Cea mai buna aeroterma de perete cu placi din ceramica

Am modificat articolul ultima data pe: 08.04.20

 

Cum aleg cele mai bune aeroterme de perete cu placi din ceramica

 

Ghidul cumparatorului

Aerotermele de perete reprezinta o solutie ideala pentru mentinerea temperaturii din spatiul de locuit intr-un interval de confort presetat. Marele avantaj este ca vei putea nu numai sa incalzesti camera in sezonul rece, ci si sa o racoresti in sezonul cald, astfel incat sa beneficiezi de un microclimat favorabil. Iar daca doresti ca acest lucru sa se faca cu un consum cat mai mic de energie, iti recomandam sa achizitionezi un model echipat cu placi ceramice, ale carui avantaje le vei descoperi in randurile urmatoare.

 

 

Numeroase pareri despre cele mai bune aeroterme de perete cu placi ceramice mentioneaza ca este esentiala mentinerea unui raport adecvat intre puterea de lucru a aparatului si dimensiunile spatiului de locuit. Deoarece placile ceramice inmagazineaza caldura si o emana si dupa ce functionarea propriu-zisa a dispozitivului a incetat, asta inseamna ca o putere similara cu a unui dispozitiv clasic va putea incalzi un spatiu mai mare. Cu alte cuvinte, randamentul la consum este net superior in aceasta varianta, prin comparatie cu aparatele conventionale.De exemplu, daca pentru un spatiu de 20 – 40 metri cubi este necesara o aeroterma clasica de putere cuprinsa intre 1000 si 1500 W, in cazul selectiei unei piese din aceasta categorie, o putere de 800 – 1200 W este mai mult deca suficienta.

Daca doresti o eficienta chiar mai mare, te sfatuim sa optezi pentru un produs echipat cu optiunea de reglare in trepte a puterii si a vitezei ventilatorului. De asemenea, functia de timer si termostatul iti vor permite sa reglezi programul de functionare in asa fel incat sa se muleze pe programul tau. De exemplu, unitatea poate functiona seara cu 1-2 ore inainte sa ajungi acasa, in asa fel incat spatiul sa ajunga la o temperatura confortabila cand te intorci, dar poate fi oprita pe timpul zilei, cat nu e nimeni acasa. In mod similar, datorita functiei termostatului, unitatea va porni doar atunci cand temperatura scade sub un anumit prag presetat, si se va opri automat cand in camera este suficient de cald.

Daca eficienta energetica a unui produs din aceasta categorie ti se pare tentanta, nu ramane decat sa afli unde gasesc aeroterma de perete cu placi din ceramica la un pret bun alti cumparatori. In continuare ai ocazia de a te familiariza cu cateva produse de calitate superioara din gama, apreciate unanim de catre utilizatori.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Taurus Alpatec RCMB 23 

 

Un alt model de aeroterma cu placi ceramice pe care ti-l propunem este Taurus Alpatec RCMB 23. Este vorba despre o piesa cu doua trepte de putere, de 1000 si 2000 W, care va aduce temperatura din camera la nivelul dorit intr-un interval redus de timp.

Elementul de incalzire ceramic PTC reprezinta cheia cresterii eficientei acestui dispozitiv. Functia timer poate fi setata pe un interval de timp de pana la 8 ore, in timp ce termostatul iti permite reglarea optiunilor de temperatura oriunde in intervalul 18 – 45 de grade Celsius. Temperatura ambientala de moment este afisata pe display asa incat vei sti mereu cum evolueaza aceasta.

Functia de oscilatie a grilei este de mare ajutor mai ales in sezonul cald, in care fluxul de aer poate fi redirectionat in functie de preferinte. Datorita protectiei la supraincalzire, piesa poate fi folosita cu incredere chiar si atunci cand lipsesti de acasa. Telecomanda si sistemul de prindere de perete completeaza pachetul.

 

 

 


Alte produse recomandate, momentan indisponibile

 

Tesy HL 274 WPTC

 

Cea mai buna aeroterma de perete cu placi din ceramica, daca este sa ne referim exclusiv la review-urile oferite de catre cumparatori, este modelul Tesy HL 274 WPTC. Produsul este echipat cu o putere totala de 2000 W si cu posibilitatea de reglare a acesteia in doua trepte. Montajul pe perete se face extrem de usor, in pachet fiind incluse toate accesoriile necesare.

Datorita functiei de ventilatie, ea poate fi folosita si in sezonul cald, cand va ajuta la normalizarea temperaturii din spatiul de locuit, facand mai usor de suportat perioadele de canicula. Timerul poate fi setat pentru o perioada de pana la 7.5 ore, astfel incat dispozitivul sa functioneze cand si cat a nevoie de el.

Telecomanda iti permite sa realizezi setarile dorite in mod convenabil, di confortul fotoliului, ara sa fie nevoie sa accesezi butoanele amplasate la o inaltme nu tocmai convenabila. Datorita sigurantei incorporate si a protectiei la supraincalzire, dispozitivul este perfect sigur si poate functiona si atunci cand lipsesti de la domiciliu.

 

 

Vortex PTC3015L

 

O aeroterma de perete cu placi din ceramica ieftina si buna de care te poti bucura in deplina siguranta la tine acasa sau la birou este modelul Vortex PTC3015L. Puterea maxima pe care o ofera este de 2000 W, cu posibilitatea de reglare la o putere inferioara de doar 1000W, multumita optiunii oferita de existenta celor doua trepte. Termostatul de camera reglabil care este inclus in pachet te ajuta sa setezi optiunile tale de temperatura, in asa fel incat sa te poti bucura de confort termic cu un consum minim.

Cu ajutorul telecomenzii poti face setarile preferate din doar cateva apasari de buton. Functia timer iti permite presetarea orelor exacte la care aparatul sa isi inceapa sau sa isi inceteze functionarea.

Functia de oscilatie te lasa sa reglezi fluxul de aer in directia dorita, in asa fel incat sa nu devina deranjant pentru persoanele din incapere, totusi sa isi faca efectul de incalzire sau racorire cat mai rapid.

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status