Cea mai buna aeroterma de perete ieftina

Am modificat articolul ultima data pe: 25.09.17

 

Cum aleg cele mai bune aeroterme de perete ieftine

 

Cand esti in cautarea unei surse suplimentare de incalzire sau a unei variante la sistemul centralizat, o optiune de luat in vedere o reprezinta aerotermele de perete ieftine si eficiente, care produc rapid caldura in camera, ventiland aerul cald. Compacte si si de dimensiuni mici, nu vor ocupa din spatiu fiind montate fara dificultati pe perete in locul preferat.

Insa inainte de a incerca un astfel de produs, va trebui sa te informezi asupra unor aspecte asa incat sa alegi aparatul potrivit. In primul rand, eficienta lor, capacitatea de incalzire variaza in functie de putere, iar pentru o aeroterma destinata incaperilor ce nu depasesc 40 mc volum de aer, o valoare de pana la 2000 W este adecvata; in schimb, pentru spatiile mari sau care nu beneficiaza de o izolare, trebuie sa optezi pentru o putere crescuta. Nu are rost sa achizitionezi un aparat cu putere mare, sa spunem de 3000 W pentru o camera sub 40 mc deoarece aceasta implica un consum mai mare. De asemenea, este util sa aiba mai multe trepte de putere, de exemplu 1000 si 2000 W – vei alege puterea mare pentru a incalzi rapid incaperea, dupa care vei lasa aparatul sa functioneze pe treapta de 1000 (ceea iti permite sa economisesti si sa diminuezi zgomotul).

Dupa cum arata destule pareri despre cele mai bune aeroterme ieftine, functia de ventilatie a aerului cald (multe au inclus ventilator) permite incalzirea in cel mai scurt timp, iar spre deosebire de un model de podea, o aeroterma de perete nu starneste praful din camera. Rezistenta interna care incalzeste poate fi de ceramica sau din sarma – cele din ceramica sunt superioare, mai rezistente si eficiente. Termostatul reglabil asigura un consum redus, oprind si pornind automat aparatul pentru a mentine temperatura dorita.  De asemenea, pentru siguranta in exploatare, functia de oprire automata in caz ca orificiile sunt blocate si cea de protectie la supraincalzire sunt de interes.

Daca nu stii unde se gasesc aeroterme de perete ieftine, la un pret bun, nu e greu sa afli: intra online si vei descoperi o varietate de oferte avantajoase.

 

 

Modele recomandate in 2017

 

 

Tesy HL 274 WPTC 

 

Cea mai buna aeroterma de perete ieftina iti va oferi confortul termic dorit fara a investi o suma prea mare, iar din acest punct de vedere iti recomandam sa analizezi specificatiile acestui model Tesy, un aparat cu puterea maxima de 2000 W, potrivit pentru incaperi de pana la 40 mc volum aer.

Si pentru ca nu ai nevoie ca aeroterma sa functioneze constant la putere maxima odata ce camera s-a incalzit, are 2 trepte de putere (1000 W/ 2000 W), ceea ce iti permite sa reduci si consumul. Functia de ventilatie asigura circularea in intreg spatiul a aerului cald, asadar incalzirea rapida si uniforma.

O vei utiliza foarte simplu, timer-ul oferind posibilitatea de functionare pana la 7.5 ore, iar telecomanda un control mai comod. Elementele interne de incalzire PTC sunt rezistente la temperaturile crescute oferind durabilitate produsului, iar functia de protectie la supraincalzire asigura un plus de siguranta. Cu design compact, o poti monta pe perete in locul ales fara dificultate.

 

 

 

Vortex PTC3015L 

 

Cauti o aeroterma de perete ieftina si buna? Poti incerca acest produs Vortex, un aparat cu rezistenta interna din ceramica, material cu proprietati termice superioare si extrem de durabil. Rezistenta va incalzi aerul, iar ventilatorul il va circula prin incapere. Un avantaj este si grila cu lame reglabile pentru a ghida aerul in directia dorita.

Are 2 trepte de putere: 1000 W si 2000 W, fiind un aparat adecvat pentru camere de pana la 40 mc; cand doresti incalzirea rapida, alegi treapta maxima, apoi, pentru a mentine constanta temperatura, poti opta pentru treapta 2. De asemenea, termostatul de ambient reglabil asigura pornirea si oprirea automata, reducand din consum.

Cu 24 luni garantie, aceasta aeroterma se monteaza pe perete si se foloseste simplu: are afisaj LED, indicator luminos de functionare, timer si telecomanda pentru a face setarile dorite de la distanta. Protectia la supraincalzire te fereste de riscul oricaror accidente nedorite.

 

 

 

Home FKF 2000D LCD 

 

Aceasta aeroterma este o sursa de incalzire eficienta si accesibila, in acelasi timp sigura, cu filament tip PTC rezistent si cu functia de protectie la supraincalzire. Montandu-se pe perete, aerul cald ventilat va circula in intreaga incapere fara a ridica praful (are dimensiuni de 59,5 x 22, 2 x 14 cm).

Pentru un plus de confort termic, lamele sunt reglabile, asa incat sa-ti permita sa directionezi aerul incalzit in functie de nevoi. Poate functiona neintrerupt pana la 8 ore (oprire temporizata). Cu ecran LCD si comenzi manuale sau cu telecomanda, vei face rapid si usor setarile dorite.

Se integreaza in orice camera de apartament sau casa ce nu depaseste ca volum aer 40 mc, cu puterea maxima de 2000 W. Pentru a mentine temperatura placuta in acelasi timp economisind la factura, are 2 trepte, o poti lasa sa functioneze si la 1000 W odata ce esti multumit de caldura produsa.

 

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...