Cea mai buna plasma electrica

Am modificat articolul ultima data pe: 06.07.20

 

Cum aleg cele mai bune plasme electrice

 

Daca panoul radiant ocupa deja un loc de seama in randul variantelor moderne de incalzire, plasma electrica poate fi considerata viitorul. Functionand cu radiatii infrarosii, acest panou este capabil sa furnizeze caldura, imbinand insa si alte avantaje cum sunt purificarea aerului din incapere si mentinerea unui nivel de umiditate adecvat.

 

 

Practic, plasma electrica de incalzire este o varianta mai performanta a unui panou radiant clasic. De aceea, pentru a te asigura ca ceea ce cumperi este exact ceea ce doresti, trebuie sa te informezi in legatura cu tehnologia incorporata si cu rezistenta folosita.

Suprafata externa trebuie sa fie realizata din sticla. Rezistenta este fabricata din argint, care formeaza un strat interior uniform care va elibera ioni cu functie antibacteriana in atmosfera. Daca rezistenta este formata din orice alt tip de material, obiectul achizitionat este doar un simplu panou radiant.

Capacitatea de incalzire variaza substantial intre produsele din aceasta categorie, cele mai mici fiind potrivite pentru baie sau bucatarie, iar piesele mari fiind adecvate pentru pana la 50 metri cubi.

Pe de alta parte, puterea trebuie sa fie cat mai mica, conform unui numar mare de pareri despre cele mai bune plasme electrice pentru incalzire ; in functie de acest parametru avem de-a face cu produse economice – de 600 – 800 W, medii, de 1500 – 1800 W sau puternice, care pot depasi chiar 2000 W.

Dimensiunile influenteaza eficienta raspandirii radiatiilor infrarosii, in sensul ca un ecran mare este sinonim cu o incalzire mai rapida. O camera de 24 mp are nevoie de o plasma de 40 x 60 cm ; pentru incaperile mari, o piesa cu laturi de 100 x 50 cm e mult mai adecvata.

Daca te intrebi unde gasesc plasma electric la un pret bun alti cumparatori interesati de aceast acategorie de produse, te sfatuim sa iei in calcul oferta magazinelor online. Descopera in randurile urmatoare trei variante avantajoase ca raport calitate/pret, din aceasta gama.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Bofa EW 

 

Cea mai buna plasma electrica adecvata oentru o incapere de dimensiuni mari, de 50 mp, este modelul Bofa EW. Rezistenta de argint cu care este echipata este extremd e eficienta in igienizarea si dezinfectarea aerului din incapere, reducand substantial incarcatura bacteriana si prevenind raspandirea bacteriilor si virusurilor.

Puterea maxima este mare, de 2400 W ; combinata cu dimensiunile generoase de 120 x 40 x 5 cm, re ca rezultat o capacitate mare de incalzire a incaperilor si a obiectelor din aceasta. Puterea poate fi reglata in 4 trepte succesive, de 600, 750, 1200 si 1500 W.

In ciuda puterii mari, piesa este una perfect sigura. Clasa de protectie electrica IPX4 si protectia la supraincalzire, care o face sa se opreasca automat in cazul in care se depaseste temperatura de siguranta, fac ca ea sa poata fi utilizata fara grija si cand lipsesti de acasa pe perioade indelungate.

 

 

 

Nano Innova ME 

 

O plasma electrica ieftina si buna adecvata in incaperi de pana la 50 mc este modelul Nano Innova ME. Piesa este echipta cu telecomanda care permite realizarea rapida a setarilor de functionare preferate de catre utilizator. Puterea maxima este de 2400 W, reglabila in 4 trepte succesive, in functie de parametri ca dimensiunea incaperii, gradul de izolare termica, diferenta intre temperatura existenta si cea la care se doreste sa se ajunga si asa mai departe.

Dimensiunile plasmei sunt de 55 x 80 x 5 cm, ea putand fi cu usurinta montata pe perete datorita greutatii de doar 11 kg. Datorita controlului electronic, poti obtine o incalzire rapida a spatiului, dupa care readucerea intr-o treapta inferioara va conduce la scaderea consumului.

Posibilitatea de programare pentru a se mentine functionarea intr-o anumita treapta de putere timp de 1 – 9 ore si apoi oprirea automata a dispozitivului reprezinta o metoda ingenioasa de a limita consumul de energie, care nu este tocmai mic in cazul unei piese de o asemenea putere. Combinara cu un termostat ambiental este de natura sa optimizeze si mai mult consumul, mentinandu-l in limite absolut acceptabile, costul de exploatare devenind apropiat de cel al centralelor termice conventionale.

 

 

 

Nano innova SM 

 

O alta varianta avantajoasa de plasma electrica pentru incalzire este produsul Nova innova SM.  Avand forma unui panou radiant cu infrarosu cu suprafata de sticla dublata pe interior de un strat de argint, dispozitivul are si un puternic efect antibacterian, contribuind la ionizarea aerului din incapere. Directionand caldura catre arii speciale, piesa creeaza unde infrarosii la un unghi de 180 grade, ceea ce genereaza ceea ce se numeste o baie de caldura izoterma, uniforma.

Produsul este ideal pentru incaperi de pana la 37 metri cubi, datorita puterii totale de 1800 W si dimensiunilor de 44 x 63 x 5 cm. Butonul pornit / oprit este usor accesibil. Indicatorul luminos de functionare iti indica mereu starea aparatului, fara sa fie nevoie sa te ridici ca sa il verifici.

Controlul mecanic se rezuma la o singura treapta de incalzire, insa adaugarea unui termostat ambiental compatibil cu piesa, eficientizeaza substantial procesul de mentinere a unei temperaturi sonstante in incapere. Eficienta sa variaza in functie de caracteristicile termice ale incaperii, insa este cel putin comparabila cu cea a altor modalitati de generare de caldura.

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status