Cea mai buna aeroterma de camera

Am modificat articolul ultima data pe: 05.04.20

 

Cum aleg cele mai bune aeroterme de camera

 

Ghidul cumparatorului

Incalzirea in locuinta este o problema importanta pentru fiecare dintre noi, mai ales atunci cand incercam sa gasim o modalitate de a ne asigura confortul termic fara a incarca excesiv facturile la utilitati. Daca doriti sa achizitionati un aparat care sa beneficieze de un pret de achizitie mic, precum si un randament crescut cu minimum de consum, va sfatuim sa achizitionati o aeroterma de camera. Spre deosebire de sistemele clasice de incalzire, aerotermele pot fi utilizate atat pe perioada iernii, pentru incalzire, cat si vara, ventilatorul incorporat marind circulatia aerului din incapere.

Inainte de a va intreba “unde gasesc aeroterma de camera la un pret bun?”, trebuie sa stabiliti care sunt caracteristicile aparatului potrivit pentru nevoile dumneavoastra. In acest sens, va sfatuim sa aveti in vedere parametrii de functionare, montare si dimensiuni, functionalitate.

 

A.1-Aeroterma-de-camera

 

Parametrii de functionare: Desi sunt disponibile aeroterme cu diferite tipuri de alimentare, respectiv electrica sau pe combustibili fosili, pentru locuinta cea mai buna varianta este cea electrica. Aceasta genereaza un cost de utilizare net diminuat fata de modelele pe benzina sau GPL, este mult mai usor de alimentat si nu genereaza gaze de ardere, asadar ofera o siguranta crescuta.

Atunci cand alegeti o aeroterma electrica, trebuie sa mai aveti in vedere puterea si treptele de viteza. In ceea ce priveste puterea, aerotermele sunt capabile sa genereze o valoare intre 600 si 2000 de watti, asadar aceast parametru va fi ales in functie de dimensiunea camerei pe care doriti sa o incalziti. Spre exemplu, pentru o incapere de dimensiuni medii, o putere de 1000 watti este suficienta.

Treptele de viteza permit sa adaptati consumul in functie de necesitati. Spre exemplu, treapta 0 determina doar circulatia aerului, acest mod fiind utilizat doar vara, treptele mari servesc la incalzirea atmosferei intr-un timp cat mai scurt, iar cele mai mici permit mentinerea temperaturii cu un consum cat mai mic.

 

Montare si dimensiuni: In functie de spatiul disponibil din locuinta, aveti posibilitatea de a alege intre modele de podea sau de perete. Cele mai multe aeroterme de podea sunt micute, avand o greutate de pana la 5 kilograme, astfel incat vor putea fi amplasate in orice colt al incaperii, sau pe corpuri de mobilier. De asemenea, acestea pot fi transportate cu usurinta dintr-o camera in alta. Modelele de perete sunt ceva mai mari, si pot fi amplasate langa perete, asemanator unui calorifer, sau suspendate, acestea fiind aparate fixe.

 

Functionalitatea: reuneste toate caracteristicile care usureaza utilizarea aparatului. Acestea includ termostatul reglabil, care permite setarea temperaturii ambientale, si sistemele de siguranta, spre exemplu protectia la supraincalzire si in caz de rasturnare. De asemenea, modelele de perete vor fi insotite de telecomanda, pentru o utilizare usoara.

Odata ce ati luat in considerare toate aceste aspecte, este momentul de a trece la partea de achizitie. Pentru a economisi timp, va sfatuim sa apelati la gama de produse oferite de magazinele de pe internet. Aici veti gasi un numar mare de modele, la preturi pentru pentru toate bugetele, precum si pareri despre cele mai bune aeroterme de camera, oferite chiar de alti cumparatori.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Stadler Form Anna Little

 

1.Stadler Form Anna Little

Daca doriti sa achizitionati cea mai bun aeroterma de camera, printre modelele care merita o atentie deosebita se numara si acest produs de la Stadler Form. Anna Little este o aeroterma electrica care produce caldura cu ajutorul unei rezistente ceramice si ofera posibilitatea de a alege intre doua trepte de functionare, respectiv 700 si 1200 watti. Astfel ca treapta cea mai mare va fi utilizata pentru incalzirea rapida a incaperii, iar cea de 700 pentru mentinere.

Produsul are un design modern, compact, avand o greutate de 1,5 kilograme si 237 x 146 x 96 milimetri, fiind capabil ca incalzeasca o camera de pana la 15 metri patrati. Aparatul este prevazut cu filtru de aer intern, detasabil si lavabil, astfel incat impiedica acumularea prafului in interiorul unitatii si circularea lui in atmosfera.

Pe langa acestea, modelul este dotat cu un sistem de autoreglare automata a caldurii, astfel incat consumul energetic va fi eficientizat. Pe langa acestea, mai beneficiaza de sistem de siguranta la rasturnare si oprire automata, astfel incat este indepartat riscul de supraincalzire.

 

button 2

 

 

 

 

Adler Ad 77

 

2.Adler Ad 77

Pentru aceia dintre dumneavoastra care aveti la dispozitie un buget redus, o aeroterma de camera ieftina si buna, modelul Adler Ad 77 poate fi o buna solutie. Acesta este un model mare, cu dimensiunile de 250 x 255 x 125 milimetri, si o putere pe masura, de maxim 2000 watti, astfel incat va face fata cu succes si in incaperi ceva mai mari.

Datorita design-ului, acest aparat poate si pozitionat atat vertical, cat si orizontal, aspect care ii ofera o adaptabilitate crescuta, putand fi amplasat in orice colt al incaperii, sau pe corpuri de mobilier. Modelul acesta poate fi utilizat atat iarna, cat si vara, oferind posibilitatea de a alege aer rece, cald sau fierbinte. Functionarea se realizeaza in doua trepte, de 1000 si 2000 de watti, astfel incat treapta maxima va ajuta sa economisiti timp la incalzire, in vreme ce treapta imferioara va permite mentinerea temperaturii si eficientizarea consumului.

Alegerea modului si puterii de utilizare se realizeaza cu ajutorul a doua butoane rotative. Pe langa acestea, siguranta dumneavoastra va fi asigura cu ajutorul sistemului de protectie la supraincalzire.

 

button 1

 

 

 

 

Taurus Turbo 2000

 

3.Taurus Turbo 2000

Un alt model de aeroterma de mare putere este si acest aparat Taurus Turbo 2000. Desi este comercializat la un pret ceva mai mare fata de restul aerotermelor de pe piata, acesta isi merita toti banii, fiind conceput special pentru a inlocui utilizarea caloriferului clasic.

Produsul este un convector de podea, cu o greutate de 3 kilograme si dimensiunile de 610 x 140 x 400 centimetri, astfel incat se potriveste in incaperile de dimensiuni mari. Datorita puterii sale de functionare, de 2000 de watti, poate incalzi cu succes incaperi 40-50 metri cubi. Modelul este prevazut cu termostat reglabil, astfel incat veti putea alege temperatura pe care doriti sa o obtineti in incapere, precum si cu trei trepte de putere, de 1200, 1500, respectiv 2000 de watti.

Datorita acestui aspect, puteti utiliza aparatul in incaperi diferite, alegand puterea in functie de suprafata. De asemenea, aveti posibilitatea de a economisi timp, prin utilizarea treptei maxime pentru atingerea valorii de temperatura dorite, si bani, prin mentinerea acesteia cu ajutorul unei trepte inferioare.

 

button 2

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status