Calorifer electric Star-Light YOH9

Am modificat articolul ultima data pe: 13.07.20

Star-Light YOH9

 

Avantaje

Incalzirea se face rapid si uniform, pe baza punei puteri de 2000W.

Poate fi util in incaperi mici si mijlocii, intrucat este reglabil si are 9 elementi.

Este asigurat cu termostat si cu functie anti-inghet, functionand fiabil.

Reprezinta un excelent exemplu de calorifer electric cu termostat la un pret bun.

 

Dezavantaje

Cand iei in discutie performantele unui calorifer, nu poti sa omiti totusi nici aspectele secundare cum ar fi dimensiunile si greutatea. Acestea te ajuta sa pozitionezi mai usor itemul in incapere si sa decizi cat de facil va fi sa il manevrezi. Singurul aspect mai putin avantajos pentru acest calorifer electric Star-Light YOH9 este greutatea de 10.6Kg. Pentru a se elimina acest handicap, aparatul este prevazut cu roti de transport, dar daca il rastorni din greseala direct pe parchet sau pe gresie, e clar ca poate deteriora pardoseala in cadere.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Puterea este unul dintre parametrii ce conteaza cel mai mult la dispozitivele electrice. Pentru a demonstra ca acest item poate fi analizat laolalta cu cele mai bune calorifere electrice, amintim cei 2000W. Datorita acestei valori, incalzirea aerului din incapere se realizeaza rapid ca proces, iar durabilitatea la uzaj moderat si chiar extins a dispozitivului nu poate fi contestata. Constructia specifica, ce include cate 5 canale de ulei pe fiecare element ajuta la o difuzie mai buna a cladurii in exterior si la o uniformizare a tempereaturii aerului din imediata vecinantate a caloriferului.

1. Star-Light YOH9

Cei 9 elementi sunt suficienti pentru a garanta incalzirea unei incaperi cu volum de pana la 60 de metri cubi, ceea ce la un scurt calcul inseamna o suprafata de 22 – 25 de metri patrati. Din acest motiv il poti alege ca sursa de caldura suplimentara in dormitor, in living sau in incaperile pe care vrei sa le incalzesti separat de restul locuintei.

 

Dintre cele mai fiabile functii nu putem exclude termostatul, optiunea de preventie a supraincalzirii si pe cea cu oprire automata.  Pe langa faptul ca ai la dispozitie posibilitati de reglaj in trei trepte la caldura, fiecare consumand 800, 1200 sau 2000W, termostatul incorporat si ajustabil garanteaza o eficientizare a intregii proceduri de functionare. Cand temperatura camerei scade sub nivelul setat, termostatul se activeaza, asigurand incalzirea peste aceste valori, iar apoi intra in stand by, economisind energie electrica. In cazul in careinstalatia interna se incalzeste prea tare, oprirea se produce rapid. De asemenea, oprirea automata se va produce si in cazul in care un eveniment ar putea determina rasturnarea aparatului. Uleiul diatermic din interior nu prezinta nici un risc de a se scurge chiar si cand caloriferul este culcat pe o parte, iar ca mentenanta nu va trebui niciodata completat.

 

Ca ultim argument la aceasta pledoarie, putem spune ca modelul aici prezentat chiar constituie un calorifer electric Star-Light ieftin si bun. La pretul pe care il are, e imposibil sa nu iti poti permite achizitia, indiferent de bugetul de care dispui sau de venitul mediu pe economie.

 

Concluzie

Acest model de calorifer ieftin si eficient este alternativa perfecta pentru cei care nu beneficiaza de incalzire centralizata in spatii moderate si restranse ca suprafata. Tinand cont si de costul foarte scazut, poti spune ca, daca il cumperi, ai facut o adevarata afacere.

button 6

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status