fbpx

Cea mai buna centrala termica electrica Protherm

Am modificat articolul ultima data pe: 23.10.19

 

Cum aleg cele mai bune centrale termice electrice de la Protherm

 

Ghidul cumparatorului

Montarea unei centrale e una dintre cele mai la indemana solutii prin care poti asigura necesarul de caldura in locuinta. Pentru persoanele care locuiesc la bloc, cel mai simplu este de instalat un model electric, iar celor care doresc sa faca o achizitie, le recomandam produsele din gama Protherm.

 

Trebuie spus ca acestea sunt unele dintre cele mai accesibile de pe piata, si poti face o afacere foarte profitabila, mai ales daca depui efortul de a descoperi unde gasesc centrala termica electrica Protherm ceilalti cumparatori. Nici calitatea aparatelor nu te va dezamagi, brandul fiind unul popular pe piata din Europa, avand o experienta de peste 20 de ani in producerea aparatelor de incalzire. Fiecare model de centrala murala vine cu o garantie extinsa pe 36 de luni.

In gama modelelor electrice vei gasi variante de 6W, 9W, 12W, 14W, 18W, 21W, 24W si 28W. Le poti alege, in primul rand, in functie de suprafata spatiului pe care vrei sa-l incalzesti. O centrala de 6W va incalzi un apartament de 55mp, in timp ce una de 18W e eficienta intr-o locuinta de 165mp.

Acestea sunt destinate montarii pe perete, iar unul dintre motivele pentru care cumparatorii prefera centralele acestei marci sunt masurile de siguranta incluse: schimbator de caldura fiabil, din otel inoxidabil, control al tirajului, pompa de circulatie cu aerisire, protectie la inghet, supapa de siguranta, senzor de presiune si manometru, vas de expansiune, etc.

Aparatele sunt si foarte confortabil de utilizat. In primul rand, au functie de autodiagnosticare, in care erorile intalnite sunt afisate pe un panou de comanda digital, alaturi de optiuni de solutionare automata. Mai mult, emit zgomot redus (20dB) si nu necesita intretinere.

Cu aceste pareri despre cele mai bune centrale termice electrice Protherm in minte, poti incepe sa cauti produsul in magazinele online. Aici dispui de reduceri si livrare gratuita.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Protherm Ray 28

 

In cazul in care trebuie sa incalzesti un spatiu mai mare, care are peste 160 mp, atunci, cea mai buna centrala termica electrica Protherm, ce poate oferi performantele necesare, este cea de 28 W. Este un aparat mural, la care modularea puterii se realizeaza in mod continuu, astfel ca se va ajunge la temperatura dorita in mod progresiv, fara a afecta instalatia (rezistentele vor comuta, pentru a nu fi afectate de impulsuri electrice).

Aparatul permite legarea cazanelor in cascada, pentru a creste necesarul termic. Poate fi conectat la un boiler extern si poate fi utilizat pentru incalzirea prin pardoseala. De asemenea, pompa are doua viteze, intre care comuteaza automat, iar dispozitivul are vas de expansiune integrat.

Centrala termica electrica Protherm Ray, 28 kw, e simplu de controlat, temperatura si presiunea din instalatie fiind afisate pe panoul digital. De asemenea, are protectie impotriva inghetului si functie de diagnosticare,  prin care identifica erorile si le memoreaza.

 

 

 

 

 

Protherm Ray 24

 

Centrala termica electrica Protherm Ray, 24 kw, poate incalzi eficient orice locuinta care are o suprafata de cel mult 150 mp. Asadar, o poti utiliza la casa sau apartament, dand cu atat mai mult randament cu cat spatiul are peretii izolati.

Instalarea se face usor, iar aparatul poate fi folosit atat pentru montarea unei instalatii de incalzire prin pardoseala, dar si pentru legarea in cascada a mai multor cazane. De asemenea, intrucat nu incorporeaza un boiler, vei putea atasa unul exterior. Fiind un aparat electric, nu va trebui sa te complici cu intretinerea acestuia.

In orice caz, daca e intalnita vreo neregula in functionare, sistemul de autodiagnosticare va detecta eroarea si o va afisa pe panoul de comanda cu display LCD, alaturi de codul acesteia. De mentionat ca are protectie la inghet. Dispozitivul va functiona fara a-si face simtita prezenta. Este foarte silentios emitand un zgomot de 20 dB, are dimensiuni medii, de 74 x 41 x 31 mm, precum si o greutate de 34 kg.

 

 

 

 

 

Protherm Ray 9

 

Iata o centrala termica electrica Protherm, ieftina si buna, de care se poate bucura orice detinator de apartamente de bloc. Aceasta are o putere de 9W, putand incalzi o suprafata care are pana la 57 mp. Asadar, nu doar ca vei avea parte de caldura pe durata sezonului rece, insa consumul de energie va fi mai redus, ceea ce se va simti si la factura lunara.

Produsul nu incorporeaza boiler, insa permite posibilitatea atasarii unui model  ACM extern. Si aceasta centrala termica electrica Protherm Ray, 9 kw, se bucura de masurile de siguranta specifice produselor brandului in cauza. La scaderea temperaturii sub 8 grade, pompa se va opri automat, multumita protectiei la inghet.

De asemenea, daca nu o folosesti pe o perioada mai lunga de timp, dupa 23 de ore de pauza se va porni timp de un minut, pentru a evita blocarea instalatiei. Produsul are panou de comanda cu display LCD, functie de autodiagnosticare, functioneaza in liniste si e usor de montat si controlat.

 

 

 

 

2
Leave a Reply

avatar
1 Sectiune de comentarii
1 Raspunsuri la sectiunea de comentarii
0 Followers
 
Cele mai populare comentarii
Cea mai populara pagina de comentarii
2 Autori comentarii
Team Clovis.rocoman craciun Autori comentarii recente
  Aboneaza-te  
Cel mai nou Cel mai vechi Cel mai votat
Anunta despre
coman craciun
Vizitator
coman craciun

Am o centrala (Protherm Ray 24)care scrie 3×230/400v,50Hz!!?? si ea fiind cumparata de noua ca se alimenteaza la 220.3×230 cred ca este trifazic iar 400v nu stiu…ma poti ajuta sa inteleg ce este cu 400v ?

Cu Stima.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status