Cea mai buna centrala termica in condensatie Ariston

Am modificat articolul ultima data pe: 22.01.20

 

Cum aleg cele mai bune centrale termice in condensatie de la Ariston

 

Ghidul cumparatorului

Incalzirea locuintei pe perioada sezonului rece este esentiala pentru calitatea vietii, iar o centrala termica este cea mai comoda si eficienta modalitate. Cele in condensare sunt printre mai economice si eficiente, iar noi ti le recomandam pe cele din gama Ariston.

 

1-ariston-clas-premium-evo-35-eu

 

Producatorul italian are o experienta de peste 50 de ani in producerea de aparate de incalzit, primele modele de centrale termice aparand in anii 80. In prezent, exporta in peste 50 de tari, consolidandu-si pozitia de lider de piata, ceea ce ne da incredere in calitatea produselor fabricate. Insa, inainte de a-ti spune unde gasesc centrala termica, in condensare, Ariston, la un pret bun, alti doritori, iti prezentam care sunt principalele avantaje.

Dispozitivele, sunt, in primul rand, extrem de eficiente termic, iar asta multumita tehnologiei condensarii, care face ca o parte din energia gazelor de ardere generate sa fie recuperata si utilizata, crescand astfel puterea calorica. Apoi, modelele din gama Genus Premium Evo, de exemplu, au optiune de autoreglare a cantitatii de combustibil consumat, care se declanseaza in functie de temperatura pe care o ineregistreaza la exterior si interior, ceea ce duce la economii de pana la 35%, comparativ cu centralele conventionale. Vei gasi variante destinate doar incalzirii locuintei, in timp ce altele pot produce si apa calda. Fiecare se comercializeaza in trei game de puteri, de 24W, 30W si 35W, pe care le poti alege in functie de marimea spatiului de incalzit si izolatia locuintei. Pentru suprafete de pana in 150-200m, o centrala de 24W poate fi suficienta, insa, pentru casele mari, cu mai multe etaje, iti va trebui una de 35W. Un panou de control, cu ajustaj LED, te va ajuta sa setezi modul de functionare si sa vizualizezi codurile de autodiagnoza, iar protectia la inghet, anticalcar si antiblocare a pompei sunt esentiale.

Asadar, ai auzit suficiente pareri despre cele mai bune centrale termice, in condensare, Ariston, si vrei sa cumperi un produs? Le regasesti, la reducere, pe site-urile de cumparaturi din Romania.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Ariston Clas Premium EVO 35 EU

 

1-ariston-clas-premium-evo-35-euDaca ai nevoie de cea mai buna centrala termica, in condensare, Ariston, pe care sa o instalezi intr-o casa mai mare, cu cel putin 3, 4 incaperi, un model cu o putere de 35 W, ca acesta, iti va asigura caldura necesara. Reutilizand o parte din energia gazelor de ardere, eficienta termica va creste, in timp ce moxele emise vor fi limitate.

Este un dispozitiv fiabil, schimbatorul principal de caldura fiind realizat din otel inoxidabil. De asemenea, e echipat cu priza de masura si analiza a gazelor de ardere, dar si cu protectie la inghet, formarea de calcar si blocare a pompei. Are un raport de modulare 1:4, astfel ca puterea consumata va fi reglata in functie de necesarul de caldura, schimbandu-se dupa temperatura exterioara.

Fluctuatiile de temperatura sunt evitate (functia-auto), impuritatile sunt inlaturate de filtrul montat pe retur, iar panoul de comanda te ajuta sa o setezi usor. Este o centrala silentioasa, multumita amortizorului de zgomot, astfel ca nu te va incomoda in propria casa.

 

button 2

 

 

 

 

Ariston Genus Premium Evo 30 EU

 

1-ariston-clas-premium-evo-35-euCentrala termica in condensatie Ariston Genus Premium, 30ff/30 kW, benficiaza de aceeasi calitate, confort, fiabilitate si eficienta in functionare, precum celelalte modele din gama producatorului in cauza. Consumul de putere va fi redus, multumita tehnologiei de condensare, prin care energia de ardere e recuperata, rezultand intr-o crestere a puterii calorice.

Totodata, consumul de combustibil e reglat automat, in functie de schimbarile de temperatura din interior si exterior. Totodata, pompa modulanta contribuie la performantele centralei, asigurand un consum mai redus de energie. Schimbatorul principal e realizat din inox, iar printre masurile de siguranta, amintim instalarea filtrelor pe retur, ce indeparteaza depunerile, protectia pentru termoreglare pe mai multe zone, anti-inghet, anticalcar si antiblocare a pompei.

La baza se gaseste un panou de control lat, cu afisaj cu iluminare, pe care poti urmari starea de functioare si codurile de eroare, in cazul in care e depistata o neregularitate. Este si silentioasa, nivelul de zgomot emis fiind de 33, 4 dB.

 

button 2

 

 

 

 

Ariston Clas Premium EVO 24 EU

3-ariston-clas-premium-evo-35-euCentrala termica in condensare, Ariston Clas Premium EVO, 24 kW este ideala in apartamentele normale de bloc si in toate locuintele care au o suprafata de cel mult 200 mp. Asa cum te poti astepta, multumita tehnologiei de reutilizare a energiei gazelor de ardere, eficienta termica creste, in timp ce noxele emise vor fi mai reduse.

Vei avea apa calda si caldura permanent, in timp ce factura va fi mai redusa, iar asta datorita raportului de modelare 1:4, prin care puterea e reglata in functie de necesarul termic efectiv.

De asemenea, functia auto asigura eliminarea fluctuatiilor si varfurilor de temperatura, in timp ce functia confort asigura apa calda instant, fara timpi morti. Este o centrala murala, confortabil de utilizat, intrucat are o forma ingusta, si e silentioasa, deoarece dispune de amortizor de zgomot. Are garantie de 60 de luni, iar pe langa toate acestea, este o centrala termica, in condensare, Ariston, ieftina si buna.

 

button 1

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, media: 4.86 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status