Calorifer electric Tesy CB 2512 E01 R

 

Cum aleg cele mai bune calorifere electrice Tesy

 

2.TESY CB 2512 E01 R

 

Avantaje

Este un aparat cu capabilitati notabile, mai ales la nivel de eficienta(putere, reglaj).

Construit pentru a oferi caldura in incaperi extinse.

Modelul functioneaza fiabil.

E caracterizat printr-un raport bun intre investitie si calitate.

 

Dezavantaje

Ca orice model de mare putere si dimensiuni extinse, acest calorifer este si el unul voluminos si greu. Mentionam asadar niste dimensiuni de 64.5 x 28.6 x 55cm si o greutate totala de 15.3Kg. Poate la prima analiza nu vei intui de ce acesta este un dezavantaj, insa daca te gandesti ca trebuie sa il muti dintr-un loc intr-altul, transportul poate impune anumite dificultati. Pentru a atenua acest aspect, cei care l-au confectionat i-au adaugat roti de transport corespunzatoare, ce vor permite oricui sa il impinga, fara sa depuna eforturi excesive. Daca incaperile din locuinta nu au praguri peste care sa trebuiasca ridicat, dezavantajul devine aproape nul.

 

button 5

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Cele mai importante aspecte ce trebuie discutate pentru acest calorifer electric TESY CB 2512 E01 R sunt puterea si functia ce asigura reglarea acesteia. Ca putere oferita, aparatul face parte din clasa celor mai eficiente, caci asigura 2500W. Valoarea ne indica nu numai incalzirea foarte rapida, ci si nivelul de consum energetic. Nu trebuie sa te sperii ca factura la lumina va atinge valori colosale, pentru ca poti regla in trei trepte cata putere sa iti ofere dispozitivul. De pilda, pentru o camera cu spatiu restrans, il poti tine in fucntiune la cea mai mica treapta, cea de 1000W, asta insemnand un consum de 1kW pe ora, ceea ce nu este mult, tinand cont de faptul ca nu va sta constant pornit. Tot in acelasi fel te poti folosi de celelalte doua trepte, de 1500, respectiv 2500W.

 

1.1 TESY CB 2512 E01 R

 

Ca sa poti cuantifica pe mai departe unde il poti intrebuinta si sa poata sa faca fata fara probleme, nu omitem sa mentionam ca modelul e un calorifer electric cu 12 elementi. Cu cat este mai mare numarul acestora, cu atat mai mult spatiu poate incalzi un aparat in general. De aceea, volumul camerelor in care poti pune in functiune acest exemplu este mare, pana la 57 de metri cubi. Daca imparti la inaltimea standard a unei camere de apartament, vei descoperi ca suprafata acesteia va depasi 20 de metri patrati.

Pe langa faptul ca se numara printre cele mai bune calorifere electrice, piesa este confectionata conform normelor de siguranta, caci are incorporat un termostat reglabil de camera si include si siguranta la supraincalzire. O functie simpla cu indicator luminos va avertiza pe oricine asupra starii de functiune a dispozitivului.

Chiar si costul de achizitie va fi pe placul oricui, pentru ca investitia nu inseamna foarte mult, fata de un venit mediu pe economie, iar banii se vor recupera treptat, prin randamentul oferit. Avand in vedere aceasta caracteristica, se poate declara fara rezerve ca, produsul e un calorifer electric Tesy  ieftin si bun.

 

Concluzie

Toti cei interesati sa faca o afacere buna, prin achizitia unui model de calorifer eficient, puternic si care se comercializeaza cu un pret foarte bun, vor fi multumiti sa evalueze performantele acestui produs si vor considera ca merita sa-i ofere o sansa.

button 6

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
2 Comments
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Nicolae
Nicolae
January 6, 2019 8:58 am

E super acest calorifer, deja o căldura impresionanta. Însă rotite sunt foarte proaste, zgârie parchetul. Eu el ridic pentru a l muta

DMCA.com Protection Status