Cea mai buna telecomanda de aer conditionat universala ieftina

Am modificat articolul ultima data pe: 22.01.20

 

Cum aleg cele mai bune telecomenzi de aer conditionat universale ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Aerul conditionat a devenit aproape esential in ultimii ani, in special in verile din ce in ce mai calde. Dar ce e de facut cand pierdeti telecomanda corespunzatoare acestui dispozitiv? Din fericire, solutia e simpla: cumparati una noua, universala. In general, puteti fi destul de siguri ca produsul cumparat se va potrivi cu modelul de aer conditionat al dumneavoastra, marea majoritate a telecomenzilor incluzand peste o mie de tipuri de sisteme de aer conditionat in gama acoperita.

 

 

Piata este bogata in aceasta privinta, iar in ghidul nostru veti afla cum sa cumparati cea mai buna telecomanda de aer conditionat, universala, ieftina, la un pret bun, care va utiliza eficient functiile sistemului de climatizare de acasa ori de la birou.

Dimensiunile sunt un prim element de diferentiere: exista produse mai mari si mai mici, spre exemplu de la 13 cm lungime la aproape 20. Chiar daca nu exista mare variatie in marime (la urma urmei, o telecomanda trebuie sa fie in primul rand usor de apucat), putem mentiona ca un produs mai mare acomodeaza un ecran mai generos si cu vizibilitate mai buna.

Pe display se vor putea urmari valorile temperaturilor dorite, modul pe care este setat aparatul de aer conditionat (incalzire, racire, racire turbo, etc.), eventual si ora locala, in functie de model. Indicat ar fi sa cautati un display suficient de mare care sa va permita sa cititi toate aceste informatii, la telecomanda pe care o cumparati.

Multe pareri despre cele mai bune telecomenzi de aer conditonat, universale, ieftine atrag atentia si asupra functiilor oferite. Aici, regula este simpla: produsul cumparat ar trebui sa activeze toate optiunile pentru care a fost creat aparatul dumneavoastra, adica toate regimurile de racire si incalzire.

Ca functii suplimentare pe care ar trebui sa le aiba orice piesa universala, putem aminti urmatoarele: timer pentru pornire si oprire, setarea ceasului, reglarea pozitiei usii de ventilare, sau reglarea vitezei ventilatorului.

Pentru a scurta timpul necesar selectiei unui produs, va vom prezenta mai jos cateva din cele mai bine vandute modele de telecomenzi universale, cu tot cu linkurile de comanda online:

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Home Gadget 9130

 

Modelul Home Gadget 9130 este de dimensiuni reduse (130 x 20 x 48 milimetri), cu design simplu, dar cu o paleta de functii destul de completa. O particularitate a sa este un cip inteligent prin intermediul caruia produsul se poate adapta modelului de aparat de aer conditionat pe care il aveti, pentru a folosi eficient toate modurile sale de operare.

Cipul respectiv selecteaza automat parametrii de functionare pentru a optimiza compatibilitatea dintre sistem si telecomanda. Se potriveste cu peste o mie de instalatii AC de pe piata, deci sunt aproape inexistente sansele sa nu functioneze cu ce aveti acasa. Poate controla temperatura, turatia ventilatorului, directia aerului, timerul pentru pornire si oprire, si activarea luminii.

Are un ecran de circa 4 centimetri in diagonala, temperatura fiind afisata in cifre mari, iar celelalte informatii sunt mai mici, insa usor de citit. Este pusa in functiune de doua baterii AAA care nu sunt incluse in pachet, deci trebuie cumparate separat.

 

 

 

 

 

SAL URC20000AC/SL

 

Modelul acesta de telecomanda produs de firma SAL este un produs mai ambitios printre genul acesta de dispozitive. Detine peste doua mii de coduri pentru mai mult de o mie de sisteme de aer conditionat diferite, deci este compatibila cu tot ce are de oferit piata.

Printre functiile pe care le ofera, se regaseste afisarea temperaturii din incapere, temperatura dorita la care va fi setata climatizarea, sau optiunile pentru temporizare programabila. Poate controla inclusiv modurile inteligente de incalzire sau racire, daca sistemul de AC pe care il detineti este echipat cu asa ceva. In plus, un avantaj este si posibilitatea de a cauta automat codul de functionare al sistemului de climatizare, daca nu il cunoasteti sau daca nu doriti sa il introduceti manual.

Pachetul produsului vine cu telecomanda in sine si cu un suport in care aceasta poate fi tinuta pe perete, astfel minimizandu-se riscul de a o pierde. Nu sunt incluse in pachet cele doua baterii AAA de 1.5 volti.

 

 

 

 

 

Well RC-AC-WINDY-WL

 

In ciuda pretului mic, aceasta este o telecomanda de aer conditionat universala, ieftina si buna care nu face rabat de la functionalitati. Ca si unele dispozitive similare mai scumpe, ofera atat posibilitatea de a introduce manual codul aparatului de aer conditionat, cat si scanarea automata, care gaseste si introduce codul potrivit la o apasare de buton.

Printre celelalte functii, le acopera si pe cele de racire si incalzire inteligenta, care aduc temperatura dorita intr-un mod foarte rapid in mediul in care locuiti ori lucrati. Este redusa ca dimensiuni, masurand  130 x 20 x 48 milimetri. In rest, ofera si control asupra directiei de suflare a aerului, regleaza si viteza ventilatorului, si poate seta timerul pentru pornirea sau oprirea instalatiei.

Ecranul are circa 4 centimetri in diametru, deci afisajul cu cristale lichide este foarte usor lizibil de catre dumneavoastra. Per total, este una din cele mai accesibile optiuni pentru inlocuirea telecomenzilor pierdute la sistemele de climatizare din comert.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status