Cel mai bun aparat de aer conditionat Mitsubishi

Am modificat articolul ultima data pe: 20.10.20

 

Cum aleg cele mai bune aparate de aer conditionat de la Mitsubishi

 

Ghidul cumparatorului

Caldura de afara, care se instaleaza si in casa, pe timp de vara, poate fi combatuta cel mai  eficient cu ajutorul unui aparat de aer conditionat. Daca doresti un produs fiabil, silentios, capabil de un randament foarte bun, fie ca vorbim de capacitatea de racire sau de incalzire, iti recomandam sa consulti oferta Mitsubishi.

Aparat de aer conditionat Mitsubishi - task

Producatorul a inceput sa fie activ pe piata in urma cu 146 de ani, lansandu-se in transportul naval si constructia de nave, iar in prezent, exista 35 de companii Mitsubishi, ce activeaza in domenii precum productia de petrol si otel, fabricarea de avioane, fibre sintetice si pana la software, automobile si produse electrice. In ceea ce priveste aparatele de aer conditionat, vei putea alege modele de perete, monosplit sau multisplit (un compresor si una sau mai multe unitati interioare), potrivite pentru apartamente, case rezidentiale sau cladiri cu birouri; modele duct de tubulatura, precum si de tipul caseta de tavan, ambele fiind destinate spatiilor prevazute cu tavan fals sau casetat, potrivite pentru unitati comerciale si birouri; modele de pardoseala/tavan, pentru spatii cu plafoane joase, unde aerul e distribuit uniform; modele tip coloana, portabile, instalate direct pe podea, potrivite atunci cand e nevoie urgent de un astfel de aparat.

Modelele dotate cu tehnologia DC inverter sunt superioare, conform celor mai avizate pareri despre cele mai bune aparate de aer conditionat Mitsubishi, intrucat ating si mentin temperatura dorita, cu un zgomot minim si un consum energetic redus cu pana la 30%. Performante sunt si produsele cu motor Poki-Poki, cu o densitate si o forma magnetica crescute, ce asigura o functionare economica si in siguranta. De asemenea, pentru a te bucura de eficienta maxima, cauta un aparat cu o capacitate de racire de 9000 BTU – 12000 BTU, pentru camere cu un volum de 30 mc, pentru sufragerii largi + hol si spatii rezistentiale, sunt eficiente cele de 18000 BTU – 22000 BTU, iar pentru unitatile extinse (zone comerciale), poti alege dintre aparatele Mitsubishi de 28000 BTU, 36000 BTU, 48000BTU sau 52000 BTU.

Cumparatorilor curiosi sa descopere unde gasesc aparat de aer conditionat Mitsubishi, la un pret bun, le sugeram sa intre pe Internet, unde exista cele mai accesibile oferte, precum si reduceri si transport gratuit.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Mitsubishi Electric MSZ-HJ50VA / MUZ-HJ50VA

 

1.Mitsubishi Electric MSZ-HJ50VADaca esti interesat sa achizitionezi cel mai bun aparat de aer conditionat Mitsubishi, 18000 BTU, vandut convenabil, atunci modelul de fata s-ar putea sa-ti fie pe plac.

Acesta e dotat cu tehnologia inverter, multumita careia aparatul ajunge la temperatura setata de tine si o mentine stabila, asigurand o functionare continua, care este mai eficienta, mai silentioasa si mai economica, spre deosebire de modelele on/off. Dispune de timer, de 12 ore, special conceput pentru orele de pe timpul noptii, in care vei putea dormi intr-o clima suportabila pentru tine.

De asemenea, aparatul e dotat cu motor Poki-Poki, o tehnologie unica, inovata de producatorul in discutie, care ofera o densitate si o forta magnetica ridicate, ce contribuie la eficientizarea consumului si la cresterea fiabilitatii constructiei. Modelul are si functie de incalzire, de 21000BTU, de dezumidificare, are filtru pentru praf, 4 trepte de viteza ale ventilatorului si poate fi controlat confortabil, multumita telecomenzii incluse in pachet.

 

button 1

 

 

 

 

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA

 

2.Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VAIata un aparat de aer conditionat Mitsubishi, ieftin si bun, care se adreseaza in special potentialilor cumparatori interesati sa investeasca economic.

Acesta are o capacitate de racire de 12000 BTU, precum si una de incalzire de  12000 BTU, fiind eficient in camerele obisnuite de bloc, care sunt  bine izolate. Este economic si are o functionare silentioasa, iar asta gratie tehnologiei cu inverter de care dispune. In plus, e echipat cu motor Poki-Poki, asa ca stii deja ca vei economisii pana la 30% din energie, daca utilizezi acest model.

Produsul are in dotare un ventilator cu 4 trepte de lucru, filtru anti-praf, functie de dezumidificare, functie jet, pentru directionarea aerului rece/cald, auto-restart si dezghetare automata, mod de lucru automat, ideal pe timp de noapte, precum si un timer. Este foarte silentios,  la o treapta mica, emitand 22 dB, iar la cea maxima, 45 dB. Are o forma minimalista, cu linii fine, si vine cu garantie mare, de 36 de luni.

 

button 1

 

 

 

 

Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA

 

3.Mitsubishi Electric MSZ-DM35VAMSZ-DM35VA este unul dintre cele mai eficiente si economice aparate de aer conditionat din gama Mitsubishi. Pe langa oferta de pret avantajoasa, calitatea modelului poate fi dedusa si din perioada de garantie mare pe care o are, de 36 de luni.

De asemenea, e dotat cu inverter si motor Poki-Poki, aceste doua tehnologii asigurand o functionare optima si silentioasa, o fiabilitate ridicata, precum si un consum energetic redus, ce incadreaza produsul in clasa de eficienta A+. Capacitatea de racire e de 12000 BTU, iar cea de incalzire e de 14000BTU, potrivite pentru incaperi cu un volum de pana la 30 mc.

Printre functiile pe care le are in dotare, putem enumera pe cea de ventilare in 4 trepte, pe cea de auto-restart, de dezumidificare si dezghetare automata, optiunea sleep mode, pentru functionare propice pe timp de noapte, un timer de 12 ore, pentru perioadele de repaus, precum si echiparea cu wi-fi, prin care il poti conecta la mai multe dispozitive compatibile si controla mai usor.

 

button 1

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status