Aeroterma TESY HL 232 V PTC

Am modificat articolul ultima data pe: 31.03.20

1. Tesy HL 232 VPTC

Avantaje

Incalzeste cu eficienta incaperile de dimensiuni mici si medii.

Este fiabila, folosind sistem de incalzire din material ceramic.

Se foloseste multifunctional, avand reglaj de aer cald/rece.

Reprezinta o aeroterma Tesy ieftina si buna.

 

Dezavantaje

Pentru cele mai bune aeroterme din comert, o functie esentiala este reglajul de temperatura. Folosirea unor trepte diferite pentru puterea fluxului de aer si pentru temperatura acestuia constituie baza versatilitatii unui model. Desi poate fi utila si pe post de ventilator, aceasta piesa nu ofera decat doua trepte de temperatura. Cei care doresc sa incalzeasca incaperi foarte mici si sa faca economie la energie vor trebui totusi sa accepte consumul minim de 900W, intrucat asta constituie cea mai de jos treapta ce poate fi setata.

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

In cazul oricarui aparat electrocasnic, e important sa consulti mai intai puterea cu care lucreaza, pentru a si cat de eficient se comporta si cam care este consumul total. Aceasta aeroterma Tesy HL 232 VPTC ofera o putere totala maxima de 1800W. Desi consumul poate fi considerat destul de mare, similar cu al unui aspirator de putere extinsa, daca luam in calcul capacitatea de incalzire, concluzionam ca randamentul oferit este excelent. Poti folosi acest produs in incaperi de pana la 39 metri cubi, ca volum total, ceea ce ne aduce la o suprafata de 13 – 15 metri patrati, suficient incat sa ai aer cald intr-o sufragerie de apartament sau intr-un dormitor mare.

2. Tesy HL 232 VPTC

Pentru a asigura o functionare lipsita de probleme, creatorii acestui dispozitiv l-au echipat cu o rezistenta interna facuta din material ceramic. Acesta este recunoscut pentru calitatile sale de  incalzire uniforma si pentru durabilitatea in timp. De asemenea, piesele ceramice au si o mai mare rezistenta cand ating si mentin constanta o temperatura foarte mare. O grila metalica plasata forntal protejeaza partile mobile ale ventilatorului intern, astfel incat acestea sa nu antreneze in interior capetele obiectelor cand aeroterma este pornita.

Un sistem de protectie anti-inghet previne deteriorarea acestui aparat chiar si cand il depozitezi intr-un loc mai putin ferit de temperaturile joase. Intrucat produsul este foarte silentios, o functie cu semnalizare luminoasa te va avertiza atunci cand este pornit. Clasa de protectie II este una foarte adecvata pentru dispozitivele intrebuintate conventional in mediul casnic.

 

Nu numai ca vei considera aceasta piesa ca fiind eficienta in incalzirea incaperilor, ci si in racorirea lor. Pe timp de vara, vei avea la dispozitie optiunea cu ventilare de aer rece, care va aduce un plus de prospetime in casa ta, in lipsa unui sistem de aer conditionat sau cand caldura de afara devine insuportabila. Pentru anotimpul rece, doua trepte de caldura pot fi setate usor din panoul mecanic. Cea mai scazuta consuma 900W, iar cea mai ridicata 1800W. Un termostat incorporat garanteaza oprire si pornire automata, in functie de modul in care fluctueaza temperaturile in camera, determinand economia de energie si pastrarea constanta a unor nivele dorite de catre utilizator.

 

Cumuland rapid aceste avantaje cu pretul pe care trebuie sa il platesti achizitionand aceast aparat, consideram, pe buna dreptate, ca avem ca obiect al acestei descrieri o aeroterma ceramica la un pret bun. Pentru cei care locuiesc intr-o garsoniera sau la apartament, sau in cazurile in care se pregateste baia zilnica a bebelusului, acest produs va fi extrem de util.

 

Concluzii

Pentru cei care cauta o solutie ieftina, eficienta si rapida de a avea aer cald in incaperi in timpul iernii sau al zilelor mai racoroase, aeroterma oferita de brandul Tesy va fi cel mai bun aliat.

 

button 6

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status