Cea mai buna plasma termica Nano

Am modificat articolul ultima data pe: 30.09.20

 

Cum aleg cele mai nune plasme termice Nano

 

Ghidul cumparatorului

Metodele de incalzire a unei incaperi sunt din ce in ce mai diversificate, aparand pe piata numeroase aparate, capabile sa satisfaca nevoile de confort, de design si de pret ale tuturor. Printre acestea se numara si plasma termica, un dispozitiv eficient atunci cand e nevoie de un surplus de caldura, fie intr-o sufragerie, intr-un birou sau intr-o sala de cursuri. Daca te gandesti sa cumperi una, iti recomandam modelele Nano.

 

 

Pentru a sti in ce investesti, e bine sa cunosti mai multe pareri despre cele mai bune plasme termice Nano, si vom incepe prin a-ti prezenta principiul de functionare al acestora. Vorbim de sisteme cu infrarosu, care radiaza caldura catre corpurile aflate in camera si pe care le transforma, la randul lor, in surse de caldura.

In acest schimb, corpul uman va incepe sa simta cresterea de temperatura, chiar inainte de a se incalzi aerul din incapere. Mai mult decat atat, caldura resimtita de om va fi cu 3, 4 grade mai ridicata fata de cea din imprejurul sau. De mentionat ca undele infrarosii se propaga la un unghi de 180°, caldura instalandu-se uniform.

Atunci cand cumperi o plasma, aceasta trebuie sa fie destul de puternica, pentru a asigura necesarul termic dorit, in functie de suprafata si volumul incaperii, de gradul de izolatie, de numarul de camere, de cate geamuri si usi exista, etc. Un aparat de 2400W e recomandat unei incaperi de pana la 50 mc, de exemplu.

Ai posibilitatea de a alege o plasma termica Nano cu control electronic sau mecanic. Primele dispun de mai multe trepte de incalzire, in timp ce celelalte vor fi controlate de la un singur buton de pornit/oprit si vor avea doar un nivel de lucru (cel maxim).

Esti curios unde gasesc plasma termica Nano, la un pret bun, si alti doritori? Iti propunem sa incerci pe Internet, unde preturile tind sa fie influentate de reduceri.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Nano Innova ME

 

Iata o plasma termica foarte puternica, care consuma o putere de 2400W, ceea ce o recomanda pentru incalzirea rapida a unei incaperi care nu depaseste un volum de 50 mc. Mai mult decat atat, deoarece vorbim de un incalzitor cu infrarosu, care este echipat cu o rezistenta din argint, fiabilitatea constructiei si igienizarea aerului sunt asigurate.

Fiind un aparat cu control electronic, il vei putea seta la o treapta inferioara de lucru, de 600, 750, 1200 sau 1500W. In felul acesta, vei putea controla temperatura care se va instala in camera, dar si consumul de curent. Avand in vedere aceste aspecte, nu e greu sa spunem ca avem in fata cea mai buna plasma termica Nano.

In ceea ce priveste masurile de siguranta, trebuie spus ca are protectie la supraincalzire. Dispozitivul e echipat cu telecomanda si are indicator luminos de functionare. Panoul e alb si subtire, avand dimensiuni de 55 x 80 x 5 cm si o greutate de doar 11 kg.

 

 

 

 

 

Nano Innova Se

 

In cazul in care iti doresti sa incalzesti o camera care se apropie de un volum de 37 mc si, mai mult decat atat, te intereseaza si un pret accesibil, inseamna ca sunt mari sanse sa-ti placa modelul de plasma termica Innova Se, de la Nano.

Asa cum te poti astepta, vorbim de un incalzitor cu infrarosu, care va creste temperatura rapid, caldura resimtindu-se imediat de catre persoanele din incapere. Aparatul are o putere de 1800W, insa gradele vor putea fi controlate electronic, ceea ce-ti permite sa setezi o treapta inferioara de lucru, de 400, 500, 800 sau 1000W.

Intrucat incorporeaza o rezistenta de argint, plasma va avea un puternic efect antibacterian si de ionizare a aerului din camera. Are indicator luminos de functionare, asa ca vei stii cand e fierbinte si e bine sa nu te apropii de ea. De asemenea, are si siguranta si protectie la supraincalzire, iar controlul se poate face prin intermediul unei telecomenzi.

 

 

 

 

 

Nano Innova SM

 

Atunci cand esti interesat, mai degraba, de o plasma termica Nano ieftina si buna, trebuie sa te orientezi catre un model cu control mecanic, precum cel de fata. Si acesta functioneaza cu tehnologia infrarosu, panoul radiant fiind destul de puternic pentru a face fata unei incaperi de 37 metri cubi.

Nu doar ca va incalzi aerul din camera, impreuna cu corpurile aflate, ci il si va igieniza, avand efect antibacterian si de ionizare. Este, deci, perfect pentru persoanele care sufera de alergii la praf. Intrucat dispune de control mecanic, atunci cand vei dori sa-i dai drumul, va fi suficient sa actionezi butonul ON/OFF.

Va porni sa incalzeasca chiar la treapta maxima, insa nu are termostat de camera, asa ca va trebui sa il opresti, cand temperatura necesara e atinsa. Are un aspect minimalist si interesant, avand dimensiuni mici, de doar 44 x 63 x 5 cm, si fiind negru. De asemenea, e prevazut cu indicator luminos de functionare.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status