n n
n
n
▷ Centrale termice in condesatie Buderus. Analiza comparativa

Cea mai buna centrala termica in condesatie Buderus

Am modificat articolul ultima data pe: 05.12.19

 

Cum aleg cele mai bune centrale termice in condesatie de la Buderus

 

Ghidul cumparatorului

Centralele termice in condensatie au inceput sa castige teren in ultima perioada, avand in vedere randamentul ridicat pe care il promit (109%) in detrimentul celor clasice (92% – 94 %). Altfel spus, aceste modele valorifica nu numa energia eliberata la ardere, ci si caldura suplimentara obtinuta prin condensarea vaporilor de apa rezultati de gazele arse. Iar pentru a avea garantia ca modelul ales se pliaza perfect pe nevoile tale, alege un producator renumit, ca, de pilda, Buderus.

a-centrala-termica-in-condensatie

Buderus este o companie din Marea Britanie, prezenta in acest sector al industriei de aproape trei veacuri. Inca din 1825, multumita intrebuintarii celor mai noi tehnologii, produsele oferite de Buderus au reprezentat – si continua sa o faca – o sursa sigura de incalzire si apa calda pentru scoli, spitale, hoteluri, muzee etc. din intreaga Europa. Succesul la scara larga se datoreaza faptului ca centralele termice in condensatie Buderus au fost in asa fel gandite, incat sa minimalizeze consumul de combustibil, sa reduca emisiile de carbon si costul facturilor la energie electrica.

Puterea oferita este un alt parametru de selectie esential. Spre exemplu, daca esti posesorul unei locuinte cu mai mult de doua camere si cu mai multe bai, numeroase pareri despre cele mai bune centrale termice in condensatie Buderus recomanda achizitionarea unui model capabil sa incalzeasca fiecare incapere si sa acopere nevoia de apa calda chiar si atunci cand vorbim de mai multi consumatori, adica de 30 – 35 de kW. In cazul in care vorbim de un apartament obisnuit, poti cumpara linistit un aparat standard, de 24 de kW, caci isi va face treaba negresit.

Iar inainte de a te intreba unde gasesc centrale termice in condensatie Buderus la un pret bun ceilalti interesati, nu uita sa verifici indicatorii de performanta suplimentari. Unul dintre cei mai importanti se refera la debitul de apa calda menajera pe minut, astfel ca, daca ai o familie numeroasa, orienteaza-te catre un model de 12 litri per minut sau care se bucura de un boiler incorporat, pentru a avea mereu o cantitate de apa incalzita de rezerva.

Pentru promotii si reduceri, iti recomandam sa apelezi cu incredere la magazinele online. Nu vei economisi doar bani, ci si timp, caci produsul iti va fi livrat direct la adresa de domiciliu.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Buderus Logamax Plus GB162

 

1-buderus-logamax-plus-gb162-100-kwTitlul de cea mai buna centrala termica in condensatie Buderus poate fi atribuit cu usurinta acestui model.

Cu o putere termica totala de 100 de kW, randamentul pe care aceasta il promite este supraunitar (110%), ceea ce inseamna ca va incalzi fara probleme un spatiu de 800 m². In plus, fie ca vorbim de o vila, fie ca vorbim de un spatiu destinat unor activitati recreative, deci de mai multi consumatori, nevoia de apa calda va fi acoperita.

Centrala termica murala in condensatie  Logamax Plus GB162 este totodata un model cu tiraj fortat, adica poate fi instalata cu usurinta. In ceea ce priveste combustibilul folosit, aparatul promite eficienta maxima, fie ca vorbim de gaz metan sau de GPL. Este un model ce promite un consum redus de energie electrica, incadrandu-se in categoria catalogata cu 5 stele pentru eficienta energetica, si o functionare silentioasa (52.1 dB). Pretul e avantajos si include un kit de evacuare pentru gaze arse.

 

button 1

 

 

 

 

Buderus GB172-24 T50

 

2-centrala-cu-boiler-gb172-24-t50Cauti o centrala termica in condensatie Buderus ieftina si buna? Aceasta nu doar ca vine cu un pret accesibil oricui, dar se lauda si cu o putere termica totala de 24 de kW, ceea ce inseamna ca poate incalzi intr-un timp relativ scurt o suprafata de 200 de m ².

Reuseste sa furnizeze un debit de 14 l/min, suficient pentru a face fata, mai ales pe timp de iarna, cand este nevoie in egala masura de incalzire termica si apa calda menajera.

In plus, boilerul incorporat iti va oferi rapid si eficient apa calda la orice ora din zi. In ceea ce priveste modalitatea de evacuare a gazelor de ardere, acest lucru se realizeaza prin tiraj fortat. Mai mult decat atat, multumita acestui aspect, centrala termica GB172-24 T50 se poate monta foarte usor. Dincolo de randamentul mare (108.6), produsul prezinta si alte avantaje ca: functie de dezinfectie termica si kit de evacuare al gazelor arse.

 

button 1

 

 

 

 

Buderus Logamax Plus GB072K

 

3-buderus-logamax-plus-gb072k-24-kw-v2Pentru cei mai pretentiosi, care dispun de un buget generos, exista Buderus Logamax Plus GB072K.

Este o centrala termica in condensatie murala, cu tiraj fortat, ideala pentru orice apartament de dimensiuni mari (192 m²), avand in vedere ca ofera o putere termica totala de24 de kW si un randament de 109%. Capacitatea de furnizare a apei calde este de 12 l/min, suficienta in cazul in care nu exista foarte multi consumatori simultan.

Evacuarea gazelor se face prin tiraj fortat, aspect recomandat in cazul locuintelor la bloc, deoarece nu este necesara construirea unui cos, acestea fiind eliminate prin tubulatura deja existenta.

In ceea ce priveste actionarea produsului, regulatorul BC20 si display-ul de mari dimensiuni, pentru o citire usoara a informatiilor, garanteaza o manevrare simpla. Un avantaj major al dispozitivului consta in consumul redus de energie, multumita clasei de eficienta energetica de 4 stele si posibilitatii existente de a functiona in stand-by. Pretul e usor piperat.

 

button 1

 

 

 

 

Alte articole recomandate:

Cea mai buna centrala termica pe gaz Vaillant

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, media: 4.83 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status