Cea mai buna aeroterma de perete cu telecomanda

Am modificat articolul ultima data pe: 10.04.20

 

Cum aleg cele mai bune aeroterme de perete cu telecomanda

 

Ghidul cumparatorului

O solutie de a incalzi o incapere eficienta, practica si comoda o reprezinta aerotermele, aparate ce ventileaza aerul si il expulzeaza cald. Printre alte avantaje notabile cum ar fi timpul foarte scurt de generare a caldurii si acoperirea unei arii extinse, o aeroterma de perete cu telecomanda are si calitatile unui design compact si modern (nu va ocupa inutil din spatiu) si a unui control simplu si comod, de la distanta.

Aceste produse se integreaza perfect in orice camera de dimensiuni mici sau medii (dormitor, birou, living), incalzind si eliminand orice neplaceri cauzate de umezeala excesiva. Vei alege un model electric (exista si produse pe motorina sau gaz, dar sunt destinate spatiilor foarte mari precum halele industriale).

Asa cum arata si destule pareri despre cele mai bune aeroterme de perete cu telecomanda, un criteriu important de alegere il reprezinta puterea exprimata in W(watti) ce-ti indica timpul si capacitatea de incalzire. Pentru o camera cu un volum de pana in 20 metri cubi, o putere de 1000 W va fi satisfacatoare, iar una de 2000 W asigura eficienta intr-un spatiu de pana in 40 mc.

Este necesar ca aparatul sa dispuna de macar 2 trepte de reglare a puterii, ceea ce iti permite sa alegi intensitatea controland astfel atat consumul, cat si zgomotul produs. Termostatul, daca e inclus, asigura oprirea si pornirea automata asa incat sa se mentina treapta dorita de temperatura.

Aerotermele incorporeaza o rezistenta care incalzeste aerul si aceasta poate fi din sarma sau din ceramica; este preferabila a doua optiune, caci ceramica incalzeste mai repede si are proprietati termice superioare, fiind si mai durabila. O functie pe care unii utilizatori o pot aprecia este ventilatia aerului rece, ce permite folosirea pe post de ventilator in sezonul cald. Pentru siguranta maxima, functiile de protectie impotriva inghetului (mentine temperatura peste limita de inghet) si cea de protectie la supraincalzire sunt foarte utile.

Vrei sa afli unde gasesc aeroterme de perete cu telecomanda la un pret bun alti utilizatori? O achizitie online este o idee cat se poate de inspirata, ce iti permite sa economisesti timp si bani (beneficiezi si de reduceri si de garantie extinsa).

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Tesy HL 274 WPTC

 

Cea mai buna aeroterma de perete cu telecomanda se va integra perfect in orice incapere de dimensiuni mici-medii, fie ca e vorba de birou, living sau dormitor. Acest model de la Tesy cu o putere maxima de 2000 W poate fi folosita in camere cu un volum de aproximativ 40 metri cubi.

Cu un design compact, se monteaza pe perete si astfel economiseste spatiul, telecomanda permitand un control simplu al setarilor. Are 2 trepte de putere (1000 W/ 2000 W), astfel incat sa alegi in functie de cat de rapid si mult doresti sa incalzeasca. Functia de ventilatie iti permite sa o utilizezi si ca ventilator in zilele calduroase.

Alegi perioada de functionare cu ajutorul timer-ului (poti seta pana la 7.5 ore). Siguranta este garantata de protectia la supraincalzire, iar rezistenta din ceramica ofera o buna incalzire si o rezistenta crescuta modelului.  Este o solutie practica, perfecta cand doresti generarea in timpul cel mai scurt a caldurii.

 

 

 

 

 

Argo Wally

 

Argo Wally este o aeroterma cu montare pe perete moderna, care nu ocupa spatiul si incalzeste repede o incapere de aproximativ 40 metri cubi (producatorul o recomanda chiar pentru un volum de pana la 60 mc). Telecomanda cu infrarosii si display-ul LCD cu control touch screen iti permite sa faci cat se poate de simplu si comod setarile dorite.

Are o putere maxima de 2000 W cu 2 trepte de reglare in functie de dimensiunea camerei si de nevoi (1000 – 2000 W). Astfel, alegi cat de repede si bine incalzeste (controlezi si consumul si zgomotul produs – 2 moduri functionare: ECO si CONFORT).

Rezistenta ceramica ofera incalzirea eficienta si autoreglarea caldurii produse (rezistenta variaza in functie de temperatura). Termostatul de camera reglabil va opri/reporni aparatul automat mentinand astfel treapta dorita de temperatura iar timer-ul iti permite sa alegi perioada de functionare – pana la 8 ore). Protectia la supraincalzire garanteaza folosirea in deplina siguranta a aerotermei.

 

 

 

 

 

Star-Light PTCS2000BL

 

Daca doresti sa achizitionezi o aeroterma de perete cu telecomanda ieftina si buna, iti sugeram sa analizezi caracteristicile tehnice ale acestui produs Star-Light. Este sigura, cu protectie la supraincalzire si impotriva inghetului, putand fi montata inclusiv in camera lui bebe (nu produce nici un fel de noxe si nu e zgomotoasa).

Designul modern o face potrivita oricarei incaperi din casa sau la birou, avand o capacitate de incalzire adecvata pentru spatiile cu un volum de 40 metri cubi, datorita puterii de 2000 W (2 trepte de putere). Controlul simplu e asigurat de telecomanda, cu care poti regla temperatura (alegi intre modul scazut/inalt/racoros), poti directiona fluxul de aer (sus/jos), poti programa timpul de functionare (pana la 12 ore).

Cu o garantie de 24 de luni, durabilitatea si eficienta este garantata de rezistenta interna din ceramica, material cu bune proprietati termice. O vei putea folosi si pentru racorire cu ajutorul functiei de ventilatie. Cu dimensiuni de 20.7 x 58.2 x 15.6, se poate monta simplu pe perete in orice camera.

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status