Cea mai buna centrala termica pe gaz de 24kW

Am modificat articolul ultima data pe: 18.10.17

 

Cum aleg cele mai bune centrale termice pe gaz de 24kW

 

Iarna se apropie cu pasi repezi, iar daca nu esti racordat la centrala de distribuire a gazelor naturale, iti poti asigura usor confortul termic, cumparand o centrala pe gaz. In cazul in care stai la bloc, o centrala de 24 kw iti va asigura necesarul de apa calda si caldura.

centrala-termina

Principalul motiv pentru care recomandam un astfel de produs oricarei persoane careĀ  se intreaba cat consuma o centrala termica pe gaz de 24 kw este tocmai raportul foarte bun dintre consum si confort pe care il ofera. O poti utiliza in spatii care au intre 150 si 200 mp, dand un randament foarte bun in apartamentele obisnuite, cu doua camere, baie si bucatarie. In ceea ce priveste debitul de apa calda, pentru 2 locatari, centrala ar trebui sa ofere un debit aproximativ de 10 l/min. Desigur, cat vei plati la factura lunara depinde de mai multi factori, prin care preferintele si nevoile tale de caldura, existenta izolatiei, prezenta geamurilor termopane, temperatura exterioara, etc. Vei lasa centrala sa functioneze in continuu sau doar cateva ore pe zi? InĀ  mod normal, daca o vei tine in priza in jur de 10 ore pe zi, o centrala de 24 kw poate consuma in jur de 3 mc/h, insa, valoarea este relativa. Totodata, numeroase pareri despre cele mai bune centrale termice, pe gaz, 24 kW, recomanda alegerea uneia in condensare, in defavoarea celei conventionale, intrucat aceasta tehnologie permite recuperarea unei parti din energia gazelor de ardere, crescand puterea calorica si folosind cu pana la 35% mai putin combustibil, in timp ce cantitatea de noxe e mai scazuta.

 

Celor care s-au hotarat sa faca o investitie si se intreaba unde gasesc centrale termice pe gaz, 24kW, la un pret bun, le spunem sa incerce pe Internet. Vei gasi produse de calitate, ale unor producatori precum Viessmann, Ferroli, Vaillant sau Bosch, iar reducerile online te vor ajuta, cu siguranta, sa gasesti ceva potrivit.

 

 

Modele recomandate in 2017

 

 

Buderus Logamax Plus GB072K

 

1-buderus-logamax-plus-gb072k-24-kw-v2Cand vrei cea mai buna centrala termica pe gaz de 24kW, trebuie sa te orientezi catre un model in condensare, iar noi ti-l propunem pe cel de la Buderus Logamax. Multumita tehnologiei de reutilizare a energiei gazelor de ardere, randamentul va fi mult mai ridicat, iar cantitatea de noxe emise, mai scazuta. Totodata, are o eficienta energetica de peste 100%, astfel ca vei avea mai multa caldura si apa menajera, cu un consum mai putin. Constructia este fiabila, schimbatorul de caldura fiind confectionat dintr-un aliaj pe baza de aluminiu-siliciu, avand forma robusta si rezistand la murdarie. Il vei putea intretine usor, intrucat ai acces facil la componentele sistemului, atunci cand vrei sa cureti urmele de calcar, de exemplu. Centrala e potrivita pentru suprafete de pana la 190 m2, putand fi montat si la case, deoarece are tiraj fortat, ceea ce inseamna ca aerul necesar arderii gazelor e aspirat din exteriorul locuintei. E prevazuta cu afisaj LCD, pentru o manevrare simpla.

 

button 2

 

 

 

Ariston Clas Premium EVO 24 EU

 

2-ariston-clas-premium-evo-24-euCentrala termica Ariston ofera un foarte bun raport eficienta/calitate – pret, astfel ca s-ar putea sa fie exact ceea ce cauti, pentru incalzirea locuintei tale. E capabila de randament supraunitar (100% puterea combustibilului + puterea din condensare – pierderi), datorita tehnologiei condensarii, prin care energia gazelor emise e recuperata si reutilizata. De asemenea, are o eficienta energetica de 105.8, astfel ca te vei bucura de avantajele centralei, iar acest lucru se va simti mai putin la plata facturii. Puterea poate fi reglata in functie de necesarul de consum, gratie raportului de modulare de 1:4, fluctuatiile si varfurile de temperatura sunt evitate, iar in primele 30 de minute de la deschiderea robinetului, apa calda va curge constant. Are filtre pe retur, ce inlatura acumularea de impuritati in apa, iar sistemele antiblocare vor preveni inghetul si formarea calcarului. De asemenea, este comod de tinut in casa, avand in amortizor de zgomot ce o face silentioasa. La baza, are un panou de comanda electronic.

 

button 2

 

 

 

Motan Optimus ERP

 

3-motan-optimus-erpIn cazul in care vrei o centrala termica, pe gaz, 24kW, ieftina si buna, va trebui sa alegi un model conventional, precum cel de la Motan Optimus. Produsul este capabil sa incalzeasca si sa ofere apa menajera in locuintele care au o suprafata de pana la 200 mp. Tirajul se realizeaza fortat, astfel ca aerul pentru arderea gazelor e extras din afara casei. De asemene, vei reusi sa faci si economie de consum, intrucat incorporeaza un ventilator cu turatie variabila, ce controleaza combustia, precum si o pompa de circulatie a caldurii low energy. Grupul hidraulic e din bronz, iar tevile sunt confectionate din otel inoxidabil, ceea ce asigura fiabilitate in functionare. Randamentul e sustinut si de cele doua schimbatoare de caldura, unul principal si altul secundar, supradimensionat cu 14 placi. Centrala dispune de protectie la suprapresiune si presiuni joase, multumita unui senzor din dotare. Este prevazuta si cu un panou de comanda, cu display LED, prin care urmaresti si controlezi usor modul de functionare.

 

button 1

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...