temperatura din preajma acestuia si o transmite unitatii interioare, astfel incat aparatul isi va ajusta singur debitul aerului vehiculat; Turbo – de ventilare; de dezghetare inteligenta etc. si de doua filtre: de praf si Cold Catalyst (elimina mirosurile si gazele nocive).

Poate fi cu usurinta catalogat cel mai bun aparat de aer conditionat multisplit inverter Vivax, iar pretul este pe masura performantelor pe care le ofera.

 

button 2

 

 

 

Vivax ACP-27COFM79AERI / 3x ACP-09CIFM25AERI

 

2-vivax-acp-27cofm79aeriCauti un aparat de aer conditionat multisplit bun? Iata-l! Acest model alcatuit din trei unitati interioare de 9000 btu, pregatite sa-ti aduca orice dormitor la temperatura dorita, dispune de tehnologie si motor DC-Inverter, ceea ce inseamna nu doar un cosum mai mic de energie electrica (A++), ci si un nivel de zgomot mic (20 dB).

Eficienta acestuia este garantata de functiile din dotare, precum: cea “I Feel”, care ii permite aparatului ca, printr-o simpla apasare de buton, sa-si regleze debitul de aer si temperatura; Turbo de ventilare; cea de autodetectare a pierderilor de refrigerat, care se va opri automat la sesizarea acestora; de memorare a pozitiei flapsului, adica pozitia acestuia va fi asemenea aceleia setate de tine; de dezghetare inteligenta, perioada de “defrost” fiind setata la un interval de 10 minute odata la 50 de minute.

Filtrul de praf, cel Cold Catalyst si ionizatorul garanteaza ca aerul din camera va fi proaspat si sanatos. Pretul este avantajos.

 

button 2

 

 

 

Viessmann Vitoclima 300-S/HE, O2F3050M0 / WF3028M0 + WF3035M0

 

3-viessmann-vitoclima-300-sOri de cate ori vrei ca livingul si dormitorul sa se bucure de o cantitate de aer curat generoasa, te poti baza pe acest electrocasnic. Este format din doua unitati interioare, 9000 btu, respectiv 12000 btu si foloseste tehnologia DC-Inverter, astfel incat vei economisi energie electrica (A) si vei beneficia de un confort sporit. Totodata, functiile din dotare ofera solutii optime pentru orice necesitate.

Te vei bucura, asadar, de cea de autocuratare automata – asigura uscarea umezelii din vaporizator, prevenind formarea bacteriilor; de modul de noapte – regimul de functionare a instalatiei de climatizare se pliaza pe modificarile metabolismului din timpul somnului si de cea Turbo – de incalzire sau racire rapida.

Nivelul de zgomot este suportabil (56 dB), iar filtrul lavabil de praf garanteaza ca aerul eliberat in incapere este unul curat, reducand riscul manifestarii alergiilor, daca acestea exista. Ai de-a face, deci, cu un aparat de aer conditionat multisplit ieftin si bun, pretul fiind redus.

 

button 2

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status