Cea mai buna aeroterma de perete electrica

Am modificat articolul ultima data pe: 05.04.20

 

Cum aleg cele mai bune aeroterme de perete electrice

 

Ghidul cumparatorului

Aerotermele de perete electrice sunt printre cele mai confortabile si fiabile modalitati de incalzire a locuintei: sunt rapide, sunt facil de montat, intrucat nu au nevoie de cos pentru noxe, si sunt sigure, deoarece sunt amplasate pe zid, la inaltime, fara risc de accidente. Vrei sa cumperi una? Consulta, mai intai, cateva pareri despre cele mai bune aeroterme de perete electrice!

Iti vei dori un aparat care sa faca fata spatiului pe care vrei sa-l incalzesti, iar pentru asta trebuie sa alegi atent puterea. Cele mai multe astfel de aeroterme sunt destinate uzului casnic, fiind eficiente in spatii de 40 – 60 mc si avand puteri cuprinse intre 1500 – 2500W. Totusi, exista si cateva dispozitive pentru uz industrial, care au peste 3000W, insa tine cont ca nu vor fi foarte eficiente, daca incaperea e lipsita de izolatie, iar consumul energetic va fi si el pe masura.

Cele mai fiabile aparate vor incorpora o rezistenta ceramica, care se incalzeste rapid si permite transferul de caldura. De distribuirea aerului cald, in mod uniform, in incapere, se ocupa un ventilator. Mai mult decat atat, exista modele ce incorporeaza si functii de aer fierbinte (pentru ajungerea rapida la temperatura maxima) si functie de aer rece (pentru aerisire si racorire pe timpul verii)

Conform necesitatilor tale de confort, vei putea seta o treapta de incalzire inferioara, de 1000W, 1500W, etc. Un termostat reglabil va opri si porni functionarea, asa incat sa se mentina la valorile de temperatura stabilite de tine, iar gradele pot fi urmarite pe un display LCD. Mai mult, aparatele mai scumpe au si functie de ionizare, pentru curatarea aerului si evitarea formarii prafului, iar ca masura de siguranta, exista optiunea de oprire automata, ce se declanseaza cand orificiile de evacuare a aerului cald sunt acoperite de impuritati.

Mai jos, gasesti 3 dintre cele mai apreciate si accesibile produse din comert. Le poti lua de pe Internet, locul unde gasesc aeroterme de perete electrice, la un pret bun, majoritatea cumparatorilor.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Home FKF 2500 LCD

 

Home FKF pune la dispozitia cumparatorilor o aeroterma foarte eficienta, care poate incalzi o sufragerie mai extinsa si chiar o incapere mai mica de birouri. Acest lucru se datoreaza puterii de 2500W, precum si ventilatorului incorporabil, care asigura o distribuire uniforma a aerului cald.

Pe langa caldura, aparatul poate emite si aer fierbinte si jet de aer rece, motive suficiente pentru a ne face sa credem ca este cea mai buna aeroterma de perete, electrica, pe care o poti cumpara accesibil. Puterea de lucru e reglabila, putand functiona si la o treapta inferioara de 1250W.

Mai mult, incorporeaza un temporizator de 8 ore, precum si un termostat, ce iti permit sa mentii nivelul de caldura potrivit nevoilor tale, iar cu aceasta ocazie, sa faci si economii la factura. Starea de functionare poate fi consultata prin intermediul afisajului LCD. Aerul din camera se va mentine proaspat, multumita functiei de ionizare. Ca masuri de protectie, amintim siguranta la supraincalzire si oprirea automata. Fiecare functie poate fi controlata de la telecomanda, confortul utilizatorului fiind asigurat.

 

 

 

 

 

Argo Wally

 

Iata o aeroterma electrica, cu montare murala, care impresioneaza in special prin fiabilitatea constructiei. Aparatul functioneaza prin intermediul unei rezistente ceramice, care se incalzeste rapid aerul din incapere. Rezistenta elementului de incalzire se modifica brusc, atunci cand e atinsa o anumita temperatura, ceea ce duce la o autoreglare a caldurii si, implicit, a consumului de curent.

Aeroterma are o putere maxima de 2000W, insa poate functiona si la 1000W. Te poti folosi de ea, mai ales daca incaperea pe care vrei sa o incalzesti are mai putin de 60 mc. Printre dotarile cele mai importante, putem enumera: termostatul de camera reglabil, timerul incorporabil,  ce lucreaza in intervalul 0-8 ore, indicatorul luminos de functionare, siguranta si protectia la supraincalzire, precum si functia de oscilatie a aerului.

Controlul se face cu ajutorul telecomenzii cu infrarosu, iar aparatul are si un buton de pornit/oprit. Pe suprafata acestuia se afla un ecran LCD, are functie de ionizare pentru extragerea particulelor de praf, precum si mod de functionare eco.

 

 

 

 

 

Tesy HL 274 WPTC

 

Atunci cand nu vrei sa investesti foarte mult intr-un aparat de incalzit, la care stii ca vei apela doar in zilele mai reci de toamna si primavara, te poti multumi cu o aeroterma de perete, electrica, ieftina si buna, precum cea fabricata de Tesy.

Cu aceasta, vei reusi sa dezamortesti aerul din incapere, atunci cand e prea devreme pentru a da drumul la centrala termica, insa, daca ai o incapere mai mica si bine izolata, vei putea sa o si incalzesti, datorita puterii de 2000W (1000W la o treapta inferioara de lucru).

Dispozitivul incorporeaza o grila de ventilatie fixa, precum si un ventilator ce ajuta aerul cald sa se raspandeasca in camera. In dotarea acestuia e inclus si un timer pentru 7, 5 ore, prin care poti programa aeroterma sa functioneze, chiar si atunci cand nu esti acasa. Dispune de protectie la supraincalzire, are panou cu butoane de control, dar si o telecomanda utila, prin care poti seta modul de lucru, stand pe canapea.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status