Calorifer Albatros RA-11T

Am modificat articolul ultima data pe: 18.01.20

1.2 Albatros RA-11T

 

Avantaje

Este un dispozitiv eficient, datorita unor caracteristici tehnice apreciabile.

Poate incalzi incaperi cu spatiu extins.

A fost construit cu un design orientat pe ergonomie si fiabilitate.

Se comercializeaza foarte convenabil, avand un pret pentru toate buzunarele.

 

Dezavantaje

Orice calorifer electric construit pentru portabilitate avansata trebuie sa fie conceput in asa fel incat sa permita deplasarea facila dintr-o incapere intr-alta. Deoarece acest model este facut pentru a incalzi camere mari, are si un volum extins. Asta inseamna ca greutatea pe care o are, anume 12.8Kg, se poate dovedi a fi destul de incomoda, incetinind utilizatorul, atunci cand alege sa il transporte chiar si pe roti. Cu alte cuvinte, produsul are o manevrabilitate moderata, in ciuda particularitatilor de design incluse special pentru a o spori.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Modelul de calorifer Albatros RA-11T este exemplul perfect ca piesa cu capabilitati avansate, printre care mentionam doua coordonate notabile: puterea oferita si sistemul de control al acesteia. Primul aspect reflecta rapiditatea cu care se va incalzi, deoarece dispozitivul ofera 2500W. Chiar daca va avea un consum proportional la energie electrica, aparatul se incalzeste in maxim 10 minute si incepe sa iradieze caldura si in aer. Bineinteles, in raport cu o astfel de valoare, nu era posibil ca modelul sa nu ofere si o functie de reglaj adecvata. Asadar, poti alege cam la ce treapta de functionare sa setezi caloriferul, iar asta alegand-o din 3 variante diferite.

1.1 Albatros RA-11T

Se poate explica foarte simplu si de ce aceasta oferta se situeaza in categoria cu cele mai bune calorifere electrice, caci are un numar moderat de elementi, dar face caldura pentru camere cu volum extins. In urma testelor efectuate de catre producator, s-a concluzionat ca dispozitivul se descurca excelent in spatii de pana la 60 metri cubi. Daca iei in considerare o inaltime standard de 2.5m pentru o incapere, atunci suprafata acesteia poate fi de 24 metri patrati, ceea ce echivaleaza cu un living incapator sau chiar cu o intreaga garsoniera.

 

Pentru a demonstra ca printre primele caracteristici ce rezulta din design sunt manevrabilitatea si siguranta oferita, mentionam ca modelul este un calorifer electric cu termostat si include maner si roti pentru transport. Termostatul ii permite sa se opreasca automat, in momentul in care apare riscul de supraincalzire sau cand temperatura aerului din incapere a atins valoarea dorita de catre utilizator. Prin functia de termostat se efectueaza si o oarecare economie energetica, deoarece caloriferul intra in functiune doar cand este nevoie, si nu consuma constant.

 

In lista acestor avantaje se incadreaza si faptul ca dispozitivul e un exemplu de calorifer electric ieftin si bun. Daca faci un cumul al caracteristicilor si capabilitatilor si il pui in balanta cu cel al altor modele cu indici similari, vei descoperi ca investitia este una relativ restransa, iar uneori cu 30 – 40% mai ieftina decat in alte cazuri.

 

Concluzie

Potentialii cumparatori interesati de incalzire rapida, eficienta si cheltuiala minima de achizitie vor fi multumiti sa descopere acest model de calorifer. Se incadreaza bine in orice locuinta si face fata cu succes majoritatii solicitarilor, demonstrand ca poate fi utilizat atat in apartamente, cat si in locuinte mai mari.

button 1

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 voturi, media: 4.77 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status