Cel mai bun aparat de aer conditionat de 9000 btu

 

Cum aleg cele mai bune aparate de aer conditionat de 9000 btu

 

Ghidul cumparatorului

Un aparat de aer conditionat de 9000 btu ar trebui sa existe in casa oricarei familii, avand in vedere ca poate face minuni in zilele calduroase de vara. Cu alte cuvinte, daca vrei un dispozitiv eficient in ceea ce priveste ventilarea unei camere cu volumul de 30 mc, izolata corespunzator, atunci acesta reprezinta alegerea potrivita.

 

A.1 Aparat de aer conditionat 9000 btu

Nu uita, insa, ca atunci cand mergi la cumparaturi, sa verifici tehnologia pe care aparatul o foloseste, intrucat conditioneaza in mod direct performantele dispozitivului. Pe scurt, orienteaza-te catre un produs cu inverter, deoarece vei beneficia de o eficienta mai mare si de un consum energetic redus cu pana la 30% spre deosebire de cel fara. Mai mult decat atat, orice model de acest tip garanteaza un nivel de zgomot mai mic.

De asemenea, atentia ta trebuie sa se indrepte negresit si spre functiile din dotare, intrucat multe pareri despre cel mai bun aparat de aer conditionat 9000 btu afirma ca din componenta acestuia nu trebuie sa lipseasca timerul, care-ti permite sa setezi opririle si pornirile in functie de propriile nevoi. Acestuia i se alatura si functia de dezumidificare, a carei rol este acela de a raci aerul si de a mentine umiditatea in parametri normali, precum si cea de incalzire.

Dincolo de aspectele deja mentionate, inainte de a te intreba unde gasesc aparate de aer conditionat 9000 btu la un pret bun ceilalti cumparatori, verifica daca filtrul dispozitivului este de ultima generatie, deoarece, unul  de inalta densitate (HD), spre exemplu, va fi mai eficient decat cel de tip PP, avand in vedere ca retine pana la 90% din particulele de praf. Te poti orienta, de asemenea, spre modelul anti-fungus (antibacterian), daca iti doresti circuite de scurgere lipsite de bacterii.

Orice ai alege, noi iti recomandam sa cumperi produsul preferat de pe Internet, pentru a profita de tot felul de promotii si reduceri.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Whirlpool SPIW 409 Inverter

 

1.Whirlpool SPIW 409 InverterPentru unii dintre cumparatori, produsul oferit de Whirlpool este cel mai bun aparat de aer conditionat de suprafata medie.

Acest lucru se datoreaza, in primul rand, tehnologiei DC Inverter care permite un control strict al rotatiilor compresorului, precum si filtrelor HD (High Density) – retine pana la 90% din particulele de praf si Active Carbon (aditional) – pastreaza mirosurile neplacute. In al doilea rand, functiile din dotarea dispozitivului te pot convinge foarte usor sa-l iei acasa.

Te vei bucura, deci, de: cea 4D airflow – asigura o racire rapida si o eficienta energetica ridicata; 6 th Sense Air Flow – selecteaza un mod adecvat de operare in functie de temperatura camerei; functia 6 th Sense Sleep – ofera un confort optim pe timp de noapte si economii semnificative de energie; 6 th Sense Auto Start – aerul conditionat reporneste la modul presetat dupa o pana de curent, acestora alaturandu-li-se timerul care iti va permite sa setezi durata de functionare si ora de oprire. Pretul este avantajos.

 

button 1

 

 

 

 

Samsung AR09KSFPEWQNZE

 

2.Samsung AR09KSFPEWQNZECei care-si doresc un aparat de aer conditionat 9000 btu ieftin si bun, pot opta oricand pentru produsul oferi de Samsung. Beneficiind de tehnologia Inverter, acesta evita iriosirea energiei chiar si atunci cand este oprit.

Se bucura de functii speciale, precum cea Turbo, care te ajuta sa atingi rapid temperatura selectata si cea de dezumidifcare, multumita careia incaperea ta nu va fi umeda si inabusitoare. Mai mult decat atat, avand in vedere ca un aparat de aer conditionat poate produce mucegai si raspandi microbi, functia de curatare automata iti va sta intotdeauna la indemana, pastrand ventilatorul in functiune chiar si dupa oprirea echipamentului si mentinand, deci, unitatea interioara uscata si lipsita de mirosuri.

In ceea ce priveste filtrul folosit, dispozitivul se bucura de unul HD, care inlatura si cele mai mici particule de praf, transformand aerul poluat in aer curat si permitand o curatare mai usoara, intrucat un singur jet de apa este suficient pentru indepartarea murdariei. Pretul este redus.

 

button 1

 

 

 

 

Daikin FTXB25C-RXB25C

 

3.Daikin FTXB25C-RXB25CUn aparat de aer conditionat de 9000 btu demn de luat in seama este si cel oferit de Daikin.

Este un model cu Inverter, al carui panou frontal plat si rezistent il recomanda pentru orice tip de interior. Se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un cost mai mic la facturile pentru curent, si beneficiaza de functii importante, precum cea de baleiere pe verticala, care distribuie uniform fluxul de aer si temperatura in intreaga camera, acesteia adaugandu-i-se cea de incalzire, de dezumidificare – responsabila de mentinerea umiditatii in parametri normali si cea Auto Restart – alege automat modul de functionare, pentru mentinerea temperaturii la valoarea setata.

Ceasul in format de 24 de ore ofera o flexibilitate mare pe toata durata zilei, in timp ce filtrul Fotocatalitic din dotare absoarbe bacteriile, virusii, amoniacul, oxidul de azot si alte substante daunatoare sanatatii tale, purificand aerul din incapere.

Pretul este accesibil.

 

button 1

 

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status