Calorifer electric cu ulei Heinner HOH-13

Am modificat articolul ultima data pe: 01.06.20

Heinner HOH-13

 

Avantaje

Este potrivit pentru a incalzi spatii extinse.

Porneste si ajunge la temperatura de lucru in timp scurt, datorita puterii oferite.

Se intrebuinteaza fiabil, pe baza optiunilor de siguranta.

Este un calorifer electric cu 13 elementi la un pret bun.

 

Dezavantaje

In cazul oricarui dispozitiv electric de mare putere, consumul de energie va fi pe masura performantelor oferite. Pentru acest calorifer electric cu ulei Heinner HOH-13, valoarea puterii de incalzire este una foarte ridicata, pentru a face fata numarului mare de elementi inclusi si pentru a garanta optimizarea temperaturii aerului in spatii extinse. Exista si un dezavantaj al celor 2500W, anume cantitatea mare de energie care va fi consumata intr-o singura ora de conectare la reteaua electrica.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Acest model este unul dintre cele mai bune calorifere electrice pentru spatii extinse, deoarece ofera o suprafata mare de difuzare a caldurii. In total dispozitivul are 63 x 56 x 24cm, deci nu va fi extrem de voluminos, putand fi plasat usor in dormitor, sufragerie sau chiar pe balcon. Cei 13 elementi incalzesc rapid si eficient o camera de cel putin 25 de metri patrati ca suprafata, deci il poti cumpara si folosi cu mult succes chiar si intr-o garsoniera. Produsul se alimenteaza la 220 – 240V si poate fi intrebuintat chiar si pentru uscarea articolelor vestimentare.

2. Heinner HOH-13

Din moment ce asigura o valoare de putere maxima de 2500W, produsul se incalzeste in cel mai scurt timp, radiind caldura si incalzind astfel treptat incaperea, insa indeajuns de rapid. Chiar daca maximele obtinute inseamna si consum energetic avansat, ai la dispozitie o functie de reglaj de temperatura, care iti asigura cel putin inca doua trepte inferioare de lucru. Cea mai joasa dintre acestea consuma 1000W, in timp ce nivelul moderat corespunde unei valori de 1500W.

 

Pentru a garanta o folosire in deplina siguranta, acest model este echipat cu toate functiile necesare conexiunii sigure la reteaua electrica. Termostatul este prima optiune pe care trebuie sa o amintim, permitand oprirea periodica, atunci cand temperatura aerului din camera a atins valorile dorite. In acest mod nu numai ca mentii constant acceasi valoare, insa limitezi si consumul energetic pe etape. Bineinteles, nivelul la care termostatul trebuie sa lucreze este unul ajustabil. Pentru a preveni supraincalzirea, o siguranta specifica este incorporata. Ca sa nu il uiti deschis, un semnal luminos sta aprins constant pe tot parcursul functionarii. Pana si depozitarea si transportul se vor realiza fiabil, caci caloriferul are suport de strangere pentru cablu si roti cu ajutorul carora il deplasezi fara eforturi.

 

Nu trebuie nici un alt argument pentru a demonstra ca este chiar si un calorifer electric Heinner ieftin si bun,  pretul fiind suficienta marturie. Fata de alte modele cu acelasi numar de elementi, iesi mai ieftin la achizitie cu aprovimativ 30%.

 

Concluzie

Daca vrei sa aloci un buget scazut unei piese cu ajutorul careia sa incalzesti cat mai rapid spatii extinse, acest model de calorifer este produsul pe care il cauti, deoarece este fiabil, puternic si constituie o iventitie pe care multi cumparatori si-o pot permite.

 

button 6

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status