Cea mai buna aeroterma de perete Tesy

Am modificat articolul ultima data pe: 10.04.20

 

Cum aleg cele mai bune aeroterme de perete de la Tesy

 

Ghidul cumparatorului

Cauti o solutie de incalzire electrica pentru locuinta? Aerotermele cu fixare pe perete se preteaza foarte bine la climatizarea intermitenta sau pe termen scurt (inceput/sfarsit de iarna) sau cand este vorba despre spatii mici. Acestea preiau aerul rece si utilizand o rezistenta metalica sau ceramica, il incalzesc si il ventileaza in atmosfera, efectul termic fiind repede obtinut pentru persoanele din incapere.

Printre firmele specializate in producerea de dispozitive de incalzire se numara si Tesy,  companie bulgara fondata la inceputul anilor ’90. In gama cu utilizare casnica se regasesc aparate variate precum convectoare, radiatoare, sobe, seminee si aeroterme. Acestea din urma sunt fie mobile, fie cu fixare in perete. O inovatie a companiei o reprezinta utilizarea elementelor de incalzire ceramice metalizate, cu coeficient termic pozitiv, care incalzesc atat atmosfera, cat si obiectele inconjuratoare si sunt mai responsive la variatiile de temperatura, comparativ cu rezistentele clasice.

Vrei sa citesti pareri despre cele mai bune aeroterme de perete Tesy si sa alegi produsul potrivit? Parcurge si scurtul ghid de mai jos, urmat de recomandari concrete de produse.

Locul unde vei utiliza dispozitivul transeaza aerotermele murale Tesy in doua tipologii: cu utilizare generala sau special destinate incalzirii baii. Primele sunt console paralelipipedice compacte, care se fixeaza la inaltime in orice incapere si includ o telecomanda. Aparatele pentru baie au un design mai inalt si subtire, sunt prevazute cu o bara pentru incalzit/uscat prosoape si se plaseaza de regula la inaltimi mai joase, panoul de control fiind incorporat. Acestea beneficiaza si de protectie suplimentara impotriva umezelii.

Puterea maxima dezvoltata de aerotermele murale Tesy este in jur de 1800-2000 W, ceea ce implica eficienta in incaperi de cel mult 42 metri cubi. Intr-un apartament obisnuit de bloc, acest lucru echivaleaza cu o suprafata de circa 16-18 metri patrati.

Prezenta unui termostat reglabil de camera si pornirea la o ora prestabilita sunt functii suplimentare ce pot reduce considerabil consumul de energie electrica si cresc gradul de confort.

Este posibil sa stii deja unde gasesc aeroterma de perete Tesy la un pret bun si alte persoane interesate – desigur, pe Internet, unde raportul calitate/pret este imbatabil. Daca nu te-ai decis asupra unui produs inca, ia in calcul si aparatele care ne-au atras atentia.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Tesy HL 274 WPTC

 

Aceasta aeroterma murala este destinata utilizarii generale, in camere cu volumul de maxim 36-43 metri cubi. Tineti cont ca gradul de izolatie sau prezenta ferestrelor mari pot modifica eficienta intr-un anumit spatiu. Elementul de incalzire este fabricat din ceramica metalizata , cu coeficient termic pozitiv si are proprietatea de autolimitare a temperaturii.

Puterea maxima dezvoltata este de 2000 W. Pentru incalzirea rapida a incaperii, poti selecta intre cele doua trepte de temperatura. In plus, aeroterma poate fi programata sa porneasca dupa un anumit timp, cu interval maxim de 7,5 ore – perfect pentru a fi inchisa pe timpul noptii si a porni automat imediat cand te trezesti.

Functia de ventilatie simpla a aerului din incapere este un bonus in perioada de vara. Acest model nu incorporeaza si un termostat, asa incat va fi mai util pentru utilizarea intermitenta, in incaperi precum birouri sau sufragerii. Cand alegi locul de montare, tine cont ca gura de ventilatie este fixa, iar fluxul de aer ar putea fi deranjant daca o instalezi, de exemplu, deasupra canapelei sau biroului.

Panoul de comanda si display de pe consola include markeri luminosi pentru a identifica rapid modul de functionare. Setarile vor fi, insa, realizate cu mult mai mare usurinta apeland la telecomanda inclusa in pachet. Desi nu dispune de functii foarte performante, multi utilizatori considera acest model cea mai buna aeroterma ceramica de perete Tesy la un pret accesibil, date fiind eficienta si exploatarea intuitiva.

 

 

 

 

 

Tesy HL 243

 

Cauti o aeroterma de perete Tesy ieftina si buna pentru baie? Iti recomandam acest model puternic, de 2000 W, ce incorporeaza si suficiente functii pentru a se adapta oricarei locuinte. Este recomandat pentru incaperi de maxim 34-39 metri cubi, ceea ce corespunde unei bai generoase, de circa 15 mp, intr-un apartament cu inaltimea uzuala a tavanului.

In partea de jos poti monta suportul de prosoape dublu, inclus in pachet. Aeroterma dispune de 3 trepte de putere/incalzire, pentru un flux rapid de aer cald. Pentru utilizarea indelungata, seteaza termostatul de camera incorporat la valoarea tinta, iar aparatul isi va modifica automat puterea.

Rezultatul va fi un confort sporit, temperatura fiind constanta, dar si o reducere considerabila a costului energiei electrice. Functia de ventilatie a aerului este utila vara, pentru a racori mediul, dar si imediat dupa baie, pentru a disipa vaporii de apa. Elementul de incalzire este ceramic PTC si aparatul dispune de un termostat de siguranta, pentru a preveni accidentele datorate supra-incalzirii.

Nici inghetul nu reprezinta un risc pentru functionarea acestei aeroterme, aceasta incluzand si o functie de protectie impotriva temperaturilor foarte scazute, iar consumul de energie este minim. Clasa de protectie IP24 implica operarea in conditii de siguranta chiar si atunci cand aparatul este stropit cu apa, indiferent de directie.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status