Aeroterma Zass ZFH 01

Am modificat articolul ultima data pe: 15.02.19

2. Zass ZFH 01

Avantaje

Dispozitiv puternic si eficient, care poate incalzi incaperi extinse.

Piesa dotata cu functiile de siguranta obligatorii.

Este portabila, datorita unui design specific.

Aeroterma cu termostat la un pret bun.

 

Dezavantaje

Cand vezi un aparat atat de efcient precum este aceasta aeroterma, te astepti sa iti ofere si mai multe posibilitati de reglaj. Poate ca unul dintre singurele dezavantaje ale produsului in cauza este lipsa unor trepte de incalzire intermediare. Modelul este capabil sa ofere numai doua trepte de functionare, consumand pe rand 1000W sau 2000W, ceea ce nu iti asigura o economie energetica foarte mare. Totusi, avand in vedere ca nu lipseste termostatul, dispozitivul nu va functiona constant, deci nici nu va consuma o cantitate exagerata de energie electrica.

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Desi este atat de mica si compacta, aceasta aeroterma Zass ZFH 01 te va impresiona prin capabilitatile de care da dovada. Cu un maxim de putere de 2000W atins, produsul are capacitatea de a incalzi camere cu volum de pana la 40 de metri cubi. Daca realizam un calcul de rutina, la incaperi cu inaltimea de 2.5m se poate plasa si in spatii de 16 metri patrati, facandu-si treaba excelent. Asadar, poate fi intrebuintata in garsoniere, sufragerii sau dormitoare fara restrictii. In urma testelor efectuate, producatorii au ajuns la niste rezultate imbucuratoare: modelul reuseste sa creasca temperatura generala a incaperii cu pana la 4 – 5 grade Celsius in numai 15 minute, atunci cand se respecta indicatiile de suprafata si volum date. Faptul ca se alimenteaza la reteaua electrica o face foarte usor de plasat in orice incapere unde ai priza, iar multi parinti au declarat ca o pun in functiune iarna si in sala de baie, inainte de baita bebelusului.

1. Zass ZFH 01

Fiabilitatea acestui aparat este garantata de prezenta celor mai notabile functii ce tin de siguranta si utilizare usoara. Pe partea de folosire economica, doua trepte de functionare(1000/2000W) asigura adaptarea la spatii mai mari sau mai mici. Un termostat este inclus in structura acestei piese, pornind sau oprind automat motorul, atunci cand temperatura din camera va fluctua. In acest mod, incaperea ramane mereu incalzita la fel de bine, iar factura la energie electrica nu va fi un soc. Stii clar cand produsul este pornit si conectat la curent, caci un LED te va avertiza prin semnalizare luminoasa. Un element ce asigura siguranta si protectia aparatului in caz de supraincalzire sau scurtcircuit este de asemenea prezent.

 

Pe baza designului, dispozitivul se incadreaza printre cele mai bune aeroterme portabile, deoarece cantareste in jur de 1.19Kg si masoara numai 13.5 x 16.5 x 22cm. Asta inseamna ca poate fi transportata foarte usor in masina, pentru a fi luata in concedii. In plus, un maner incorporat in partea de sus o face deosebit de transportat dintr-o camera intr-alta. Baza lata, mai extinsa ca suprafata, permite plasarea in siguranta pe suprafetele orizontale, fara risc de rasturnare.

 

Ne dam seama ca este o aeroterma Zass ieftina si buna pe baza costului pe care consideram ca orice cumparator si-l poate permite, indiferent de venituri sau de buget. Putem chiar afirma ca investitia se numara printre cele mai scazute de pe intreaga piata romaneasca.

 

Concluzii

Daca vrei sa cheltui minimum de fonduri pentru a cumpara o aeroterma eficienta, usor portabila si sigura, te sfatuim sa dai o sansa acestui model de la Zass.

 

button 6

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (11 voturi, media: 4.55 din 5)
Loading...