Pareri despre Xiaomi Roborock 2

Am modificat articolul ultima data pe: 04.12.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

 

Avantaje:

Robot de aspirare puternic, care face curatenie chiar si cand tu nu esti acasa.

Ofera aspirare uscata si umeda, putand curata, spala si sterge.

Poate aspira incontinuu timp de doua ore.

Are un pret mai accesibil comparativ cu alte astfel de tipuri de aspiratoare.

 

Dezavantaje:

Nu te astepta ca mopul cu care curata sa lucreze la fel de eficient precum unul clasic, asa ca e mai bine ca, in cazul unor pete mai incapatanate, sa faci tu treaba si “sa scutesti” robotelul de efort.

button 2

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Acest robot de aspirare Roborock este unul inteligent, care identifica singur diferentele de nivel din casa, isi creeaza directii de navigare si inregistreaza obstacolele, astfel incat stie singur pe unde sa se plimbe si sa curete. De asemenea, cu toate ca senzorii inregistreaza obiectele din jur, aspiratorul e suficient de destept sa le ocoleasca si sa insiste in jurul lor (de exemplu, se poate baga cu usurinta sub masa sau sub scaune). 

Mai mult, e programat sa curete mai intai pe margine, iar abia apoi vireaza spre centrul camerei, in felul acesta, riscul de a curatat acelasi spatiu de mai multe ori este limitat.

Aspiratorul robot curata zone multiple, covoare si gresie, asa ca ai siguranta ca “va lasa luna” intreaga locuinta. De asemenea, trece peste praguri, iar un avantaj insemnat al modelului e faptul ca nu doar aspira, dar si curata zonele cu murdarie insistenta si sterge podelele de praf. 

Mentionam si filtrul HEPA, datorita caruia particulele de praf sunt colectate, pentru ca incaperea sa ramana aerisita si curata. Afla si ca are o capacitate de colectare de aproximativ 500ml, pe care va trebui sa o golesti periodic.

Aspiratorul este alimentat de un acumulator fiabil de tipul Li-Ion (capacitate de 5200mAh), care poate functiona fara oprire timp de 120 de minute. Inainte de a se descarca complet, robotelul migreaza catre statia de andocare si se incarca singur (in pachet, gasesti si un adaptor pentru incarcare). 

Sigur, autonomie e dependenta de marimea suprafetei pe care o curata (precum si de puterea de lucru la care il setezi), asa ca, daca stai intr-un apartament cu doua camere, de la bloc, probabil ca vei putea aspira de trei, patru ori, inainte sa fie nevoie de o alta incarcare.

Robotelul poate fi conectat la Internet, iar pe site-ul producatorului vei gasi o aplicatie prin intermediul careia poti da comenzi pentru curatare in lipsa ta. Exista si un manual cu instructiuni, in care gasesti inclusiv detalii despre cum trebuie ingrijit produsul, pentru a te bucura de el pentru cat mai mult timp.

 

Concluzie:

Este un robot care aspira fara ca tu sa depui vreun efort in acest sens, care este usor de setat si, mai important, il poti cumpara la un pret mai scazut fata de alte aspiratoare robot din comert.

button 2

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status